reklama
Witam,
Justyna to witaj w klubie, Sonia ciagle mi robi podobne numery.
Jezeli nadal masz problem, to instrukcja - menu Start/Ustawienia/Panel sterowania/Klawiatura zakladka Jezyk - ustaw na polski programistu; reset kompa i powinno dzialac.
Szopka... Jakos umknela naszmu telefonowi... Ale wybieramy sie jeszcze raz, tym razem z cyfrowka i nie zapomnimy o zdjecu calosci
Pozdrawiam,
Justyna to witaj w klubie, Sonia ciagle mi robi podobne numery.
Jezeli nadal masz problem, to instrukcja - menu Start/Ustawienia/Panel sterowania/Klawiatura zakladka Jezyk - ustaw na polski programistu; reset kompa i powinno dzialac.
Szopka... Jakos umknela naszmu telefonowi... Ale wybieramy sie jeszcze raz, tym razem z cyfrowka i nie zapomnimy o zdjecu calosci

Pozdrawiam,
anian
Fanka BB :)
karolina, u mnie za oknami biało i nadal sypie
może jednak w tym roku będzie jeszcze zima
jak widzę Lenkę to zawsze sobie myślę, że jeszcze "tylko" 3 miesiące z kawałkiem i Pati też będzie taaaaaaaaaaka duża i szybko to mija:-) chociaż zdaję sobie sprawę, że na takie widoczne włosy przyjdzie nam jeszcze poczekać
A ja dziś mam lenia i właśnie stwierdziłam, że idę spać. Nie pamiętam kiedy poszłam tak szybko spać. Więc może do tej 7 się wyśpie
A jutro nadrobię to, co miałam dziś zrobić;-)
Kolorowych i miłego białego poranku

może jednak w tym roku będzie jeszcze zima

jak widzę Lenkę to zawsze sobie myślę, że jeszcze "tylko" 3 miesiące z kawałkiem i Pati też będzie taaaaaaaaaaka duża i szybko to mija:-) chociaż zdaję sobie sprawę, że na takie widoczne włosy przyjdzie nam jeszcze poczekać
A ja dziś mam lenia i właśnie stwierdziłam, że idę spać. Nie pamiętam kiedy poszłam tak szybko spać. Więc może do tej 7 się wyśpie

Kolorowych i miłego białego poranku

Witam jako pierwsza u mnie za oknem bialutko , ale fajnie bo Filipek dzis z dziadkie wytestuja nowe sanki. A ja niestety do pracy ale no coz.
Teraz dopijam kawusie a potem wio do pracy . Chyba dzis skocze autobusem bo zima i samochod to dla mnie cos strasznego .....brrrrrrrrrrrrr
Trzymajcie sie cieplutko i tysiace buziakow od nas do wszystkich dzieciaczków.
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Teraz dopijam kawusie a potem wio do pracy . Chyba dzis skocze autobusem bo zima i samochod to dla mnie cos strasznego .....brrrrrrrrrrrrr
Trzymajcie sie cieplutko i tysiace buziakow od nas do wszystkich dzieciaczków.

Witam!
Za oknem ślicznie biało szkoda tylko że to jednodniowy śnieg, bo idzie ocieplenie :-(. Jakoś też tak ponuro jest, pogoda do spania. A Karolinka budzi się ostatnio po 6 i już nie chce spać
Ostatnio kładę się spać wcześniej, już po 22 dzięki czemu łatwiej rano wstać do mojej królewny, muszę Wam powiedzieć że od kilku dni a dokładnie od 23 grudnia mała śpi sama w swoim pokoiku :-) było to konieczne z powodu przemeblowania pokoju w celu postawienia choinki
Karolinna świetne fotki
my niestety nie mamy fajnych zdjęć ze świąt, jakoś tak się nie porobiło, jedyne jakie w miarę są fajne są na bobasach wklejone więc zapraszam.
Oliwka fajne zdjątka
Justyna ja też się poryczałam czytając te opowiadanka.
Przez to że Karolinka tak wcześnie się budzi to ok. 8 pada i ma drzemkę, więc trochę się nam poprzestawiało ostatnio
Za oknem ślicznie biało szkoda tylko że to jednodniowy śnieg, bo idzie ocieplenie :-(. Jakoś też tak ponuro jest, pogoda do spania. A Karolinka budzi się ostatnio po 6 i już nie chce spać

Ostatnio kładę się spać wcześniej, już po 22 dzięki czemu łatwiej rano wstać do mojej królewny, muszę Wam powiedzieć że od kilku dni a dokładnie od 23 grudnia mała śpi sama w swoim pokoiku :-) było to konieczne z powodu przemeblowania pokoju w celu postawienia choinki

Karolinna świetne fotki

Oliwka fajne zdjątka
Justyna ja też się poryczałam czytając te opowiadanka.
Przez to że Karolinka tak wcześnie się budzi to ok. 8 pada i ma drzemkę, więc trochę się nam poprzestawiało ostatnio

M
MariaOla
Gość
hejo
Karolinna ..... i tak byłas w mniejszości stawiających na dziewczynkę :-)
Oliwka ..... to będzie JEREMI a nie JEREMIASZ
a tak wogóle to chyba nie przesłałam ci reszty tej ksiązki .... napisz mi proszę maila, które rozdziały jesze ci brakują, bo się pogubiłam
Justa ..... dzięki ...
Shinue ..... doczekasz się jeszcze brzuszka :-) a gotowe to oczywiście wszystko juz mam od dawna i dla maluszka i większość mieszkania wyremontowana ( no przynajmniej tak, która się tego domagała), torby spakowane wszystko zapięte na ostatni guzik, a Jeremi ani mysli wychodzić ..... szyjka terminator, żadnych oznak zbliżającego się porodu ..... tylko skierowanie do szpitala lezy na stoliku przy wyściu i straszy ;-)
Karolinna ..... i tak byłas w mniejszości stawiających na dziewczynkę :-)
Oliwka ..... to będzie JEREMI a nie JEREMIASZ

Justa ..... dzięki ...
Shinue ..... doczekasz się jeszcze brzuszka :-) a gotowe to oczywiście wszystko juz mam od dawna i dla maluszka i większość mieszkania wyremontowana ( no przynajmniej tak, która się tego domagała), torby spakowane wszystko zapięte na ostatni guzik, a Jeremi ani mysli wychodzić ..... szyjka terminator, żadnych oznak zbliżającego się porodu ..... tylko skierowanie do szpitala lezy na stoliku przy wyściu i straszy ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
MariaOla kochana bede trzymała za ciebie kciuki by poszło szybciutko i bezboleśnie 
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Mam taki nie najlepszy aparat,ale mam :-) A wiec fotki będe mogła wklejać nowe ;-)
reklama
Podziel się: