reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
omtf dsvhs bh ndfnvjfmc
cokolwiek to znaczy to Liwia to napisala

kurcze tak mi wali po klawiaturye ze cos popryestawila i nie mam polskich znakow :baffled: :baffled: :baffled: a na y mam z i na odwrot :nerd: jak to zmienic :confused:

reklama
Witam,

Justyna to witaj w klubie, Sonia ciagle mi robi podobne numery.
Jezeli nadal masz problem, to instrukcja - menu Start/Ustawienia/Panel sterowania/Klawiatura zakladka Jezyk - ustaw na polski programistu; reset kompa i powinno dzialac.

Szopka... Jakos umknela naszmu telefonowi... Ale wybieramy sie jeszcze raz, tym razem z cyfrowka i nie zapomnimy o zdjecu calosci:tak:

Pozdrawiam,

karolina, u mnie za oknami biało i nadal sypie:happy: :happy: :happy: :cool2: :cool2: :cool2:
może jednak w tym roku będzie jeszcze zima:szok: :szok: :szok:
jak widzę Lenkę to zawsze sobie myślę, że jeszcze "tylko" 3 miesiące z kawałkiem i Pati też będzie taaaaaaaaaaka duża i szybko to mija:-) chociaż zdaję sobie sprawę, że na takie widoczne włosy przyjdzie nam jeszcze poczekać

A ja dziś mam lenia i właśnie stwierdziłam, że idę spać. Nie pamiętam kiedy poszłam tak szybko spać. Więc może do tej 7 się wyśpie :confused: A jutro nadrobię to, co miałam dziś zrobić;-)

Kolorowych i miłego białego poranku:happy:

Witam jako pierwsza u mnie za oknem bialutko , ale fajnie bo Filipek dzis z dziadkie wytestuja nowe sanki. A ja niestety do pracy ale no coz.
Teraz dopijam kawusie a potem wio do pracy . Chyba dzis skocze autobusem bo zima i samochod to dla mnie cos strasznego .....brrrrrrrrrrrrr

Trzymajcie sie cieplutko i tysiace buziakow od nas do wszystkich dzieciaczków.:happy: ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Witam!
Za oknem ślicznie biało szkoda tylko że to jednodniowy śnieg, bo idzie ocieplenie :-(. Jakoś też tak ponuro jest, pogoda do spania. A Karolinka budzi się ostatnio po 6 i już nie chce spać :no:
Ostatnio kładę się spać wcześniej, już po 22 dzięki czemu łatwiej rano wstać do mojej królewny, muszę Wam powiedzieć że od kilku dni a dokładnie od 23 grudnia mała śpi sama w swoim pokoiku :-) było to konieczne z powodu przemeblowania pokoju w celu postawienia choinki :cool2:
Karolinna świetne fotki :tak: my niestety nie mamy fajnych zdjęć ze świąt, jakoś tak się nie porobiło, jedyne jakie w miarę są fajne są na bobasach wklejone więc zapraszam.

Oliwka fajne zdjątka :)

Justyna ja też się poryczałam czytając te opowiadanka.

Przez to że Karolinka tak wcześnie się budzi to ok. 8 pada i ma drzemkę, więc trochę się nam poprzestawiało ostatnio :baffled:

hejo

Karolinna ..... i tak byłas w mniejszości stawiających na dziewczynkę :-)

Oliwka ..... to będzie JEREMI a nie JEREMIASZ :eek: a tak wogóle to chyba nie przesłałam ci reszty tej ksiązki .... napisz mi proszę maila, które rozdziały jesze ci brakują, bo się pogubiłam :baffled:

Justa ..... dzięki ...

Shinue ..... doczekasz się jeszcze brzuszka :-) a gotowe to oczywiście wszystko juz mam od dawna i dla maluszka i większość mieszkania wyremontowana ( no przynajmniej tak, która się tego domagała), torby spakowane wszystko zapięte na ostatni guzik, a Jeremi ani mysli wychodzić ..... szyjka terminator, żadnych oznak zbliżającego się porodu ..... tylko skierowanie do szpitala lezy na stoliku przy wyściu i straszy ;-)

reklama
hej hej !!!!
robię kawkę dla kogo ?????

dostała @ i mam dość ale z jednej strony sie ciesze bo nie mam juz stresa !!! Karolinna obyło sie bez..... :-D

u nas tez biało juz sanki przetestowane

Do góry