reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witamy
dziś bylo pracowe spotkanko wigilijne. było bardzo miło.

wczoraj wieczorem wylądowaliśmy z Pitrkiem na ostrym dyżurze. ma zapalenie gardła i zaczątki zapalenia oskrzeli. dostał antybiotyk, krople na kaszel. tylko skąd mu się to wzięło???????
ostro walczy przy podawaniu leków - chyba 3/4 bloku go slyszy

reklama
Zdrówka dla Piotrusia !!!!!!!!!!!
hej !!!! moze utworzę własny biznes - sprzatający skrzat :-D

ja dzis reszte potrzebnych zakupów załatwiłam !!!!!

ide poprasować i na fale zbrodni

Witam,

Kasia bardzo mi przykro, ze tak wyniklo z Piotrkiem.
A dzis sie dowiedzialam, ze na Slasku panuje okrony wirus zapalenia oskrzeli, wiec uwazajcie na dzieciaczki.

Justyna przesylam przepis wedlug zyczenia.

60 dkg maki
20 dkg miodu
20 dkg cukru
5 dkg masla
1 jajko
1/3 szklanki mleka
2 lyzeczki proszku do pieczenia
przyprawa korzenna

miod, cukier i maslo - roztopic, do maki dodac przyprawe i proszek, jak miod ostygnie wysztko razem wymieszac.
Ciasto powinno byc jak drozdowe - takie nieklejace... Rozwalkowac, powycinac ksztalty pierniczow. Piec 25 min 175` - ale to zalezy od grubosci pierniczkow.

Pozdrawiam,

Karolinna miło mi że o mnie myślałaś :zawstydzona/y: przynajmniej Ty jedna ;-)

Sandros a te pierniki to chyba trzeba odpowiednio wcześnie piec i chyba już za późno :confused:

Justyna fajny pomysł na biznes :-) ;-) :-D

Baska super że Kamilek pije z butelki, brawo do Niego!!! Fajnie że założyłaś małemu stronkę na bobasach :tak: teraz musisz na bieżąco wklejać fotki ;-) :tak:

Dziś byłam z Karolinką u lekarki, wszystko jest dobrze, wszystko robi prawidłowo i odpowiednio do wieku, przpisała tylko jeden instruktaż z rehabilitantem bo stwierdziła że Karolci jak raczkuje rozjeżdżają się nóżki i robi żabę :laugh2: ale to nie do końca tak jest bo akurat u niej na materacu tak jej to wychodziło, ale pójdziemy na te ćwiczonka, co nam szkodzi.

Kazała nam przyjść na wizytę jak mała będzie chodzić, żeby sprawdzić jak stawia nóżki. Według niej ma to nastąpić w okolicach lutego.

Coś Wam napisze o mojej teściowej, wczoraj mnie zszokowała, wcześniej zadeklarowała się że przyjedzie posiedzieć z Karolcią a ja sobie pomyje okna. No ale ja na nią nie czekałam i w sobotę pomyłam, ale zadzwoniła i pyta czy przyjechać, mówię że może bo rzadko odwiedza Karolinkę, a mnie jeszcze zostało umycie kuchni więc pomoc się przyda. Wczoraj o 11 dzwoni, że przyjedzie za niedługo więc na nią czekam. Przyjechała przed 15 (ja cały czas czekałam i nawet na spacer z małą nie poszłam) ze swoją chrześnicą i jeszcze umówiła się u mnie z bratankiem, więc w rezultacie miałam gości składających się z teściowej, kuzyna i kuzynki męża :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Widziała że byłam zła i dziś zadzwoniła mnie przeprosić:dry:.
Ja nie wiem czy te teściowe to inny gatunek człowieka:confused:

Hej kochaniutkie :-)

Wyobrazcie sobie,że w ostatnią sobote,mąż razem ze znajomymi zabrał mnie...... UWAGA......Na dyskoteke :-) WOW,jakja się wyszalałam za te dwa i pół roku ;-) Uda i łydki,myślałam że mi odpadną na drugi dzień. Ale warto było,mimo tego bólu ;-)

No a tak po za miom szaleństwem jednej nocy,to Wikusia była pierwszy raz u fryzjera :-) Było superancko :-) Niunia siedziała super! Czasami sie obkreciła i pytała ''cio to jest..'' Ale za to jaki popis dała na koniec jak usłyszała suszarke,to normalnie SZOK. Ale teraz wygląda tak słodziuchnooo ;-)

No a Emilcia zaczeła moje drogie cioteczki jeść zupke jarzynową :-) Dzisiaj zjadła nawet caaały słoiczek :-) i wogule jest fajnie ;-)

Do męża napisałam list ;-) swoje żale itp. Oczywiście jak przeczytał to nawet sie nie odezwał , a zmienił się super :-) Zobaczymy na jak długo ;-)

No i jeszcze nie napisałam że Wiki nauczyła sie kilku słówek :-) a najczęściej teraz używany tekst to '' mamooo,choć tuuuuu...'' i potrafi jeszcze do tego paluszkiem pokazać ;-)

Ojjj,rosną nam te dzieciaczki :-)

Karolinko czy dostałas o demnie cos pocztą??? (nie email!)

Porządki idą u mnie do przodu i bliżej ku końcowi :-) Oczywiście w szafkach nie zdąrze,ale wszystko z zewnątrz jest na cacy :-)

No i muszę sie pochwalic że zrobiłam dziewczynkom pokoik :-) Jak bede miała aparacik to porobie fotki i powklejam :-)

A teraz dobranoc moje drogie panie :-)

Sandros dzieki za przepisa ale moja teściowa nie pewna moich zdolności kulinarnych juz ma upieczone przez taką panią ciasteczka itp wiec bede mogła sie sprawdzic za rok ! Ale pzepis zapisany
Iza :-D chyba faktycznie inny gatunek

Milo sie czyta taką pozytywnie nastawioną Czarnulke !!! Co to disko nie moze !! no juz za niedługo Twoje panny bedą latac, czas leci :-)
zdjęcia wklej koniecznie !!!!!!

Witam, witam!!!

Ooooo...już prawie 10 a ja pierwsza :szok: :-) :szok::-) :szok: :-)

Wychodzę dziś z małą na spacer. Gorączki trzeci dzień już nie ma, a katar jest o wiel mniejszy. Idziemy!
Daria ma dziś występ w szkole, bo zapisała się na chór :)baffled: ) - śpiewają kolędy. Sukienka komunijna znowu w użyciu...:-)

Kaśka- ja też nie wiem skąd te choróbska się tak nagle biorą ... Kurujcie się.... bo święta już niedługo....

Czarnulka- czekam na zdjęcia obciętej Wikusi i pokoiku.:tak:

Justyna -piszę się z Tobą na robienie ciasteczek w przyszłym roku

Iza- to Ci teściowa pomogła!!!!! :-);-)

Już prawie 11 a ja druga :szok: :-D

Mokkate no pomogła jak cho**** :-D Cieszę się, że Martynka już czuje się lepiej i że dziś na spacerek wyjdziecie :tak: . Ale ta Twoja Daria ma dużo energii :-) tyle zajęć i jeszcze chór :-)

Czarnulka ale CI mąż zrobił prezent z tą dyskoteką :tak: Super że miałaś okazje tak się wyszaleć :-)

reklama
Do góry