baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Justyna - iza nie ma czasowo netu tak jak pisałam wcześniej niewiadomo kiedy będzie. Co do diety to mój mąż też ją powinien mieć wyobraż sobie, ze też przez pracę i stres ma te problemy. 2 miesiące po śluie wylądowal w szpitalu robili mu badania i okazało się, ze ma więcej jelit niż normalnie i tam to mu się zatrzymywało co powodowało te bóle okropne i ma wskazania dużo pić zeby jedzenie nie utkwiło w jelitach it. do tej pory (odpukać!!!) zero bóli a od szpitala minęło 2,5 roku. Diety nie stosuje, ale ja nie gotuję tak pikatnie i tłusto jak tesciowa.A powiem ci, że jak mial te bóle to było straszne nie wiedzialam jak mam mu pomóc poprostu aż skręcał się z bólu:-( :-( :-( Kuchnia fajna a Liwia już duża dziewczynka i ta jej minka slodka
mmm- nareszcie zawitałaś
ale napisz coś więcej co u ciebie i Grzesia się działo;-)
karolinna - moze napisałabyś cos więcej niż tylko DRUGA DZISIAJ;-) ;-) ;-)
Kubusiowa - pewnie siedzi dziś nad projektami
Sandros - i jak masaż
Ja też pewnie jak wrócę do pracy 26lutego to już rzadko tu będę zaglądała a już pewnie o 00.00 tutaj nie zaglądnę tylko już będę smacznie spała
Dziewczyny strasznie ubolewam nad tym, że będę musiała wkrótce wrócić do pracy
już tak się stresuję, ze boję się, że zaniknie mi pokarm:-( :-( :-( prawda jest taka, ze jak wrócę to już rzadko będę tutaj zaglądała bo nie będę miala pewnie czasu. Po pracy będzie czekalo mnie pranie, prasowanie, gotowanie i sprzatanie i jeszcze bawienie się z Kamilkiem (moim sloneczkiem)
Trochę mi się zycie wywróci do góry nogami niewiadomo jak to będzie wyglądało ile teściowa dni w tygodniu u nas będzie nocowała bo jak oboje z meżem beziemy mieli na rano to teściowa będzie nocowała żeby już od rana być z małym i nie musiala wczesniej wstawać i przyjechac do nas autobusem. Rozumiem to i to dobre wyjście ale też wiecie o co chodzi nie będzie takiej swoody jak do tej pory
ale w końcu najwazniejsze, ze babcia zgodziła się opiekować Kamilkiem.
Własnie skończyłam przebierać Kamilka tak wystrzelił kupkę, ze aż całe plecy mial skupciane i całe ubranie do prania.

mmm- nareszcie zawitałaś

karolinna - moze napisałabyś cos więcej niż tylko DRUGA DZISIAJ;-) ;-) ;-)
Kubusiowa - pewnie siedzi dziś nad projektami

Sandros - i jak masaż

Dziewczyny strasznie ubolewam nad tym, że będę musiała wkrótce wrócić do pracy

Własnie skończyłam przebierać Kamilka tak wystrzelił kupkę, ze aż całe plecy mial skupciane i całe ubranie do prania.