reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.oliwka no to aż serce się raduje gdy dziadki się cieszą na kolejne wnuczęta:tak:.

.bernadka dzięki:happy:.

.sandros uroczo wygląda Sonia pomagająca mamusi piec:-D.Mam nadzieję ze za rok już Lenka będzie przejawiała taką samą ochotę do pomagania:-).Ja jeszcze nigdy nie piekłam pierników i czuję ze coś mnie ominęło bo tu prawie każda z was piecze pierniczki:eek:;-).

.
dzwony347wi281taik6.gif
.

reklama
Witam,

Karolina w zeszlym roku Sonia tez pomagala mi piec pierniczki:tak: Ona od zawsze ma ochote do pomagania, no i jak sie da to jej pozwalam.

Pozdrawiam,

ja padam po pracy.Piotrek megamarudny. do kompletu nauczył się pyskować głośno.
dziś wyszła mu górna lewa jedynka.

Kubusiowa: cieszy, że jest poprawa

hej !!!

Izka to super ze juz są w domku !!

Karolka ja jestem w tym prawie !!!!! tez nie piekłam moze kiedyś !!!

sandros super pomocnik

Oliwka nie chce Cie straszyć ale uważaj szczególnie w tym czasie na wszelkie grypki i przeziebienia !! Marsz do sklepu i w actimele sie zaopatrzyć :tak: Super zdjatko dzis w rybniku byli ale żałoałam ze nie umieliśmy wieczorkiem tam zajechać bo efekt pewnie super !!!

i jakaś zdechła jestem i nie wiem co ?????

sandros ale masz pomocnika w kuchni ,dobrze ze chce pomagać ,fajne fotusie:tak::-)
justyna masz racje efekt jest super:szok::-Dz ta grypka oby mi prędko przeszło ale jestem dobrze zopatrzona najgorzej to jak nocha leci:wściekła/y::wściekła/y:

Witam,

Na chceci do pomocy nie moge nazekac, czasem jednak ta pomoc nie jest wskazana... Ale ciesze sie, bo rwie sie do porzadkow i prac domowych, mam nadzieje, ze jej to zostanie.

Ja dzis w koncu wybieram sie na zakupy swiateczne, mam nadzieje, ze kilometrowe kolejki i tlok w sklepach szybko mnie nie odstraszy....

Pozdrawiam,

reklama
.Hejka.

.Za oknem u mnie pruszy:happy:,ale tak bardziej śnieg z deszczem:baffled:.

.sandros Lena też mi czasem pomaga kiedy nie chcę...np.podaje mi węgiel i chce żebym dorzucała do pieca;-).A jaka po tym jest brudna;-).Może faktycznie też by mi pomagała przy piernikach:rolleyes2:.

.oliwka nie tylko uważaj na przeziębiania(wiem coś o tym :dry:) ale też za duzo nie dźwigaj Oliwki.Pewnie juz masz dosć naszych babyboomowych dobrych rad:-p.

.justa a cos ty taka zdechła:confused:;-).Kupiłąś juz prezenty dla wszystkich:confused:.

.Lenka właśnie ogląda domisie :tak:.

.Miłej środy.

Do góry