reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-):-):-):-)100 lat dla Kubulka:-):-):-):-)
kubusiowa jak bym mogła to już bys mnie tam miała :-Dale narazie musze duzo leżec:-(
ewcik właśnie ja kiedyś sobie kupiłam ten zestaw i sobie robie pazurki .ładnie to wygląda ale kurcze strasznie sie niszczą paznokcie no nie?narazie to robie sobie i rodzince to na to czasu idzie ale co sie nie robi by pieknie wyglądać:-D;-):rofl2:
sandros śliczna księzniczka z twojej panienki:tak:
diablica fajnie że zajrzałaś;-) Kurcze nie będe mogła wejść na czat dzwonili znajomi ze przyjdą bo przylecieli z Irlandi tak ze znów mnie ominie ,ale napewno bedzie nie jedna okazja;-) sorki babeczki

Wczoraj Oliwia nie spała w dzien to sie obudziła o 2 i rządziła godzine ale zasneła.A jak w nocy budzą sie ptaki szok jak by wiosna juz była ijuz od 2.30 śpiewają słuchaliśmy:-D
Ja dzis zaspokoiłam swoje podniebienie i zjadłam mizerie chodziła za mną dwa dni a jutro czas na sałate mniam:-)

reklama
.Hejka.

.Ja na momencik.
.Lenka dalej kaszle,mega katar i kupki też nie za bardzo:dry:.I jeszcze ja podłapałam kataru trochę od Leny :baffled:.Zaraz wytoczę bój katarowi:evil:,już mąż mi szykuje napar do inhalacji:-p.

.Lena nauczyła się zamaszyście kiwać głową na "tak":-),super to wygląda,o wszystko ją teraz pytam:tak:,przynajmniej wiem czy coś zje czy nie:-).Juz tyle rzeczy rozumie że szok:laugh2:.

.baska ale ja ci wysłałam priva:rolleyes2:.

.justyna jak raz odpaliłaś ten czat to już jest ok,masz JAVĘ:happy: .Udało ci się być dzisiaj pierwszą;-).

.kubusiowa i jak tam urodzinki :confused: już nie mogę się doczekać fotek:cool2:.

.sandros uroczo wygląda Sonia w tym przebraniu:yes:.

.kaszu 78 stron:szok: ,a do której introligatorni dałaś ją oprawić:confused:.

.Lecę się kurować:confused2:.

spotkanieez7.jpg
Jutro o 20.00 czat.

.Miłego wieczoru.

Kubusiu, STO LAT !!!

Karolina kuruj się Ty i Lenka oczywiście też:-)

sandros, księżniczka THE BEST

Co do jutra to nie wiem, bo
1. Patrycja usypia ok. godziny 20
2. muszę wypisać katrki z propozycjami ocen a w dzień nie dam rady a dziś jeszcze nie mam ocen....

A teraz mykam do pracy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

:-) :-) :-) :-)
diddlurodzinowelu6.gif
:-) :-) :-) :-)

:-) :-) :-) KUBUS:-) :-) :-) z okazji roczku STO LAT STO LAT.

:-) :-) :-) NIECHAJ ŻYJE NAM DZISIEJSZY SOLENIZANT:-)

OLIWKA fajnie bede mogla sie troche dowiedziec od Ciebie. Mma juz nawet pierwsze pytanie na jakich produktach robisz ??? Chodiz mi o żel nie akryl. Jesli kupiłas na allegro to podaj link

DIABLICA załozenie pazurków jest jak nałóg...ja od slubu nie potrafie bez nich zyc. Moje pazurki nie nalezały do łądnych, mam smieszna plytke jak u dziecka i wyglada to koszmarnie.....

reklama
Do góry