reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D :-D
Juz drugi raz z rzędu złoto!!!!!

Anian- nie widzisz mnie na zdjęciach, bo jeszcze takowych nie wkleiłam...
Wczoraj nie dałam rady ich wkleić.
Gratuluje udanej nauki zasypiania....:tak: :tak: :tak:
Dzięki za info o suwaczkach, bo juz myślałam że cos przeskrobałam...;-)

reklama
no to jestem druga!

mokkate dzięki za przypomnienie jak wygląda zima, muszę Grzesiowi pokazać :-)

mama Boo dopiero co Twój mężczyzna wyjeżdżał... ale ten czas leci...

kubusiowa porjektowanie pochłania Cię bez końca, może nie masz co wracać do pracy ;-)

anian nauczyciele to mają fajnie, wszystkie ferie, wakacje i święta wolne (mokkate Ciebie to też dotyczy ;-) )

a ostatnio sobie myślałam, że jak się na wiosnę spotkamy to będziemy biegać za naszymi pociechami :-)

w sobotę mieliśmy akcję -gorączka, na szczęście okazało się, że to zęby. Mamy już 14 zębów i dwa lada chwila będą.

a dzisaj będziecie na czacie (nie wiem jak to napisać czat'cie)- mam nadzieję, że się domyślicie o co mi chodzi :-)

Mmm- zgłaszam się z kawą :-) , ale tak z doskoku bo mała ma okres wstawania i otwierania wszystkiego co sie da, a nie wszystko jest dla niej bezpieczne....:no:

no to się cieszę, że jesteś :tak: a MArtynka musi wiedzieć gdzie co jest w domu :-D nam ten etap trochę ucichł na rzecz otwierania i zamykania CD, no i powoli Grześ zaczyna się sam bawić :tak: i można już czasem coś przy nim zrobić :laugh2:
no i ja też suwwaczka nie mam a miałam aż 2 :baffled: a nie wiem jak się wkleja nowy po zmianie forum:baffled:

Przyłączam się do Was dziewczyny :-) Mam nadzieję, że dziśna czacie będzie dużo kobitek :-) Karolcia trochę ogląda teletubisie, ale już ją troszkę zaczynają nudzić.

Dziewczyny Karolince chyba zaczyna się katar :sick: :sick: :sick: często kicha i leci jej z noska :sick: :sick: :sick: Co mogę jej dać żeby się to nie rozwinęło:confused:

reklama
Do góry