Karolinna miło mi że o mnie myślałaś

przynajmniej Ty jedna ;-)
Sandros a te pierniki to chyba trzeba odpowiednio wcześnie piec i chyba już za późno
Justyna fajny pomysł na biznes :-) ;-)
Baska super że Kamilek pije z butelki, brawo do Niego!!! Fajnie że założyłaś małemu stronkę na bobasach

teraz musisz na bieżąco wklejać fotki ;-)
Dziś byłam z Karolinką u lekarki, wszystko jest dobrze, wszystko robi prawidłowo i odpowiednio do wieku, przpisała tylko jeden instruktaż z rehabilitantem bo stwierdziła że Karolci jak raczkuje rozjeżdżają się nóżki i robi żabę

ale to nie do końca tak jest bo akurat u niej na materacu tak jej to wychodziło, ale pójdziemy na te ćwiczonka, co nam szkodzi.
Kazała nam przyjść na wizytę jak mała będzie chodzić, żeby sprawdzić jak stawia nóżki. Według niej ma to nastąpić w okolicach lutego.
Coś Wam napisze o mojej teściowej, wczoraj mnie zszokowała, wcześniej zadeklarowała się że przyjedzie posiedzieć z Karolcią a ja sobie pomyje okna. No ale ja na nią nie czekałam i w sobotę pomyłam, ale zadzwoniła i pyta czy przyjechać, mówię że może bo rzadko odwiedza Karolinkę, a mnie jeszcze zostało umycie kuchni więc pomoc się przyda. Wczoraj o 11 dzwoni, że przyjedzie za niedługo więc na nią czekam. Przyjechała przed 15 (ja cały czas czekałam i nawet na spacer z małą nie poszłam) ze swoją chrześnicą i jeszcze umówiła się u mnie z bratankiem, więc w rezultacie miałam gości składających się z teściowej, kuzyna i kuzynki męża

Widziała że byłam zła i dziś zadzwoniła mnie przeprosić

.
Ja nie wiem czy te teściowe to inny gatunek człowieka