reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
monysia też tak miałam...cały czas bałam się co się dzieje z moim Maleństwem (do porodu nie znałam płci) i zaczytywałam się na stronkach dotyczących rozwoju dzidzi.
A straszne przeżycia jednak nas umacniają:happy: ...Mała w moim brzychu oblała i zdała egzamin na prawko:-) i zafundowałam (albo raczej życie) jej bardzo stresującą końcówkę ciąży a wyszłyśmy obie z tego zwycięsko:-)

reklama
anian ty jesteś z Rybnika otwarte jest juz plac wolności i jakieś centrum miało tam być czy coś? H&M no super są tam ciuszki sama sobie tam zajade jak ma być;-)

Jessssssssu, ale mnie nie było.... Te Wasze dzieciaczki strasznie duże i piękne ! Widzę, ze mamy nowe mamusie, więc witam serdecznie !
Głupio mi strasznie:zawstydzona/y:, ale jak wiecie nie mam jeszcze neta i kompa w domu a jak jestem u teściów to mogę tylko chwilę na komputerze posiedzieć....
Postanowiłam do Was zaglądnąć, bo cochwilę dochodzą do mnie maile od Marioli i Izy:-) .
Może zacznę co u nas....
Więc :
Oskarek ma tylko dwa ząbki, ale za to już chodzi od miesiąca. Mówi "mniam,mniam","nie,nie","tata". "Mama" ominął :confused: :-D .
Robi papa,kosi-kosi,rozkłada raczki jak pokazuje, ze nie ma czegoś.
Nadal jest tak pogodnym dzieckiem, że az uwierzyć w to nie można....
Tata wrócił już z Anglii i prawdopodobnie w marcu rusza z interesem w Silesii (ale narazie to sekret:-) ).
Planowaliśmy ślub, ale na palnowaniu się skończyło..... Musimy poczekać az interes zacznie przynosić zyski.
Pracy nadal nie mam, planowałam iśc na kurs manicure i peicure, ale UP "powiedział", że może mi go sfinansować wtedy jeśli znajdę pracodawcę, który zoobowiąże się mnei zatrudnić po takim kursie (notabene musi czekać na mnie do czerwca........). Nie znalzłam takeigo i przypuszczalnie nie znajdę.
Wracajć do Oskrka to ostatnio co chwilę był przeziębiony, już raz miał rotawirusa a teraz dopadł go 2 raz.... Do tego dzisiaj lekarz stwierdził przepuklinę pachwinową i jutro idziemy do szpitala na konsultację i prawdopodobnie będzie operowany... I tak do Wa spisze, bo mi smutno :-( :-( :-(

Anian na pewno będzie H&M w Rybniku...to super..oj widze juz mojego męzusia jak bedzie na bieżąco z kolekcja . On po prostu dla Filipka kupi wszystko. Np wczoraj widział kurtke wiosenna dla małego i kupił a dobrze wie ze jest to juz 3.
Ach ci tatusiowe!!!!!!!!!!!!!!

MAMA BOO witaj....duyzo zdrowka dla Oskarka ja mam przepuchline pepkowa od urodzenia i nie odczuwam nic ze jest ale troche dała popalic przy porodzie, Tak lekarz naciskał na brzuch ze te dwie kuleczki z przepuchliny mam prawie w pępuszku.
Bedzie dobrze !!!

Mokkate dobrze ze wypad udał sie i ze wszystko ok. jak masz foteczki to wklej. A Martynka tez jezdziła ????????????Oj zazdroszcze wszystkim umiejetnosci jazdy na nartach.

To fotka troche złej jakości bo z telefonu .....ulubiony pojazd Fifika w Auchan

ambulanski2.jpg

reklama
Anian tylko my dzisiaj tutaj buszujemy????????

Ja juz zmykam spać jutro znów do pracy ale wieczorem postaram sie na chwilkę udzielić na forum

Do góry