reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
O rany dziewczynki dzieki za miłe przyjecie:-D :-D
Ja dzis byłam na jazdach 2 zajecia a instruktor mnie na Tychy wzioł ale było fajnie
A wczoraj zamiast sie brac za porzadki to poszłam z Natalka na spacerek kilka fotek

A tu juz obiadek

A wogóle to dzis paskudna pogoda i zimno strasznie
2 stopnie u mnie na termametrze:wściekła/y: :wściekła/y:
Nielubie zimna brrrrrrr
Strasznie sie ciesze bo za 10 dni wraca mój mężulo po prawie 5 miesiacach
nieobecnosci
Niestety musiał wyjechac do Anglii do pracy ale wraca juz niedługo niestety tylko na 2 tygodnie i wyjezdza:zawstydzona/y: :-(

reklama
Oliwka - współczuje mdłosci ja niestety niewiem co to jest bo ich nie miałam ;-) ale za to mialam zgagę :-D i mały urodził się z włoskami

Iza - widzę, ze wzięłaś się za mega porządki :-)

Karolinna - a co z tobą??? opuściłaś się na wątku ;-)

Bernadka - fajne fotusie coreczka już duża :-D

Shinue - ile waży malutka???Przybiera na cycusiu???

MariaOla - fajnie, ze zajrzałaś ale rzadko już bywasz też się opuściłaś. Już niedługo i będziesz miala maleństwo koło siebie. Jestem ciekawa czy chłopczyk czy dziewczynka. Ale stawiam na chłopca ;-)

Ja mam troszkę czasu mały uciął sobie drzemkę. Od wczoraj zaczął ładnie się uśmiechać. Nauczylam go trzymać grzechotkę ale niewie jeszcze co z nią robić ale dzisiaj już zrobił postęp do przodu dał ja sobie do buzi :-) a więc jeszcze troszkę i zacznie się bawić grzechotkami. Od dwoch dni sam zasypia w łóżeczku mam nadzieję, ze dziś też sam zaśnie. Wcześniej po nakarmieniu trzeba bylo go na rekach bujać i potem do łóżeczka jak już zasnął a przedwczoraj już bolała mnie ręka a on nie spał to dałam go do łóżeczka i przykrylam kołderką i coś tam pomruczał i zasnął a wczoraj to samo lizał sobie paluszki i po jakimś czasie zasnął ;-) Zobaczymy jak dzisiaj :-)

Juz po porzadkach ,posprzatane i mam z glowy :tak:
baska fajnie ze mały zasypia sam w łużeczku :-)
bernatka ile ma twoja Natalka bo chyba nie doczytałam:sorry2:fajne fotki ,my rowerek juz wynieslismy do piwnicy ,mam nadzieje ze wkońcu snieg spadnie i na sanki:happy:Takie rozstania z mezem musza byc trudne co? ja sobie nawet nie wyobrazam tego :no:
dor witaj tez ce pamietam:tak:
shiune jak u lekarki ,chodzisz do dr,Długosz?a jak z pokarmem wszystko ok?:-)
kubusiowa,sandros macie racje ze moge sobie pozwolic na te pyszności tylko zebym mogła:wściekła/y:
sandros widze że twoja córcia uczestniczy w sprzataniu przed światecznym,:tak:;-)

Natalka w marcu bedzie mała kobietka hihi i bedzi emiala 2 latka:-D :tak: :tak:
A dokładnie 12 marca

Nasz rowerek tez juz byl schowany na strychu-ale tak ładnie sie zrobiło ze zniosłam go -a sanki dopiero musimy kupic-a moze Natalka pod choinka dostania;-)
Dziewczyny a skad wy jestescie??
Ja okolice Pszczyny za Tychami:tak:

ato tak jak moja Oliwia tyle że z 29 marca:tak:ja jestem zWodzisławia.
Mam rodzinke za Osiekiem w Polance wielkiej jak jedziemy z powrotem to Tez przez ;-)Pszczyne

dziśprzestało mnie cokolwiek cieszyć. po wizycie u rehabilitanta na nfz i prywatie jetem przerażona. zgodzili się tylko w jednym - może być tak że Piotrek dopiero za rok zacznie chodzić. wychodzi z tego, że na nfz to olewają totalnie rahabilitację.
pojedziemy jeszcze do jednego na konsultację - zobaczymy co powie.

Witam,

Bernadetka to jezdzials dzis po moim miescie - ja z Tychow jestem. A skad dokladnie Ty? - bo tak miedzy Tychami a Pszczyna to jednak sporo miestaczek i wsi.

Kaska tak to juz jest z nasza sluzba zdrowia - szkoda gadac. Trzymam kciuki, by wszystko sie jakos ulozylo

Oliwka fajny Mikolaj

Basia jestem pod wrazeniem - taki wiek, a takie osiagniecia.... Grzechotka, usmieszki, samodzielne zasypianie. Gratulacje.

Rafal jutro idzie do szpitala. Jest troche chory, mam ndzieje, ze mimo to go przyjma i przed swietami bedzie juz z nami. Myslalam, ze sie nie denerwuje, ale teraz jak tak o tym pisze....

Z porzadkami troche nadgonilam - jeden pokoj juz wypucowany caly, nawet okno dzis wymylam, a to nie nalezalo do przyjemnosci, brrrr.
Jutro kuchnia - bardzo nie lubie sprzeatac kuchni:sick:

Pozdrawiam,

reklama
kaska pewnie idz do innego lekarza niektórzy to nic nie mówie ale nie przykładaja sie do fachu:wściekła/y:
Ale jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak beznadziejnie skończył sie sie serial magda :wściekła/y:pisali ze ma byc 4 czesc.W kazdej gazetce inne zakończenie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry