reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dzieki !!

Kubusiowa
sprawdza sie sprawdza krzesełko !! Liwii bardzo sie podoba !!! a gdzie kupujecie ?? bo w makro była fajna na nie cena 142zł !!! no to Liwusia za zgodą mamy przesyła Twojemu synusiowi CAŁUUUUUSA !!!!

Czarnulka
głowa do góry a to ze płakać sie chce to Cię rozumiem ale dzielna baba jesteś i podziwiam Cię !!! wczoraj Liwia mi zalazła za skórę i zaraz pomyślałam o Tobie ze masz dwójkę maluchów i dajesz sobie radę !! trzymaj sie kochana !!!

reklama
hahah Karolinka bo ja w końcu neostradę mam w domu i moge tu kukac a poza tym nie mam robotki !!! ale za to Ty sie obijasz ;-)

a co do Mikołaja to yłam w szoku ze tak lajtowo Go przyjeła myślałam ze bedzie ryk a tu zero stresu, chyba skapowała ze to jakiś cyrk :-D

Witam kobitki!
Dziś był cały dzień u mnie mój tata, przypilnował mi małą a ja sprzątałam, nawet na spacerku z nią był :szok: Ale i tak mało zrobiłam, jakoś mi to sprzątanie idzie jak krew z nosa :baffled:

Kubusiowa wczoraj Karolcia zasnęła bez koncertu, zobaczymy jak będzie dziś :eek:

Justyna fajnie że często zaglądasz :tak: super te fotusie Liwii :happy:

Karolinna cieszę się bardzo że i Ty częściej zaglądasz :tak: a ile te zajęcia kosztują:confused: Karolcia chyba jeszcze za mała co:confused:

Karolcia zaczyna pomalutku ślicznie prosto siedzieć, więc mam nadzieję że już niedługo będzie sobie ładnie siedzieć i się bawić, coraz częściej tak sobie fajnie siada, ale długo nie siedzi bo zaraz na czworaki :dry: Normalnie ja nie wiem skąd to dziecko ma tyle energii w sobie, a śpi w dzień tak mało że :szok: Kombinuje ze wstawaniem i najgorsze jest to że zdarza się jej lecieć do tyłu, trzeba ją non stop pilnować.

karolinna - a jak tu nie podrywac jak takie ślicznotki sa na bb:tak:

justyna - nigdzie w centrach handlowych juz nie ma krzesełek:szok: a o makro zapomniałam, jutro rano mój mąż przed praca zajedzie i zobaczy a jak nie to zamówie na allegro bo zanlaząłm za 149zł tylko jeszcze plus koszty przesyłki na ale trudno;-) całusek przekazany dla kubusia:laugh2:

b4vk2,mc4oh88shssk,5wac9,u.html

.O dzięki ci ,neostrado, że justynka dzięki wam tu zagląda częściej:-D.Ja się trochę wkurzam na neo bo czasem sama mi się rozłącza:baffled:.

.kubusiowa ale fajne fotki:laugh2:,i nawet z naszego spotkanka w parku:laugh2:,i ty w dłuższych włosach w ciąży:laugh2:(bardzo korzystnie,no ale ładnemu we wszystkim ładnie),a Kubuś jako mikołaj na sankach...super:laugh2:.

.iza koszt takich zajęć to 60 zł. miesięcznie.Daję linki coś te linki nie wchodzą :-/ http://www.yamahaszkola.pl/programy/robby.pdf ;-)

.No i wcięło mi połowę posta:baffled: .

.iza fajne fotki:tak:.W tym linku masz napisane co i jak.

.A ja pisałam jeszcze ze pod koniec grudnia mam zamiar zafarbować włosy na brązowo,w sumie jest wiele powodów ale najważniejszy to taki że jako kobiety lubimy czasem zmienić coś w swoim wyglądzie;-).

.Już staję się nudna... no ale napiszę:-) :idę dalej sprzątać:-).

reklama
Karolina hahahaha !!! a co to za zajęcia wybierasz sie tam z Lenką ?? bo ja trochu wstecz z czytaniem zaległych postów jak mnie długo nie było !!

Izka i jak tam mały buntownik a raczej buntowniczka????

Kubusiowa nie wiem czy bedą jeszcze w makro bo my tez złaziliśmy sie jak głupki za tym a w makro były dwa z czego my kupiliśmy jeden !! ale moze jeszcze bedzie !!! a kupisz na alegro i masz z głowy a tak jak policzysz czas i koszt tego szukania i jeżdżenia to Ci sie nawet opłaci z alegro nawet te parę złoty więcej

cos szwankuję dzis - przepraszam !! pisze bez ładu i składu

Do góry