reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mama boo fajnie że zajrzałaś a kiedyś sobie pomyślałam o tobie i myślałam ze może wyjechaliście do twojego facia ale piszesz ze wrócił.Duzo zdrówka dla Oskarka .Moja siostrzenica tez miała operacje na ta przepukline ale wszystko jest juz dobrze i z małym bedzie tak samo.

reklama
Ewcik akurat miałam przerwę w forum - sprawdzałam prace klasowe.
A Filip to ma minę jakby prawdziwą karetkę prowadził:-)

A jak widzę to dziś wieczorkiem kiepściutko....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Zmykam do wyrka.

ewcik może ci rośnie lekarz ;-)swoją drogą to ja bym chciała żeby dzieci moje jedno lub dwoje było lekarzem takie niespełnione marzenie mamusi :-D:tak:ale nigdy nic na siłe nie bede robić:no:

witam wieczorkiem po krótkiej przerwie:-)

serdecznie witam nowe mamusie i te przyszłe oczywiscie również!!!!

kochane nie jestem w stanie nadrobic postów:-( bo poprostu brak czasu:-( więc wybaczcie :cool2: ale zauważyłam że pokazały sie na wątku mamaboo i ewcik witajcie kochaniutkie:-)

mokkate - super że wyjazd sie udał:-D czekamy na opowieści i foteczki
:tak:
mamaboo - zdrówka dla Oskarka:tak: będzie dobrze!!! No i informuj co lekazra zadecydował ostatecznie

ewcik - Filipek to naprawde fajny przystojniaczek:tak: a tak mi sie przypomniało z czego ty chcesz schudnać:szok: :confused: może z kości na ości coooooooo??????;-) :tak:

i co dalej??????:szok: :baffled: nie pamiętam:szok:

spróbuje być teraz na bieżąco, sorki , ale naprawde brak czasu!!!!!!

dobranoc

oliwka -ty nocny marku:-) no jakos mi sie tych zlecen zbiera:tak: ale kaska za to bedzie sporawa :-D :-D :-D a wiosna tuz tuz trza w siebie jakoś zainwestować:-)

reklama
Do góry