reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
w koncu chociaz raz mi sie udało !!! ale pewnie jakby Izie komp nie padł to by nie było tak łatwo :-D

ja juz okapciana, włosy umyte, sniadanie zrobione i zjedzone i czekam az Liwcior wstanie !!! o 11 lece na zdj roczku i potem jeszcze znów te ślubiska :-) i tak w kółko znów do domu obiad itd

Karolka dzieki !!! a jak ja tam weszłam to znaczy ze w środe tez :confused: bo Ewcik o jakieś Javie pisze i ja nie wiedziałam czy mi sie uda wejsc a sie udłąo wczoraj to chyba w srode bede mogła z Wami sie spotkac :eek: ja to z takich rzeczy laik :baffled:

Kubusiowa fajnie ze Kubuś przydeptał ten roczek !!!

Kaszu nic sie nie martw bo jak my tu kciuki zaciśniemy to nie ma mocy obronisz sie jak nic !!

no Diablica wreszcie !! :no: nieładnie tak sie nieodzywać !!! :-D

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchał na torcie jedną świeczkę,
i zamiałczał pięknie miał.
Teraz pobieg bez miałczenia,
żeby złożyć Ci życzenia!!!

W Dniu Pierwszych Urodzin Kubusiu
życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych zabaw
i pięknych prezentów :-)

Witam,

Wszystkiego najlepszego dla Kuby

justfor5ue.gif

Witam,

Nie mam zdjeci z balu, bo mnie tam nie bylo. Normalny dzien przedszkolakow, tyle, ze w przebraniach i przy tancu.

Wklejam zdjecia zrobione w domu.

Pozdrawiam,

KUBUSIU!!!
WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJ DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, UŚMIECHU NA TWARZY ORAZ PREZENTÓW
ŻYCZY KAMILEK I CIOCIA BASIA

Kubusiowa - po spacerku było ok;-) Mieliśmy kolędę a potem jechaliśmy do babci Adama a prababci Kamilka :-) Pózniej kąpanko i mały jakoś nie miał zamiaru spać więc długo trwało zanim usnął i już nie miałam siły na kompa :-D :-D

Karolinna - ja też nic nie dostałam:-(

Sandros - śliczne foteczki :-) Piękna księzniczka

MariaOla - ja mam jeszcze 5kg do zrzucenia ale tak jak mówiła Ewcik te 5kg chyba mnie tak samo kocha :-) ;-) :-D

Ewcik - super interes z tymi pazurkami będzie tyle kobiet teraz robi ;-) . Ja jakoś jeszcze tipsów nie miałam ale nawet mi się podobają takie fajnie ozdobione pazurki ale mojemu męzowi nieee:eek:

Iza - wracaj szybko;-) ;-) ;-)

Witam!Komp dalej mi chodzi tak że głowa boli, wczoraj mężuś nie miał kiedy nad nim posiedzieć, dziś jak przyjdzie z pracy to może go przeinstaluje i zobaczymy.KUBUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI NA CODZIEŃ I GRZECZNYCH RODZICÓW :) Nie będę nic więcej pisać bo moje posty wyglądają ostatnio tragicznie.BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH!

reklama
Do góry