reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Heloł.

.My już po spacerku,Lenka musiała oczywiście wziąść śnieg do rączki,bo co to takie białe ,dziwne:biggrin2:.Jak się urodziła to przesypiała wszystkie spacerki,więc dopiero tej zimy popodziwia tę porę roku;-).

.anian mam nadzieję ze się wyspałaś:tak:.

.ewcik i jak?autobusikiem jednak do pracy:confused:.

.mariaola a byłam pewna ze Jeremi to skrót od Jeremiasza... jesteś pewna ze tak nie jest:confused::-D.

.Coś ostatnio dużo fotek wklejam;-).
.Z dzisiejszego spacerku:cool2:.

reklama
Ewcik i jak tam Filipek ?? po jazadach próbnych ??

Izka to pewnie wielkiem przezycie z tym pokoikiem ??!!!

MariaOla :-) ani nie obejzysz sie i juz bedzie Ci Remiś wrzeszczał :-D ;-)

dobra to wlejam reszte z świąt

Liwusia łamie sie opłatkiem z tatą i z dziadkiem

.justyna wyprzedziłaś mnie postem:-p.Fajniasto wygląda Liwia na sankach:tak:.Przyłączam się do kawki:happy:.Wow ale krówkę dostała Liwia :-D .PIęknie przystrojony stół!.

.Gdzieś mi się suwaczek zawieruszył:baffled: idę na poszukiwania:laugh2:.

a i jeszcze krówkę taką dostała od wujka

a tu nasza szopka pszowska

na dworze i w środku Liwia musiałą wszystkie owieczki pogłaskać :happy:

Wszystkie fotki bomba.Jak te malenstwa szybko rosną :-)

A wiec tutaj Wiki,Emilka,nasza choinka i róże od męża :-)

Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

no to kawka dla Karolinnki a Jeremi to Jeremi przecież był Jeremi z kabaretu starszych panów Przybora czy jak ??? :confused: ale Jeremi a nie Jeremiasz :dry:

ale fajny zielony teletubiś na brynowie ?!!! :-D

Karolinna ja uwielbiam robic stól na imprezy rózne !!! ale teraz widze na zdjęciu dopiero ze mi teść do bani sztućce ułożył :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: no i namęcz sie człowieku a tu potem takie coś :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: nie mozna nikim sie wysłużyć :eek: widzi ze wszystko w swoim porządku a pociepał na odwal a o kieliszkach mi wywody bedzie prawił ...... :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: no ale sie teraz wkurzyłam

reklama
Cześć Dziewczyny dawno nic nie pisalam bo jakoś nie miałam czasu. Kamilek rośnie jak na drożdżach waży już 6500gr. Wczoraj miał drugą szczepionkę skojarzoną na szczęście bylo mniej płaczu ;-) Byliśmy też na badaniu słuchu i wyszło bardzo dobrze, ale mieliśmy problem bo Kamilek musial spać a jak lekarka wkladała mu sondę do uszka to on się obudził i nic nie chcialo wyjść musieliśmy wyjść zapakować naszego szkraba do auta i się przejechać żeby zasnął. Na szczeście udało się go uspać i wróciliśmy z powrotem na badanie, ktore się udało i wyszło bardzo dobrze :-D Kamilek coraz więcej się uśmiecha i ten jego uśmiech nas rozbraja :tak: :-) ;-) :-D Uwielbia się nosić już lgnie się do siadu ale mu na to nie pozwalamy :-D Poprostu już duuuużyy z niego chlopczyk :-) :-) :-)

Karolinna - super Lenka wygląda w tym kombinezonie ;-)

Justyna - śliczną krówkę dostała Liwia wogole duza już dziewczynka :-)

MariaOla - a jednak chlopak ;-) Trzymam kciuki aby poszło szybko i bezboleśnie :-D Boisz sie???Ja pamiętam, że do końca nie czułam żadnego strachu ;-) bo nie wiedziałam jak to jest...

Ewcik - miłego dnia w pracy ;-)

Iza - coś ostatnio mało udzielasz się na bb a pamiętam, ze wcześniej bylaś prawie non stop :-D I jak Karolinka spi sama w pokoju???:confused: :confused: :confused: My Kamilkowi niedługo też przeniesiemy łożeczko do jego pokoju :tak:

Czarnulka - spóżnione ale szczere życzenia urodzinowe WSZYSTKIEGO NAJ...:-) Emilka juz duża :-) tak jak mój Kamilek:tak: Mój Kamilek wygląda na więcej niż 3 m-ce(będzie miał za 4 dni)Czasem w krzyku tyle się nagada, że hooohooo:-D :-D :-D

Wiecie co zastanawiałam się dziś czy iść na spacer z malym bo śnieg na dworze jakoś tu nie widzę nikogo kto spacerowałby z wózkiem i niewiedziałam czy bym się nie wygłupiła i nie poszłam. Ale przecież w taką pogode też chodzi się z wózkiem na spacer prawda:confused: :confused: :confused:

Do góry