reklama
justyna
Fanka BB :)
w koncu chociaz raz mi sie udało !!! ale pewnie jakby Izie komp nie padł to by nie było tak łatwo
ja juz okapciana, włosy umyte, sniadanie zrobione i zjedzone i czekam az Liwcior wstanie !!! o 11 lece na zdj roczku i potem jeszcze znów te ślubiska :-) i tak w kółko znów do domu obiad itd
Karolka dzieki !!! a jak ja tam weszłam to znaczy ze w środe tez
bo Ewcik o jakieś Javie pisze i ja nie wiedziałam czy mi sie uda wejsc a sie udłąo wczoraj to chyba w srode bede mogła z Wami sie spotkac
ja to z takich rzeczy laik
Kubusiowa fajnie ze Kubuś przydeptał ten roczek !!!
Kaszu nic sie nie martw bo jak my tu kciuki zaciśniemy to nie ma mocy obronisz sie jak nic !!
no Diablica wreszcie !!
nieładnie tak sie nieodzywać !!! 

ja juz okapciana, włosy umyte, sniadanie zrobione i zjedzone i czekam az Liwcior wstanie !!! o 11 lece na zdj roczku i potem jeszcze znów te ślubiska :-) i tak w kółko znów do domu obiad itd
Karolka dzieki !!! a jak ja tam weszłam to znaczy ze w środe tez

Kubusiowa fajnie ze Kubuś przydeptał ten roczek !!!
Kaszu nic sie nie martw bo jak my tu kciuki zaciśniemy to nie ma mocy obronisz sie jak nic !!
no Diablica wreszcie !!

M
MariaOla
Gość
Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchał na torcie jedną świeczkę,
i zamiałczał pięknie miał.
Teraz pobieg bez miałczenia,
żeby złożyć Ci życzenia!!!
zdmuchał na torcie jedną świeczkę,
i zamiałczał pięknie miał.
Teraz pobieg bez miałczenia,
żeby złożyć Ci życzenia!!!
W Dniu Pierwszych Urodzin Kubusiu
życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych zabaw
i pięknych prezentów :-)
życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych zabaw
i pięknych prezentów :-)
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
KUBUSIU!!!
WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJ DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, UŚMIECHU NA TWARZY ORAZ PREZENTÓW
ŻYCZY KAMILEK I CIOCIA BASIA
Kubusiowa - po spacerku było ok;-) Mieliśmy kolędę a potem jechaliśmy do babci Adama a prababci Kamilka :-) Pózniej kąpanko i mały jakoś nie miał zamiaru spać więc długo trwało zanim usnął i już nie miałam siły na kompa
Karolinna - ja też nic nie dostałam:-(
Sandros - śliczne foteczki :-) Piękna księzniczka
MariaOla - ja mam jeszcze 5kg do zrzucenia ale tak jak mówiła Ewcik te 5kg chyba mnie tak samo kocha :-) ;-)
Ewcik - super interes z tymi pazurkami będzie tyle kobiet teraz robi ;-) . Ja jakoś jeszcze tipsów nie miałam ale nawet mi się podobają takie fajnie ozdobione pazurki ale mojemu męzowi nieee
Iza - wracaj szybko;-) ;-) ;-)
WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJ DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, UŚMIECHU NA TWARZY ORAZ PREZENTÓW
ŻYCZY KAMILEK I CIOCIA BASIA
Kubusiowa - po spacerku było ok;-) Mieliśmy kolędę a potem jechaliśmy do babci Adama a prababci Kamilka :-) Pózniej kąpanko i mały jakoś nie miał zamiaru spać więc długo trwało zanim usnął i już nie miałam siły na kompa

Karolinna - ja też nic nie dostałam:-(
Sandros - śliczne foteczki :-) Piękna księzniczka
MariaOla - ja mam jeszcze 5kg do zrzucenia ale tak jak mówiła Ewcik te 5kg chyba mnie tak samo kocha :-) ;-)

Ewcik - super interes z tymi pazurkami będzie tyle kobiet teraz robi ;-) . Ja jakoś jeszcze tipsów nie miałam ale nawet mi się podobają takie fajnie ozdobione pazurki ale mojemu męzowi nieee

Iza - wracaj szybko;-) ;-) ;-)
Witam!Komp dalej mi chodzi tak że głowa boli, wczoraj mężuś nie miał kiedy nad nim posiedzieć, dziś jak przyjdzie z pracy to może go przeinstaluje i zobaczymy.KUBUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI NA CODZIEŃ I GRZECZNYCH RODZICÓW
Nie będę nic więcej pisać bo moje posty wyglądają ostatnio tragicznie.BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH!
reklama
Podziel się: