reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Bernadetka - witaj na naszym wątku :-) ;-) :tak: Mój Kamilek jeszcze za maly na bajeczki

Mokatte - wszystkiego naj...naj...naj... dla Martynki z okzji ukończenia 9 m-cy ;-)

Jak mały się obudzi to go troszkę wymeczę zabawą a póżniej na spacerek :-)

Witam,

Bernadetka witaj. Teletubisie.... Sonia zaczela ogladac jakies dwa miesiace temu i jak narazie bardzo to lubi.

Porzadki... Wstyd sie przyznac, jeszcze nic nie tknelam. No moze tylko lazienka... odkad mam nowa pralek, to zapominam o wezu i prawie co pranie mam zalana lazienka :zawstydzona/y: - a jaka mam podloge czysta :-D

Mokkate wszystkiego najlepszego dla Martynki

Ja dzis czuje sie u wygladam koszmarnie. Sonia idzie teraz spac, to tez troszke sie dzemne.

Pozdrawiam,

Witam!

Pamiętacie mnie? Bywałam tu mało :(
Udzielałam sie na dzieciach urodzonych w grudniu 2005.
Po "rewolucji" bb jedna z nas założyła zamknięte forum i teraz tam piszemy :)
jakby co to:Kr

Teletubisie - moja roczna córa ogląda bardzo chętnie tak jak i Jedyneczke, Domisie i Ziarno też :)

Jesteżmy zdrowe chociaż rothawirusa i "trzydniówkę" już przerabialiśmy.
Z WeroNiki jest cwany leń, nie chodzi tylko raczkuje a jak się zmeczy to mówi opa i wyciaga ręce do góry.
Mówi mało: mama, tati, baba, papapa, i takie tam.
Nasladuje nas we wszstkim, przydżeźnia np. bierze telefon (najlepiej jakby to yła nasza komórka) i dzwoni, albo wącha swoje nogi tudzież tatusia i mówi" bbllee :)

Hej dziewczyny, ostatnio nie bywam, bo sporo leżakuję, już nie jest tak lekko jak kiedys, co jednak nie powstrzymało mnie od zarządzenia malowania kolejnego pokoju (naszczęście już ostatniego). Mam już wszystko kupione, poprane i poprasowane, łóżeczko rozłożone, acz nie ubrane, wózek stoi wyprany, tylko maleństwa brak. I wciąz nie wiem kto tam we mnie siedzi ;-) ale póki co jest grzeczniutkie, nie mam nocnych pobudek ..... no chyba, że tak twardo sypiam ;-)

MariaOla fajnie ze do nas zajrzałaś, finał już blisko, fajnie ze jesteś już w 100 procentach przygotowana :tak:

Dor miło Cię znów widzieć :-) tak urywa wypowiedz jak wstawia się link, nie wiem czemu (mnie też się tak dzieje) To musi być bardzo fajne jak dziecko we wszystkim naśladuje, na pewno słodko to wygląda :tak: :-)

dor - no witamy po przerwie:tak: to macie z córci niezły ubaw:-D fajnie Kubbus tez juz zaczyna robic nas w balona;-)

mariola - no to powolutki zbliża sie finał, no bo do świąt juz blisko potem szybciutko święta mijają Sylwester i STYCZEŃ:-) więc odpoczywaj duzo

iza - jak tam samopoczucie:confused: :tak:

sandros - to co za choróbsko cie dopadło:confused: ZDRÓWKA!!!!!!!!

reklama
Do góry