reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no nie wierzę własnym oczom ze tu tak pusto !!!!!! co to Śwęta nie mogą !!!

Shinue dzieki !!!

ja byłam Liwii stajenke pokazac i chciałamn do spowiedzi ale wszystkie dzieci chyba z okolicy sie zlazły i kolejka jak nie wiem i nie skorzystałam ap pod stajenka był jeden wielki ryk DAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJIIIIIIIIII jakbym ją puściła to by porządek niezły zrobiła tak wiec szybko sie ewakuowałyśmy !!!

teraz muszę prezenty popakowac korzystając zokazji ze mały potworek śpi ;-)

no i gardło mnie cos drapie a poza tym cały dzien mi niedobrze i mdlli mnie jakos ...... :confused: :eek: :confused:

reklama
no nic mi sie znowu nie chce miałam ambitny plan posprzatać, popakowac i zrobić pierozki na pierwszy dzień świąt i mam lenia :oo2: :huh: :hmm: muszę znów zastosowac sie do rad Mokatki i zaaraz poszukam jakiej czekolady :-p

Ale żeście naprodukowały że nie nadążam za wami. Mały wczoraj zasnął mi o 21 i przebudził się dopiero o 4.28 :szok: :szok: :szok: nakarmiłam go i obudził się o 7.31:szok: :szok: :szok: Jestem wyspana aby mu tak zostało :-) :-D :tak: ;-)

Iza - może faktycznie boli ją brzuszek. Ale teściowa zrobiła ci numer :no: co na to twój Rysiu:confused: Dzięki za kartkę

Karolinna - to super, że Lenka robi takie duże postępy ;-) Jak sprawdza się szczeniaczek-uczniaczek (bo mały dostanie go pod choinkę);-)

Mokatte - ale masz uzdolnioną wszechstronnie córkę :-) Musisz być bardzo dumna z niej

Kubusiowa - mata jest super :-) Mały fajnie w niej leży podoba mu sie ;-) Jutro dostanie ją pod choinkę :-D

Czarnulka- to super że troszkę się rozerwałaś ;-)

Dziewczyny składam wam wszystkim życzenia:

Z okazji zbliżających się Świąt Bozego Narodzenia życzę Wam zdrowia,
pomyślności i ciepłej rodzinnej atmosfery wypełniającej dom nie tylko podczas wigilijnego spotkania przy stole
Niech magiczna noc tych Świąt przyniesie wiele radości, spokoju i optymizmu, a takze nadzieję na nadchodzący rok.

.Hejka.

.no i wcięło mi posta..:rolleyes:.

.coś tu wielka pustka jest...a przecież to jeszcze 1 dzień zeby wszystko się zaczęło,to szaleństwo świąteczne;-).

.justyna moze to i dobry sposób z tą czekoladą,co ci podpowiedziała mokkate ale ciekawa jestem czy nasza mokkatka ma sposób potem na schudnięcie:-p.A Liwia i ta szopka ...szkoda ze jej nie wpusciłaś bo chetnie bym to sobie obejrzała potem na fotkach:laugh2:.

.kaśka76 wszystkiego dobrego dla Petera z okazji skończenia 10 miesięcy:tak:.

.sandros mam nadzieję ze wypoczęłaś przez tą noc:-p:cool2:.NO i wklej koniecznie fotki waszej choinki z ozdobami zrobionymi przez Sonię:cool2:.

.shinue fajnie ze w koncu do nas zajrzałaś:laugh2:.Wszystkiego dobrego dla Marzenki z okazji skonczenia 1 miesiąca(musisz wkleić sobie linijkę z wiekiem dziecka:tak:).

.Lasencje,gdzie się podziałyscie,moze i przez święta wasza nieobecność będzie usprawiedliwiona ale dzis jeszcze nie :rofl::biggrin2:.

.Narazka.

.jeszcze baska mnie wyprzedziła;-),a wiec szczeniaczek-uczniaczek sprawdza się znakomicie,bardzo dobry prezent:tak:.Lenka ma już obcykane gdzie się co naciska żeby grało,śpiewało i mówiło wierszyki,wię sama sobie wlącza.A te piosenki i wierszyki znamy z P. na pamięć i śpiewamy i recytujemy z psiakiem:-).Na pewno będziecie zadowoleni:tak:,a raczej Kamilek;-).

