reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej kobit:-)ki
Niezły numer dzis wywinełam :wściekła/y:maz na 16 a ja z nim i z mała wyszlismy z domu ,on do pracy my do sklepu ,kazała wziac mi klucz z góry a ja pewna ze wziełam poszłam .Wracamy a my bez klucza górnego:szok:bez telefonu ,i co teraz do tesciowej po narzedzia ale nic nie dało sie zrobic bo to antywłamaniowy :wściekła/y:do kumpla bo on miał jego numer a ja nawet nie znam :-Djego bo wszystko mam wbite w komórce dobrze ze jeszcze nie poszedł na produkcje bo bysmy sie nie dodzwonili i do 1 wnocy bysmy czekali ale kumpel jego z roboty podrzucił nam te klucze Oliwia padnieta :-(3 godziny poza domem:wściekła/y:
kubusiowa super fotki i z okresu ciazy ,śliczne:tak:
karolina wszystko wysprzatane,ale meza zagoniłam do tych ciezszych prac:-D
Kurde niewiem co oliwi pod choinke dac macie pomysły tylko nie lalki :-D

reklama
iza jestem pełna podziwu dla Karolki ,sliczne fotki jak zwykle:tak:;-):-)
justyna Liwia nie boi sie mikołaja ja niewiem czy by do żywego podeszła Oliwia :-)doczekałas sie neostrady:-D

Witajcie dziewczyny. Maly śpi a mąż ma nockę więc mam troszkę czasu dla siebie :-) Nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów :-(

Oliwka - to dobrze, ze jeszcze dodzwonilaś się do męza i klucze zostały przywiezione ;-)

justyna - fajne fotusie :-)

karolinna - nareszcie się odezwałaś na bb :-D

Macierzyński kończy mi się 31 stycznia bo jest przedłużony o 2 tyg. potem biorę zalegly urlop i z początkiem marca wracam do pracy a jeszcze niewiem co z Kamilkiem :-( Zaczełam się wogóle zastanawiać co on bedzie jadl jak nie będzie mnie 7h. Teraz caly czas je z cyca a co potem przecież tyle pokarmu mu nie odciągnę żeby mógl jeść tyle co teraz bo je często w dzień czasem chce mu się nawet po 40min znów. Powiedzcie mi co można zacząc wprowadzac dziecku od 4 miesiaca.

Witam,

Ale sie tu ruch zrobil :szok:

Basia prawdopodobnie jak zaczniesz odciagaci nadal bedziesz karmic, to pokarmu moze przybyc. Co taki maluszek moze jesc... z tego co pamietamto jakies dania byly juz od 4 miesiaca takie sloiczkowe. Kaszki chyba tez...

Karolina - to ja sie chyba do was zapisze, bo ja place wiecej za zajecia :dry:
Fakt, tak malo dzieci... Jeden, no to jakby jednak malo, u nas jest z osiem dzieciaczkow, jest fajnie, bo kazde dziecko inaczej reaguje, zachowuje sie. Mysle, ze grupa sie rozrosnie, w koncu dopiero co otwarli.

Oliwka w takich przypadkach czlowiek zaluje, ze skleroza nie boli ;-)
Mnie troszke podobna sytuacja zdazyla sie w moje 13 urodziny... Tylko ze nikt klucza nie zapomnial, a zamek sie dziwnie zatrzasnal. Wzywalismy nawet straz pozarna (bylo okno otwarte), ale oni bez policji nie przyjada, a tamci znow jak nie ma zagrozenia zycia... ostatecznie po paru godzinach przyszedl tata, powiercil i otworzyl.

Widze, ze zrobil sie szal na krzeselka uczydelka - fajna zabawa dla dzieciaczkow.
Jutro na uczelnie :sick: bardzo mi sie nie chce, jeszcze mam glownie cwiczenia i a na nich dociekliwe pytania prowadzacych :baffled:

Pozdrawiam,

oliwka- ale miałas przygode no no :szok: moze cos takiego na prezencik dla Oliwki mój Kubus to dostanie będzie miał swój prywatny figlo raj:-D BASEN Z PIłKAMI 130 I PRAKTYCZNA TORBA! (148376311) - Aukcje internetowe Allegro

karolina - ale twoje mieszkanko lśni:-D za komplementa dziekujemy, foteczki znalazły sie pomyłkowo, chciałam wkleic fotki z Mikołaja :tak: nie wiem co sie pokickało ale jakos nie umiem zdjeć wkleić:dry:

justyna - jutro raniutko przed praca mąż zajedzie do makro to sie zobaczy :happy: a jak nie to zamówię na allegro i dzieki za info:-D

baska- no jajuz ci na gg podpowiedział co z jedzonkiem wiec sie nie powtórzę oki;-) całuski:happy:

iza - no no zdolniacha z tej Karolinki oby tak dalej!!!!! No mi robota poszła dzisja super jutro skończe i zsotana mi tylko okna :happy:

