reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaja w jakie dni są zajęcia w Biertułtowach ? i ile ten kurs kosztuje i trwa tam ??

Luwuśnik spi juz 3 godz ! no ale wczoraj posżła spac po 22 a wstała po 6 wiec zmęczona bidula !!

reklama
Wrrr :wściekła/y: napisałam długiego posta i mi go wcięło:wściekła/y:

Dziękuję za rady odnośnie katarku, byłam z małą u pediatry, naszczęście nic nie wysłuchała więc na razie tylko katar, mam jej dawać calcium, vitaminę C i te kropelki co poleca Justynka (cieszę się że są dobre, bo drogie że :szok: )z wodą morską na przemian.
Karolinka waży 8,5 kg przybrała przez 3 tygodnie pół kilo, czyli całkiem całkiem :-) a mierzy ok. 75 cm :-) (jak sama ją zmierzyłam to wyszło 71:cool2: )

Czarnulka byłam na Waszej stronce, śliczne fotki ślicznych dziewczynek :tak: Dużo zdrówka dla Emilki i oby Wikusia się nie zaraziła!!! Tfu tfu!!!

Justynka rozbawiłaś mnie tą reakcję Liwii :-D

Mam nadzieję, że dużo z Was będzie dziś na czacie, ja będę na pewno, zaraz mężuś mi zaistaluje jawę i zrobimy próbę żeby nic nie wyskoczyło, mam nadzieję że mała będzie ładnie spała.

Kurcze musze wiki obudzic bo mi puźno zasneła a potem by puźno poszła spać.

A u mnie c.d sprzątania

Justynko widziała wpisik i pisałam ci o tym wczesniej ;-)

witajcie dziewczynki. ja mam podły nastrój. w pracy nastrój gorszy niz do d.... na jutro wolnego nie dostałam, a mówiłam o tym na początku stycznia. wrrrrrrrrr
do kompletu ktoś wczoraj stuknął nam samochód

Witam
No tak wy czatujecie a ja bez javy ....

Mokkate zdjecia super.....fajna z Was rodzinka. A Daria to cała mamusia. :tak: :tak: :tak:

KASKA76 czy ten pech dalej Ciebie prześladuje????Ja tez chciałam przyszły cały tydzień wolnego ale lipa, bo mamy inwenturke i juz sie do niej przygotowujemy.

Iza dużo zdróweczka dla ksiezniczki, wiesz mojego tez Teletubisie sie nudza ale opanował nową bajkę "MIŚ USZATEK" nie ktory sceny po swoejmu opowiada juz z wyprzedzeniem.Ale fajnie sie patzry jak mały z każdym dniem mądrzejszy. Wczoraj do perfekcji opanował schodzenie z łożka. Jak zejdzie to poakzuje ze mam mu bić brawo brawo......co tu wiecej pisać zjeść te nasze dzieci to chyba za mało.

Czarnulka - Emilce także duzo zdrówka.

MMM wklej zdjecia Grzesia- rowiesnika Filipka. Juz nie moge sie doczekac wiosennego spotkanka z całym gronem "mamusiek"

Kubusiowa jak po rozmowie z dyrektorem....????:cool2: :cool2: :cool2:ja za kilka dni mam rok jak wróciłam do pracy i nadal ciezko mi wszytsko połapac...głownie chdozi mi o obowiazki domowe a praca. Najlepiej sytsem dwu zmianowy by mi odpowiadał a nie10-18 caly dzien w d....

A to zdjecie po kapieli

1003005qa8.jpg

A tak pije herbatke. Jeszcze troche i kufel dzwignę
1003008rs5.jpg

:-) :-) :-) Ta lampka nocna na pierwszej fotce zmieniła swoje miejsce...niestety jest ktos , kto by ja szybko zdewastował :-D :-D :-D :-D ;-)

reklama
Witam dziewczyny.Ja dzisiaj jestem tak padnięta ze mi sie normalnie pisać nie chce:-(
Justynko zajecia są w niedziele o 11tej.Wejdź na stronke Witamy tam pisze jak to jest w Radlinie.

Do góry