reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam:-) :-) :-)
Szkoda ze tak szybko minęły świeta....Filipek dostał mnostwo prezentow, m.in. bebenek z grzechotka , tamburynem i trabką, sanki , gitare elektryczna dla dzieci oczywiscie, ubranka i tablice do rysowania poniewaz ostatnio pieknie wymalował lodowke i stoł:-D :-D :-D :-D
Wieczorem postaram sie wkleic fotki.
Miłego swietowania
A od jutra oj czeka mnie dieta, brzuch taki wywalony ze masakra:eek: :eek: :eek: :eek:

reklama
Witam po świętach!
Ja też objedzona totalnie, Karolcia tak jak Olo była wczoraj marudna. Po południu była nie do zniesienia. Na Wigilii też trochę pomarudziła bo mało spała w dzień (jak zwykle) i była zmęczona. W pierwszy dzień świąt byliśmy u mojej siostry i na szczęście u nich Karolcia spisała się na medal, a najlepsza była kąpiel w wannie, strasznie się jej podobało (wkleje na pewno fotki)

Karolcia nie dostała dużo prezentów: książeczkę o świątecznym aniołku, od nas książeczkę przytulankę, a od mojej siostry sanki i misia.

Teraz jeszcze sylwester nas czeka.

Ja też się melduje po świętach.:-)
Minęły bardzo fajnie i bardzo szybko.
W tym roku, po raz pierwszy od 12 lat, mieliśmy wigilię u mojej mamy.
Oba dni świąteczne, jak zwykle, w "rozjazdach".
U babci od strony taty część rodzinki nie dotarła (grypa ich rozłożyła)
i było nas "tylko" około 40 przy wspólnym stole :-D :tak: :laugh2:
Martynka przechodzia z rąk do rąk, ale wcale się nie bała.....Dzielna po mamusi ;-)

Iza- a gdzie na Sylwestra się wybierasz?

Miłego dnia życzę!!!!

Czarnulka Wszystkiego Najlepszego na te Twoje ćwierćwiecze!!! Dużo zdrówka i pociechy z córeczek i oczywiście z męża! 100 lat!!!

Mokkate na Wigilii było tyle osób :szok: super, tez chciałabym przeżyć kiedyś taką Wigilie. A Martynka to bardzo dzielna jest, tyle ludzi i w ogóle się nie bała, brawo dla Niej!!!
Na sylwestra nigdzie nie idziemy, siedzimy w domku ale przychodzą do nas znajomi :-)

WOW,Izuniu dziekuje bardzo za pamięć!!! :-) Tak mi miło ;-) Zmykam,bo Wiki właśnie wymazała włosy sudocremem i wygląda strasznie :-( A wiec dozobaczenia puźniej.

hej !!!!
przede wszystkim sto latek dla Czarnulki !!! pociechy z Twoich księżniczek i z męża !!!

no a ja dopiero dzis odpoczywam po świętach !!!!

Kubusiowa i co krzesełko podobało sie ??!!

Mokatka to taka imprezka "skromna" widzę :-D

Witam i ja,

Mokkate "tylko" 40 osob.... Coz to za stol?
Super.

Czarnulka wszystkiego najlepszego

U nas Wilgilia - super. Spedzalismy w trojke. Rano ubralismy choinke, a pozniej reszte dnia nie wychodzilismy z kuchni... Sonia tylko miala przerwe na drzemke ;-) Obiedlismy sie, a potem pojechalismy do mojej mamy, a tam ciasto....
Boze Narodzenie odwiedzilismy mame Rafala, wiec spokojnie spedzalismy swieta.

Sonia wzbogacila sie o ksiazeczki, grajaca lokomotywe, zestaw kuchenny i zestaw plastolinowy.

Pozdrawiam,

.Hej babolki.

.My święta spędziliśmy poza domem:tak:,było bardzo fajnie,udanie:tak:.

.Lenka ma już 12 ząbków:-).

.mokkate bardzo fajne takie "duże"święta;-).

.czarnulka mam nadzieję ze dostałaś mojego smska rano i że cię nim nie obudziłam:rolleyes2:.

.Ja mam teraz smaka non stop na śledzie w oleju lub w śmietanie,dobrze ze przywieźliśmy ich trochę od teściów bo normalnie nie mogę się bez nich obejść:no:.Muszę wziąść od mamy przepis:cool2::zawstydzona/y:.

.No to laseczki wklejajcie fotki ze świąt,bo sandros już wkleiła bardzo fajne:-D.

.Miłej środy.

KArolinko dostałam smska ;) i nie obudziłaś mnie hihihi BArdzo dziękuje :)

Sandros i Justynko Dziekuje za życzonka :) Bużka dla was :)

Ale moje drogie cioteczki nie zauważyły że moja mniejsza córeczka też ma dzisiaj swój dzień,bo kończy 4 miesiące ;-)

reklama
Cześć ciotki po Świętach .
Uff , nareszcie .
To były nasze pierwsze święta ze Stasiem i Marzenką . Jestem wykończona ale i szczęśliwa .

Czarnulka sto lat , sto lat niech żyje , żyje nam ...Całuski dla córeczki .

Ja też jestem z grudnia , ale jeszcze musze pare dni poczekać na urodziny .

Karolinna gratulacje dla Lenki

Mój facet oszałał :rofl2: :surprised: . Właśnie stoi w kuchni i robi makówki . Ciast po świętach zostało w diabli a on robi te makówki w najwiękrzym garncu jaki mamy w domu :baffled: :eek: . Ciekawe kto to będzie jadł :confused: :baffled: .

Do góry