reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczyny!

Kaska trzymaj sie jesteśmy z Tobą! Buziaki dla Piotrusia!

Baska i jak Kamilek zasnął wczroraj wieczorem:confused: Fajnie jakby się nauczył sam zasypiać bo niestety nie będzie coraz lżejszy i ciężko tak usypiać na rękach.

Ciekawe co się dzieje z Karolinną, wczoraj wysłałam do niej smsa ale zero odzewu :sick: , przez jakiś czas była też na gg więc komp ma pewnie sprawny.

A MagdyM był ostatni odcinek:confused: jak tak to faktycznie beznadziejnie się skończyło :baffled:

reklama
Witam,

Ja skorzystalam z faktu, ze nie pada, Sonia spi i reszte okien, wczesniej uprzatnelam najwyzsze polki w kuchni, takze na wieczor zostala mi kuchnia od pasa w dol :-)

Sonia jednak sie zarazila - ma katar, troche ja meczy, ale naszczescie ladnie spi juz ponad dwie godzinki.

Uciekam dokonczyc obiad.

Pozdrawiam,

A to dla was kochane cioteczki :-)

640376714952045d.jpg

hej !!!!!

o jak zwykle Czarnulka superową kartkę zrobiła !!!! cudne gwiazdeczki na niej !!! dzieki za życzonka !!!

a ja mam nadzieję ze nie zapeszę ale muszę pochwalić sie ze Liliśka jak zasneła wczoraj o 21.10 to obudziła sie dzis o 9.20 :szok: szok !!!

Sandros - jestem dumna z mojego maleństwa Dzisiaj to jak już go wsadziłam do lezaczka-bujaczka i tam ma zabawki to już sam chwyta i je rączką popycha :-) a jak grzechotkę dam mu na brzuszek takiego motylka z szeleszczącymi skrzydłami to obiema rękami go obejmie i daje do buzi a potem puszcza ;-) Widzę, ze już pewnie masz mieszkanko wypucowane całe :tak: ja jestem w trakcie mam jeszcze trochę sprzątania ;-)

Iza - tak Kamilek zasnął wczoraj też sam po cycusiu natomiast dzisiaj płakał ale dalam mu znów cycusia i usnął :-)

Kaska - szkoda gadać mamy beznadziejnych lekarzy. Musiałabyś dowiedzieć się gdzie przyjmuje naprawde dobry lekarz.

reklama
.Hej kobitki.

.Ja też pracowicie sprzątam,znowu:tak:.

.Lenka ma już 10 ząbków:-).

.Ma też katarek,ale na szczęście bez gorączki więc spacerki zaliczamy:tak:.

.Mówi też nowe słowo :daj :-).

.Witam nową mamę,bernadkę :cool2:,byłam dziś na twoim blogu a raczej twojej córci;-) fajne zdjęcia z mikołajem;-).

.baska zdolniacha ten twój maluszek:cool2:.

.iza dzięki za smysa :blink:.Super wygląda Karolcia na fotkach jak wstaje,silna z niej dziewuszka:laugh2:.Pamiętam jak było jeszcze gorąco i byłyśmy w parku Kościuszki to mówiłam ci że twoja córka będzie pewnie raczkować na święta a ona pewnie niedługo będzie chodzić:eek:.

.sandros fajnie wiedzieć że nie tylko ja tak pucuję:biggrin2:.Byłysmy już na jednej lekcji w yamaha:wink:.

.justyna ale postępy robi ta twoja Liwia:szok:,życzę żeby już spała tak cały czas(Lenka też by tak mogła:rolleyes:) no i te sukcesy na nocniku:szok:.Powoli myślę żeby przyuczać Lenkę,jak przeczytałam wasze postępy:rolleyes2:.

.Miłego wieczoru.

.Idę zobaczyć co jeszcze można posprzątać:rofl:.

Do góry