reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kasiajanosz- ja byłam na tym badaniu chyba na poczatku grudnia z Kamilkiem. Badanie wyszlo prawidłowo.

MariaOla - już Kasia mnie wyprzedzila jak to wygląda ;-)

hej !!!

dzieki jeszcze raz za dobre słowa :happy:
teraz wszystko zalezy od niego i jego silnej woli !!! musimy trzymać diete i koniec bo inaczej operacjaa co za tym idzie ...... wole nawet nie pisac !!!

pierwszy obiadek dietetyczny mamy za sobą !!! teraz gotuje dla siebie i teściów,. dla Liwii, dla Pawła :eek: jeszcze trochę i zrobię programw tv :elvis:

a to ja sie pochwalę mojąkuchnia bo miałam to bardzo dawno zrobić i ...
to tak w temacie gotowania :laugh2:

Ja tylko na sekundę - daję znać, że żyję:-)

Jestem ciekawa kiedy będę miała czas, żeby móc sobie z Wami pogadać na czacie...chyba poczekam do ferii. Właśnie skończyłam 4h maraton sprawdzania i mam już dość.

justyna ja w swojej kuchni (która na mnie czeka:-( ) mam identyczne fronty szafek, tylko w tym ciemniejszym kolorze.
A z tym różnorodnością jedzenia - współczuję. A nie da się jakoś połączyć tych wszystkich diet:confused: :confused: :confused:

mokkate, dzięki za info jak usypiasz - chyba wezmę z Ciebie przykład;-)

karolina, czekam;-)

Miłego czwartku.Pa

Anian podstawa jest ta sama a modernizuje na trzy :-D

Kubusiowa jak tam postęp Twojego męza w sprawie programu abyśmy Kubusia mogły zobaczyć :confused:

a gdzie Izka ????

no to kilka Liwciorów pt.
- tak "sprzatam" zabawki a potem wtapiam sie w tło
- skoro mama ma tatuaz to ja sobie tez zrobię
- taką minką załatwiam wszystko co chcę ;-)

Witam,

Ja nadal sie wdrazam w nowy plan dnia. NIedawno wrocialam z pracy, kapielka, kolacja, a teraz czekam az Rafal sie wykapie i czeka mnie masaz :-)

Justyna dobrze, ze to nic bardzo powanego, a do diety oboje sie przyzwyczaicie.... z piwkiem, to bedzie ciezko...
Proponuje otworzyc restauracje ;-)
Zdjecia fajniste. Liwia juz duza. A kuchnia, fajna tak zielono i wesolo, jednak dobrze mowia, ze zielony to kolor radosci.

Czarnulka gratulacje za 10 kg, byle tak dalej, a na spotkaniu Cie nie poznam.

Uciekam spac, od jutra w pracy imprezy, wiec nie bedzie chwili na wytchnienie :no:

Pozdrawiam,

Cześć!

No i gdzie ta kawa ?? Czyżby zwyczaj zniknął ??

Melduję, że Grześ już nie chce wychodzić ze żłobka. Coraz więcej się awanturuje, jak jest coś nie po jego myśli to kładzie się na podłogę i płacze, a potem wstaje i mówi "da, da, da".

Praca mnie sama właściwie znalazła tylko czekać do końca stażu do końca marca.

Wszytkim życzę dużo zdrówka

Buziaki

reklama
witam:-)

Ale jestem niewyspana:-( niedośc że poszłam późno spać to cos Kubus nerwowo spał rzucał sie po całym łóżeczku:baffled: więc spanie miłam lekkie:-( i tak wczesna pobudka 6:30 i koniec spania:wściekła/y:. Może druga kawusia zdoła uczynic cuda na moją senność:confused:.
Teraz chłopcy spią a ja za obiadek sie wziełam (zapiekaneczka:happy: -makaronik, piersi z indyka, brokuły i sosik-mnam:happy:)
A za oknem paskudnie:-( więc ze spacerku nici, chyba z braku spacerów Kuba jakiś nie w sosie:confused: :dry:

mmm - jak miło cie widzieć na wątku:-) opowiadaj co za praca i jak "ona" cie znalazła:-D a dla Grzesia wielkie brawa duży i dzielny chłopak!!!!!

kasiajanosz - sorki jakos przeoczyłam ale szybciutko nadrabiam!!!! witaj cieplutko na wątku:-) jestem twoja imienniczką z Żor:tak:

karolina - i znów tylko dwa słowa:wściekła/y: :no:

sandros - jak tam nocny masażyk:-D :confused: nie przepracuj sie kochana!!

czarnulka - no wielgachne jak te zgubione kilogramy BRAWA!!!!!!!!!!:tak:

justyna - obiecał mi Jarek że dzisiaj wszystko bede miała w kompie zainstalowane:tak: no zobaczymy:confused: :-D

miłego czwartku:-) ojoj juz czwartek:szok: jak ten czas leci:zawstydzona/y:

Do góry