reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Pomóżcie mi wstawić suwaczek !!!
Mam wybrany i ustawiony w Lilypie ale nie umiem skopiować linku . Wogóle nie wiem który , bo jest ich tam trzy i gdzie , do podpisu ??

reklama
czarnulko 100 latek :tak:dla emilki tez wszystkiego dobrego
shiune widzisz ze prosto i jeszcze mozesz sobie to zmienic i napisac cos od siebie;-)
karolinka ja tez uwielbiam śledziki w śmietanie i z ziemniakami mniam:-)i oleju tez pyszne:-)
sandros fotki fajowe :tak:

Witam,

My dzis pojechalismy po spacerku w lesie zobaczyc szopke.
W Tychach jak sie okazuje w budowie jest olbrzymi klasztor... kosciol. Wyglada jak zamek, mozna bylo caly obejzec, praktycznie wszedzie mozna bylo wejsc.
Byla tez oczywiscie szopka i zywe zwierzatka - Soni bardzo sie podobalo, a nas zachwycila architektura.

Pozdrawiam,

i ja melduje sie po świętach:-)

mokkate - ale Was "malutko" było przy tym stole;-) :-D a masz fotke całej gromadki:confused:

karolinka - przyjedx do mnie ja jeszcze mam duzo rybek pod rózna postacią:laugh2:

czarnulka - wszystkiego najlepszego dla twojego skarba i dla Was:-)

sandros - fajne fotki, a ta wycieczka to super:-)

justyna - a krzesełko super prezent Kuba zachwycony:tak:

reklama
Kubusiowa i Karolinna gratki dla Waszych pociech kolejnych ząbków! :-)

Czarnulka najlepsze życzonka dla Emilki, jak ten czas szybko biegnie, niesamowite!

Shinue fajnie że udało Ci się wstawić suwaczek!

Sandros fajne fotusie :tak:

Spadam do wyrka, do jutra!

Do góry