reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ewcik Oliwia śpi od 13 tak 1-2 godz.
monysia ja śpie na brzuchu bo niedługo zostaną mi plecy ,ja tylko na brzuchu śpie tak że jak urodziłam Oliwie jak sie położyłam po swojemu to jaka ulga:szok:

reklama
Oliwka ,to super uczucie.nie?Na początku niedowierzanie a potem już wiesz że to jest "to".Ja miałam 100 imion dla chłopca bo myslałam sobie że nosze chłopca a jak na usg powiedzieli ze dziewczynka to miałam długo pustke w głowie:-D
Monika przed ciążą też spałam na brzuchu a po porodzie jakoś mi sie odwidziało:baffled:
Ewuniu pokaż zdjęcia synusia!

witam !! oj zapomniałam ze ferie no i w Wiśle kua ludzi i tłoczno !! ale spacerek zaliczony wiec troche dychliśmy i teraz śnięta jestem przez to świeze powietrze :eek:
Oliwka to gratulacje za pierwszego kopa :-D

Kaja ja rodziłam w Rydułtowach ! polozna tez fajna byla ale przede mną dziewczyna rodziła i lozysko jej sie nie odkleilo i znią pankowali a ja nie umiała dobić sie na porodówkę i na korytarzu stalam z partymi bólami ale potem poszlo szybko !!

ja tez uwielbiam na brzuchu spac a w ciązy nie spałam !!! ale mi szybko brzusio wyskoczył !!!

Ewcik Liwia czasem ma taki dzień ze w ogóle nie spi w ciągu dnia ale generalnie to ok 12- 13 idzie na dwie godzny !!

Witam wieczorną porą

Ewcik, spieszę donieść, że Patrycja śpi od 12 do 14.Wstaje o 7 a idzie spać o 19:30/ I jak na razie 3 nice na plus - pierwsza pobudka ok. 5:-) A tak wogóle to mały przystojniacha Ci rośnie:tak:

justyna grunt, że się dotleniliście:tak: A może jakieś zdjęcia:confused: Czy może na wyjazdach zapominacie o aparatach:confused: :confused: :confused:

A my dziś na zakupach...chciałam Młodej kupić jakąś kieckę na roczek, ale nic mi się nie podobało...:wściekła/y: Chyba wystąpi w jakiś starociach;-) Ale kupiłam jej kombinezon na przyszły rok (uwielbiam obniżki:-) )
A ja padam i chyba zaraz wskoczę do wyrka.

PA PA

Na dobranoc wkleje fotke mojego misiaczka. Ma na sobie nowe spodnie i czapusie. Reszte ciuszków trochę większych więc na wiosne beda jak znalazł
Oj dziewczyny szczególnie te ktore blisko Bytomia mieszkają zazdroszczę wam....bo uwilebima sklep H&M. Małemu idzie tam takie super ciuszki kupić a u nas nie ma takiego. Chyba jeszcze w Bielsku jest .

Oliwka jasne byle zdrowiutkie było...i z całego serducha tego ci życzę.

Justyna ja też bardzo czesto odwiedzam nasze Beskidy...cos w sobie maja, że człoweik potrafi co tydzień tam jechać.
Zimą góry nie dla mnie......nikt u nas na nartach nie jezdzi...pzoekajmy az Filipke podrosnie wtedy bedzie okazja sie wybrac na sanki a mama na "jabłuszko" hihihihihi

1002998qz7.jpg

Anian no to tego przespania do 5 Tobie zazdroszcze , u nas sa pobudki zazwyczaj od 2,00 w nocy np na herntke ale juz sie do tego przyzwyczaiłam i pomimo tego normalnie budze sie . Plus jest takie ze budzac sie napije sie sam , wtedy ja odkładam na bok hernatke i śpimy dalej. A wszytsko przez te ząbki. Mamy już ich 14 :-) :-)

Iza daj przepis na jakąś skuteczną dietke ale nie tak drastyczną jak np ta 10 dniowa.
Ja ciągle chce wyrzucić 5 kg ale nie da się albo po prostu słaba mobilizacja.

Ide nynać już bo jutro znów do pracy....a tydzień trzeba zacząc od poniedziałku a ptem już z górki...wrrrrrrr poniedziałek - coś w tym jest:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

DOBRANOC

ja też do pracy... ale na południe.....

po ciaży starciłam już kilo więcej niż miałam przed.... i nie odchudzam się wcale... wystarczy że latam za Olem.... a on to ma pomysły..... może Justyna potwierdzi... choć nie widziała go za szafą czy komodą :-D

reklama
justyna ale ci zazdroszcze tej Wisły:tak:
ewcik maly juz nie taki mały kawaler,bedzie podbijał damskie serducha;-)
kaja oczywiście uczucie super;-)

Do góry