A ja z Kubusiem zaliczyła dzisiaj długiiiiiiiii spacer a przy okazji zamówiłam u kolezanki ryby ( i znów znajomości :-D jest waścicielka sklepu rybnego więc upuscik zawsze na rybki jest:tak: )
Mąż część zakupów zrobił więc spokojnie wyrobie sie bez pospiechu.
W piatek robie pierogi i uszka - a to sie nakleje.
A tak wogóle to poja połóweczka ma od środy urlopik aż do 3 stycznia:rofl: :rofl: :rofl:

Hejka!
Niedawno skończyłam myć łazienke, jeszcze tylko kuchnia i okna :baffled:

Karolcia dziękuje za wszystkie miłe słowa :tak:

Kubusiowa super foteczki, ładnie wyglądałaś w ciąży a teraz jeszcze ładniej :-) Powiem Ci że przyzwyczaiłam się do Twojego nowego koloru włosów i super w nich wyglądasz (jak pamiętasz z początku byłam innego zdania ;-) )

Baska do marca jeszcze sporo czasu, Kamilkowi może godziny posiłków się uregulują. Kubusiowa pewnie CI doradziła, ja jeszcze też posprawdzam bo nie pamiętam jak to wygląda i pogadamy na gg :tak: :happy:

Dizeń dobry:-)

Ale u Nas zimno za oknem wieje mroxny wiatr:baffled: Ciekawe czy dzisiaj zaliczymy spacerek:confused:
Kuba zrobił pobudkę o 6:30 i koniec spania:wściekła/y: Więc jestesmy juz po sniadanku i po kawce:happy:

justyna - krzesełka w makro juz nie ma:-(, więc zamawiam na allegro

iza -tak tak pamiętam :tak: dzieki za komplement:-) Ja w tym kolorze czuje sie naprawde bardzo dobrze i juz tez inni przeciwnicy chyba polubili równiez ten kolor;-) tamten kolor nosiłam długie lata, wieć należaa sie jakaś zmiana.

karolina - własnie umknęło mi wczoraj :eek: zmieniasz kolor włosków, a co sie za tym kryje:confused: ale brawo ja jestem za jak kobieta zmienia cos w sobie wtedy staje sie tajemnicza i jest zawsze chodząca zagadką:-D oczywiście czekamy na rezultaty:tak: a kiedy to sie stanie:confused:

baska - właśnie sandros mi przypomniała o kaszkach po 4 m-cu także nie martw sie Kamilek głodny nie będzie

no pieknie ja tu klikam a mój kochaniutki synus dorwał ołówek i panele porysował:wściekła/y:

narka!!!

Witajcie :-)

Wczorajszy dzień również miałam dołkowaty :-( Ale zajełam się ostro porządkami.I za to spotkało mnie coś nieprzyjemnego :-( Gdy sprzątałam usłyszałam jakiś hałas na korytarzu obok moich drzwi,a wię wyglądłam przez judasz w drzwiach i zobaczyłam jak sąsiad z jakimś drugim facetem wnoszą mojego drugiego sąsiada z piętra wyżej i kładą go na ziemi bo leżał na schodach.Otworzyłam drzwi by zobaczyć co się stało,ale zobaczyłam tylko sąsiada leżącego obok mioch drzwi.Ale coś mi nie pasowało....Myśłałam czy jest piany!? I zerknełam na kurtke czy odycha,bo dziwny miał wyraz twarzy,ale kurtka nawet nie drgneła.Myślałam że mi to isę wydaje i zamknełam drzwi z małym lękiem! Przez drzwi usłyszałam że sąsiedzi wezwali już karetke,a gdy weszli na góre,okazało sie ze sąsiad juz nie żyje :-( Wracał z zakupów i śmierć złapała go na schodach :-( Jakie to jest okrutne że nie wiesz gdzie i kiedy :-(...

DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM ZA TE CIEPŁE SŁOWA! CIESZE SIE ŻE W KAŻDEJ SYTUACJI MOGĘ NA WAS POLEGAĆ!

reklama
Czarnulka no masz racje:-( Bardzo przykra sytuacja i to na tydzien przed swietami:-(

Biedna rodzina sasiada

Ja dzis sie biore za okna u mamy bo mama pracuje i niemiala by kiey umyc a tak to jej pomoge:tak:
A na 15 na jazdy-dzis plac a wczoraj bylam w tychach;-)

Ok pa dziewczynki bo sie niewyrobie
miłej soboty
Popatrzcie jakie dziwne zdjecie wyszło takie jasne -A Natalka jak Aniołek

Do góry