reklama
justyna
Fanka BB :)
hej !!!
no ja nie wiem Karolina ale faktycznie zdechła jestem na maxa !!! i zła na siebie bo nie chce mi sie bawić z Liluśnikiem i wymyslać zabawy
co do prezntów to tylko siostra mi została i mam nadzieje dzis kupić !!!
Liwia juz pożegnała sie z teletubisiami ! siedze w kuchni i słyszę papaaaa i papaaaaa i macha rączką !! słodka jest :-)
no ja nie wiem Karolina ale faktycznie zdechła jestem na maxa !!! i zła na siebie bo nie chce mi sie bawić z Liluśnikiem i wymyslać zabawy

co do prezntów to tylko siostra mi została i mam nadzieje dzis kupić !!!
Liwia juz pożegnała sie z teletubisiami ! siedze w kuchni i słyszę papaaaa i papaaaaa i macha rączką !! słodka jest :-)
Witam, witam!!!
Wczoraj mała miała kryzys- cały dzień temperatura i zatkany nos. Najgorsze było karmienie piersią, bo nie można ssać z zatkanym noskiem. Ale dziś już jest lepiej.
O wiele lepiej, więc do świąt się chyba wykurujemy.
Karolinna- no popatrz, u mnie też prószy...
Gratki dla Lenki z okazji nowych słów i kolejnego zębolka. (Zawsze to o jeden ból mniej)
Koreczek- gratulacje z okazji prawka.:-)
Sandros- świetnie Sonia wygląda na tym blacie
Mała kuchareczka.
I widze, że nóż już obsługuje. Super!
Justyna- może brakuje Ci czekolady. Podobno poprawia humor.
Wczoraj mała miała kryzys- cały dzień temperatura i zatkany nos. Najgorsze było karmienie piersią, bo nie można ssać z zatkanym noskiem. Ale dziś już jest lepiej.

Karolinna- no popatrz, u mnie też prószy...

Gratki dla Lenki z okazji nowych słów i kolejnego zębolka. (Zawsze to o jeden ból mniej)
Koreczek- gratulacje z okazji prawka.:-)
Sandros- świetnie Sonia wygląda na tym blacie

I widze, że nóż już obsługuje. Super!
Justyna- może brakuje Ci czekolady. Podobno poprawia humor.
justyna
Mokate zaraz chyba poprawie sobie humor .......
pytanko Oliwka jak do świąt przechowujesz te pierogi co juz porobiłaś ??? chce zrobic te uszka do barszczu na 1dzien św ale szkoda mi czasu w swieta i chce juz w sobote moze zrobic....tylko jak najlepeij je potraktoewać ????
pytanko Oliwka jak do świąt przechowujesz te pierogi co juz porobiłaś ??? chce zrobic te uszka do barszczu na 1dzien św ale szkoda mi czasu w swieta i chce juz w sobote moze zrobic....tylko jak najlepeij je potraktoewać ????
mokate o widze ze martynka tez chora zdrówka zyczymy
:-)
justyna porób sobie i zostaw je troche żeby przeschły albo na talerzu do zamrazalnika zeby troche sie zamroziły ale troche i potem do woreczków i do zamrarzalki ,bo jak od razu zrobisz i i do worków to ci sie pokleją i w gotowaniu moze byc niespodzianka
;-)

justyna porób sobie i zostaw je troche żeby przeschły albo na talerzu do zamrazalnika zeby troche sie zamroziły ale troche i potem do woreczków i do zamrarzalki ,bo jak od razu zrobisz i i do worków to ci sie pokleją i w gotowaniu moze byc niespodzianka

justyna
hej !! a ja zabrałam sie za lodówkę i porządek z nią zrobiłam ale Liwia koniecznie musiała pomagać i tak zaciekle machała szmatką ze bałam sie ze huknie z krzesla teraz mała robotnica spi a ja zbieram sie po prezent dla siostry i zakupy a potem trochę jeszcze robotki w zakładzie mam ! jakos ostatnio w prezencie zdjęcia robią sobie i musze na jutro mieć gotowe portreciki ! papapapa
Mokatka zastosowałam sie do Twojej rady i jakiegos spida mam :-)
Mokatka zastosowałam sie do Twojej rady i jakiegos spida mam :-)
reklama
Podziel się: