reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
NAJLEPSZE ŻYCZONKA URODZINOWE DLA KUBUNIA!!!!!!!!!!!!
WSZYSTKIEGO TEGO, CO ŻYCZYŁY JUŻ WCZESNIEJ WSZYSTKIE CIOTECZKI!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny ale maz dzis mi niespodzianke zrobił. Juz zaprosil do kina ...a film jest dopeiro 26,01 "Piła 3" . Bilety juz mamy:-). Powiedzial ze najpierw na pizze skoczymya potem na filmik....Czyli 26,01 musze wziasc urlop by cały dzien spedzic z Filipusiem a wieczorkeim babci go podrzucic:-) :-)

.Dzięki dziewczyny za życzonka zdrówka,na pewno się przydadzą:tak:.

.ewcik i oliwka wow,nie podejrzewałam was o takie zdolności:szok:,wklejajcie swoje cuda tutaj:cool2:.

.Dobranoc życzę,muszę jeszcze tylko trochę przetrzeć meble, bo ma do nas przyjść jutro znajomy męża pogadać.

.Pa.

hej hej !!!

Sandros śliczna księzniczka, taka snieżka :-) mogłaby troszkę śniegu wyczarować !!

Karolka dzieki za info !! trzymajcie sie i duzo zdrówka !!!

ja jutro mam nadzieje ze nie zagapię sie o 20 :eek: juz męzusiowi pow ze on musi sie Liwią zająć bo ja mam spotkanie z kolezankami :-D a on sie smiej i pyta sie to co o 20 wychodzisz do kuchni :laugh2: (bo tam na stole z reguły laptop stoi )

Anian no wiesz co :dry: musisz byc a nie tam jakies oceny !!

a co do pazurków to ja nie tipsowa :baffled: nigdy nie miałam ale podobają mi sie u kogoś oczywiście jak nie są zrobione z przesadą !! ale u siebie to wole eksperymenty na własnych !! robicie tez i zeby było w miarę trwałe :confused: Ewcik/Oliwka

nonono Ewcik to sie mężuś postarał !!! dam mojemu to przeczytać ;-)

Oliwka a jak tam samopoczucie ??? i byłaś ostatnio znów na usg ??

A mnie dzis gardło cos z jednej strony pobolewa i mam juz jak takie bleeeee :dry: chyba Liwia mi cos sprezentowała :sick:
Zrobiłam plukankę solą a teraz płucze czerwonym winem :cool2:

witam po udaaaaaaaaaaaaanej imprezce:-) :-) :-) :-)

Dziekujemy wszystkim za zyczonka jesteście kochani!!!!!!!!!!!!!

Grzesiowi i rodzicom (mmm) i Darii i Martynce z rodzicami (mokkate) dzikekujemy za sliczne kartki urodzinowe ale sie KUbus nacieszył nimi ogladał z kazdej strony:-D :-D
Fotki wkleje po niedzielnej imprezce!!!!!!!!!
Ale ogólnie mówic zabawa na sto dwa. Kubus mega zadowolony. od dziadków dostał fajna kasiorke a od nas duża pake klockówz Wadera ale sie ucieszył.
a ja dziwczyny dostałam piękna róże od męza za roczny skarb:szok: :-D .
a teraz mykam na dalsze świętownie we dwoje!!!!!!!!szampan sie mrozi!!!!!!!

do jutra o 20 papapapapap

Cześć!
Bardzo się już za Wami stęskniam. My walczymy z katarem Grzesia jutro idziemy robić posiew z nosa. Poza tym Grześ robi duże postępy, najbardziej spektakularne to w spinaniu się :tak:
A u nas to wszystko kręci się w kółko, no i zaczynam pracy szukać :tak:

wszystkim zdrowia życzę i kolorowych snów

Kubusiowi wszytskiego najlepszego z okazji I-szych urodzin!!!

Wczoraj wieczorem mnie mój skarb zadziwił. Za nic w świecie nie chciał zasnąć. Już była 21 a on dalej nie spał a zawsze już o tej porze godzine spał. Jak go kapałam to przy cycku usypiał i przenosiłam go do łózeczka a wczoraj nic. Wiec mówię mu, że mamusia daje do łóżeczka i musi sam usnać ale skąd płacz i wrzask. Więc poszłam do pokoju i zaświeciłam mu lampkę i wiecie co uspokoił się zaczął sobie troszkę fikać a potem patrzę a mu oczka już się zamykają i tak sam zasnął w łóżeczku przy lampce. Spróbuję dzisiaj tak znowu :-) Zobaczymy czy tylko raz tak usnął czy tak będzie przy lampce sam usypiał ;-) Fajnie byłoby gdyby tak było zawsze....

mmm - dużo zdrówka dla Grzesia :-)

Kubusiowa - super, że impreza się udała ;-)

Karolinna - nie dostałam priva podejrzewam że w mailu po ab dałaś spację ane taką kreskę _ Podaje ci mój mail ab_sadura@interia.pl

hejka:-)

baska - super że kamilek tak usnął:tak: , ciekawe czy to powtórzy:-) powodzenia!!

mmm - witaj kochana!!, dzieki raz jeszcze za zyczonka:tak: staz juz sie skończył, że szukasz pracy:confused: aglądaj do nas czesciej. Zdrówka dla Grzesia. Wkej jakies fotki bo napewno Grzesiu urósł:tak:

karolinka - ja zaraz przegladne link i gdyby co to sie odezwe przy jakis problemach :-D

reklama
Do góry