reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.
choinkall4.gif

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy Karolina i Lenka:-)

prezemcikibz2.jpg
dzwonkisl2.gif
prezemciki1wc9.gif
.

reklama
Wpadłam Wam złożyć życzenia, bo już jutro rano wyjeżdżam.
Będę w pierwsze święto wieczorem, ale nie wiadomo czy dam radę tu zajrzeć.

No to dla wszystkich dzidziolków i ich rodzin życzymy-

Pełnych ciepła i uśmiechu
Świąt Bożego Narodzenia .
Żeby Wam się spełniały wszystkie marzenia!!!!:-)

2lm6.gif
2lm6.gif
2lm6.gif
2lm6.gif
2lm6.gif
2lm6.gif
2lm6.gif
2lm6.gif
2lm6.gif
2lm6.gif

Z całego serca zyczę Wam spokojnych i radosnych Świat, zdrowia dla Waszych rodzin i dzieciaczków, wspaniałej atmosfery przy Wigilijnym stole i radochy przy rozpakowywaniu prezentów. Smakowitych kąsków i humorków przednich. Życzę aby kazda z Was spędziła te święta w gronie najblizszych Jej osób, aby nikogo nie zabrakło przy opłatku oraz duzo radosci i miłości.
Tego Wam życzy Ewcia ze swoimi mężczyznami
22193d1166806492-zyczenia-7-1-.gif

He, ja dziś pierwsza w Wigilię. Tak się zatraciłam w sprzątaniu i przygotowaniu do świąt, że narzekam na brak czasu. Ale dziś musże Wam złożyć życzenia....
Świąt białych, pachnących choinką,
skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej,
rodzinnej atmosferze,
pełnych niespodziewanych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok 2007,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.

Hejka!
NO I MAMY JUŻ WIGILIĘ BOŻEGO NARODZENIA :-) :-) :-)

W końcu wszystko a właściwie prawie wszystko porobione, uff. Dopiero dziś udało nam się ubrać choinkę. Dziękuję za wszystkie życzonka :tak:

Baska fajnie że macie już tą matę :tak:. Oby Kamilek już Ci tak ładnie spał :-)
Koreczek spóźnione gratulacyjki! Fajnie tak zrobić sobie prawko, ja mam ale musze go w ramki oprawić :-D

Kaśka spóźnione życzonka dla Twojego 10miesięczniaka! Niech rośnie zdrowo!

Shinue dla Twojej Marzenki również najlepsze spóźnione życzonka!!! Już nie jest noworodkiem tylko niemowlakiem :tak:

Justyna coś mi te Twoje dolegliwości przypominają ;-) Może Liwia będzie miała rodzeństwo :confused: :-)
Fajne posty piszesz, zawsze się uśmieję :laugh2:

A Karolinka ciągle chciałaby stać :-) dobrze że lekarka powiedziała że może bo nie wiem jak bym ją od tego odwiodła. Jak w ciągu dnia dam ją do łóżeczka to ciągle by w nim stała, a na podłodze też już łapie się czego popadnie.
Dziś była moja siostra i Karolcia dostała już prezencik: sanki i misia :tak: tylko śniegu brak :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Wszystkiego najlepszego.:-) Zdrowia, szczęścia, pomyślności, żadnego gniewu,:wściekła/y: smutku i przykrych okoliczności. Niech każdy dzień niesie ze sobą dużo radości.:happy2: I co najważniejsze życzę Wam abyście mieli dobrze się w przyszłości:-) a nasze pociechy rosły zdrowo :tak::-)
S
orki ale nie miałam czasu na odpisywanie postów ,poprawie sie:-D

Śnieg już pada, śnieg już pruszy. Marzną nosy, marzną uszy. a my biegniemy bez wytchnienia żeby złożyć Wam życzenia: Pachnącej lasem choinki, na stole barszczu i szynki, radosnych kolędników, oraz podarków bez liku, Świąt pełnych wesołości, karpia bez ościtylko serdecznych miłości i piór wiecznych, sukcesów bardzo licznych i gdy się tylko nadarzy fajnych i wesołych wojarzy, na koniec zaś wspaniałego2007-go
życzą
Kasia Przemek i Olek

reklama
Justyna.... ale słodkie zdięcie Liwutka..... ja też takie chcę z Olusiem hihihih..... a tak wogóle to muszę się kiedyś przejść na sesję artystyczną z Olem w roli głównej.... żeby też miał takie fajne zabawne zdiątka

Do góry