Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i musze cosik wyjaśnic
wieczorkiem Wam wszystko npisze o co chodzi i jak sie zakończyło
.
:-)
oczywiście zaliczajac co jakis czas upadek ale nie znichęca go to do pokonywania coraz to dłuższych dystansów po mieszkanku
że nic nie piszesz bo napisy na gg co jakis czas zmieniasz;-) Nie martw się, z Oskarkiem na pewno wszystko będzie dobrze.
Też muszę poszukać jakiegoś źródła finansów
bo jak wiesz u nas z tym krucho
Była u fryzjera, ma nową fryzurkę z grzywką i jest zadowolona. Pisała jeszcze że Kamilek dźwiga się w leżaczku i siada- pytała czy to nie za wcześnie, no ale skoro on sam to robi to mi się wydaje że mu nie zaszkodzi
. Martynka była bardzo grzeczna , dużo spała na świeżym powietrzu. Kilka nocy przespała, a w reszte budziła się raz. Byle jej tak zostało w domu
. Daria na Walentynki dostał lekcje na snowboardzie i powiedziałą, że poprosi zajączka wielkanocnego o deskę
Nawet Grzegorz kilka razy pozjeżdżał na desce.:-) Wypoczęłam i aż mi się nie chciało wracać. Najważniejsze, że odzyskałam dawna formę i wróciłam w całości!

Ja w sumie też mogłabym jeszcze bo w zasadzie w niczym mi to nie przeszkadzało, mogłam wszystko jeść, ale właśnie tu jest problem - nigdy chyba bym nie schudła, a tak od wczoraj ostra dietka 
ja też chce taką zime ,teraz to chyba za późno