.baska i shiune i inne dziewczyny którym nie podziękowałam..dzięki za życzonka świąteczne:happy:.

hej
ja ścieram ostatnie kurzyska, Peter rządzi z moją mamą w kuchni. cherla strasznie - slychać go aż na dworze (a mamy tylko rozszczelnione okno w kuchni).
jak K wróci z pracy, to podjedziemy na pogotowie, coby go obejrzeli, bo mi się to cosik nie podoba - antybiol powinein już był zadziałac.
potem trza ubrać choinkę i obkokardować prezent dla małego.

a po Świętach muszę zacząć myśleć jaki kupic prezenciorek dla młodzieży na roczek. jak ten czas szybko leci.

dzięujemy za życzonka dla Tita :tak: :-)

Karolinna - to super, że Lenka lubi tego psiaka ;-) :-) To moja mama trafiła w 10 z tym prezentem chociaż to ja jej podpowiedziałam ;-) :-D

Ja też chciałabym podziękować wszystkim dziewczynom za życzonka świąteczne

posprzątałam popakowałam prezenty ale oczywiście papieru mi brakło :dry: teraz Liwia juz zdążyła rozwalic to co posprzątałysmy i wgnieść flipsy w dywan :eek: po czym skrupulatnie zbierała jak zobaczyła ze mama sie wkurzyła :-D a teraz mnie nakarmiła tymi flipsami z podłogi :baffled:

męzuś miał z dzieckiem choinkę stroic ale stracił sie do kumpla z telefonem teścia bo sie zepsuł i jak go nie ma tak nie ma a za chwilę pora kąpania, jedynie zdazyli postawic i było jedno wielkie oooooooooooch !!!!!!!

jeszcze pierożki muszę zrobic na 1 dzień św ale poczekam jak Liluśnik zaśnie !!!! bo inaczej jutro na nowo bym sprzatała wszystko :laugh2:

witam po małej przerwie:cool2:

Przygotowania świąteczne całkowicie mnie wciagnęły:-) ale juz finiszuje:-D jutro tylko barszczyk , zupka rybna i karpik:-D. Za chwilke przygotuje stół i popakuje prezenty i relaksująca kąpiel:tak:

kaska - Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj..... i duuuuuuuuuużo zdrówka dla Piotrusia z okazji tak poważnego wieku jak przekroczenia 10 miesiąca:-)

baska - super że mata Wam sie podoba:-) Fajna z Was rodzinka:tak:

karolina - to teraz Lenka zaskakuje co dzień nowymi umiejetnościami :tak: super, dzieciaczki szybko na, rosną oby zawsze zdrowo!!!!!!!! a jak tam choinka:confused: jest żywa:confused:

justyna - miałas racje że te krzesełko to superowa zabawka!!!!!!! Nie dziwota że dzieciaczkom sie podoba bo mnie też:-) miłego klejenia pierozków, ja wczoraj 2 godz. kleiłam pierogi i uszka ufffffffffff:-)

mokkate - no prosze córcia zdolniacha:-) co jeszcze ma za talent ukryty:confused: a ta czekoladka to nie zaszkodzi na zmiane garderoby na wiekszą;-) ale tobie to nie grozi:tak:

iza - no faktycznie wieeeeeeelka pomoc kochanej teściowej:baffled:

shinue - Duzo usmiechu i zdrówka dla Marzenki na 1 miesiączek!!!:laugh2:

Kochane gdybym jutro tu nie zagladała to:

Tradycyjnie jak co roku, sypia sie życzenia wokół,
wiekszość życzy Świąt obfitych i prezentów znakomitych.
a ja życzę moi Mili, byście Święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu, idąc na spacer gdzies do lasu,
może w gronie swoich bliskch jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju czując sie jak Adam w Raju,
może lepiąc gdzieś bałwana, jesli jutro śnieg napada.

WESOŁYCH ŚWIĄT I DUUUUUUUŻO FAJNISTYCH PREZENTÓW!!!!!!!!!!!:-D :laugh2:

reklama
dzieki dzieczyny ża gratulacje

ja tez sie ciesze jak głupia z tego prawka

i chciałam wam wszytkim życzyć wesołych szczęśliwych i radosnych świąt spedzionych w gronie najblższych

Do góry