reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka Liwia sie tak kokosi ze nawet jak na srodku naszego śpi to potrafi spaść wiec na pojedyczym na pewno by nie umiała spać i bym ją kilka razy w nocy zbierała !! w sumie mała róznica między naszymi pannami a Wikulka to mi sie juz taka dorosła wydaje :-) A jak spacerujesz z dwoma dziewczynami ???? kupiłaś ten wózek co kiedys pokazywalaś ?? (taki podwójny)

reklama
No, no...chwilkę mnie nie było a tu tyle super zdjęć!!!!!:tak:
A jak miło się czyta posty z fotkami...

Czarnulka- spóźnione życzenia urodzinowe! Spełnienia marzeń i pociechy z córeczek!
Dalej utrzymuję, że starsza to cały tatuś, a młodsza-mamusia:-)

A Martynka mi sie poprzestawiała- jak zawsze zasypiała koło 9 i budziła się koło 10.30, tak teraz wstaje koło 11.30:szok: Chyba odsypia święta, bo miała braki . No i muszę się pochwalić, że w drugie święto zaczęła raczkować!!!!:-D :-D :-D Ale tylko po wykładzienie, bo na panelach sie rozjeżdża i woli pełzać (no i szybciej się tak przemieszcza:happy: )
I wstaje juz kiedy się przytrzyma mebli. To już mnie znacznie mniej cieszy, bo upadki ze stania potrafią byc bolesne.... mam nadzieję, ze jeszcze nie zechce chodzić...
Zębów jeszcze nie widać:-D

Pozdrawiam!

mokkate dziekuje za zyczonka :-)

Justynko wyobraz sobie ze jeszcze sie nie odwazyłam wyjsc sama z dwójką,ale sie przymierzam ;-)Zawsze czekam na męża by wyjsc na spacer. A tego wózka nie kupiłam bo i tak bym go nie zniosła,a wiec by tylko lezał.A na sylwestra nigdzie nie idziemy,bo nie mam z kim zostawic dziewczynek :-( A mielismy isc na sale,a tak będziemy siedziec sami w domku.Ale jest szampan i czapeczki ;-) A z pojedynczego łóżka mi tez Wiki by pewnie spadła,dlatego kupiła bym taki z barierkami przykrecanymi w ikei :-)

WITAM KOLEŻANECZKI PO PRZERWIE

no no ale naklikałyście,że chyba nie jestem wstanie wszystkiego spamiętać:szok:

karolina - no pieknie wygląda lenka w tym kombinezoniku na tle białego puchu:tak: no zdjecia ze świąt i ze spacerku superowe!

mokkate - brawa dla Martynki na raczkowanie! Doczekałaś sie tego raczkowania :laugh2:
justyna - na piekne zdjatka ze swiąt i sapcerku i oczywiście z szopką:tak: Ja tez uwielbiam przygotowywac stół na rózne okoliczności:tak: jak mi sie uda to wkleje moje przygotowania:-) a tak wogóle to super że tak duzo twoich postów czyli internet sie sprawdza:-D

baska - ale duzy kamilek, jak on szybciutko rosnie Iza ma racje chyba dawkujecie mu drożdże:-D

iza - widze że zrobiliscie poważny krok w przeniesieniu Karolinki do osobnego pokoju:szok: :tak: a słyszysz ja szybko jak sie budzi:confused:

czarnulka - no piękne wszystkie wasze fotki:-D no i te czerwone róże powazanko dla mężusia:tak:

mariola - to juz za niedługo:szok: :-D a mówiłam od początku że to będzie chłopak:laugh2: :happy: i ładne imię wybraliście:tak:

ewcik - a ty bidulko pracujesz:-( ale za niedługo i ja dołącze do tego szeregu:szok: wklej fotki ze swiąt:tak:

ciekawe czy uda mi sie wkleic fotki:wściekła/y: bo cos ostatnio mi nie wychodzi:-(

jeszcze jedna próba

Pierwsze spotkanie z Kamilkiem, Basia i Adamem u Nas

Załączniki

• DSC03800.JPG
    DSC03800.JPG
    346,7 KB · Wyświetleń: 50
no udało sie.........:-D
moje przygotowanie do kolacji wigilijnej , nasz wigilia, prezenty, nasz trójeczka
Jutro reszta zdjatek sie pokaże oki:-)

Załączniki

• DSC03808.JPG
    DSC03808.JPG
    326,2 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC03818.JPG
    DSC03818.JPG
    378,2 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC03821.JPG
    DSC03821.JPG
    399,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC03829.JPG
    DSC03829.JPG
    362,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
hej to znowu ja :-) :-D jak Kubusiowa zauważyła internet sie sprawdza !!!! :-D

Kubusiowa stół śliczny i mamy te same świeczniczki z Ikei :tak: A co to za spotkanko znowu :confused: Kubusiowa ja myślalam że Ty w Żorach mieszkasz !?
a co do krzesełka to widze ze junior zachwycony bo nawet nie zainteresowany wspólną fotką z rodzicami :laugh2:

Czarnulka no bo własnie myslałam ze chyba strasznie nieporęczny jest ten wózek a Wiki to juz pewnie woli sama dreptac niz sie wozić !! Mi tez bardzo podobają sie te łóżeczka z Ikei dla dzieci !!

a Oliwka gdzie ??? no i reszta mamusiek zaniemogła po Świętach !!
co teraz to ja tu dyżurna jestem :confused: :dry:

Do góry