reklama
Wrrr
napisałam długiego posta i mi go wcięło
Dziękuję za rady odnośnie katarku, byłam z małą u pediatry, naszczęście nic nie wysłuchała więc na razie tylko katar, mam jej dawać calcium, vitaminę C i te kropelki co poleca Justynka (cieszę się że są dobre, bo drogie że
)z wodą morską na przemian.
Karolinka waży 8,5 kg przybrała przez 3 tygodnie pół kilo, czyli całkiem całkiem :-) a mierzy ok. 75 cm :-) (jak sama ją zmierzyłam to wyszło 71
)
Czarnulka byłam na Waszej stronce, śliczne fotki ślicznych dziewczynek
Dużo zdrówka dla Emilki i oby Wikusia się nie zaraziła!!! Tfu tfu!!!
Justynka rozbawiłaś mnie tą reakcję Liwii
Mam nadzieję, że dużo z Was będzie dziś na czacie, ja będę na pewno, zaraz mężuś mi zaistaluje jawę i zrobimy próbę żeby nic nie wyskoczyło, mam nadzieję że mała będzie ładnie spała.

Dziękuję za rady odnośnie katarku, byłam z małą u pediatry, naszczęście nic nie wysłuchała więc na razie tylko katar, mam jej dawać calcium, vitaminę C i te kropelki co poleca Justynka (cieszę się że są dobre, bo drogie że

Karolinka waży 8,5 kg przybrała przez 3 tygodnie pół kilo, czyli całkiem całkiem :-) a mierzy ok. 75 cm :-) (jak sama ją zmierzyłam to wyszło 71

Czarnulka byłam na Waszej stronce, śliczne fotki ślicznych dziewczynek

Justynka rozbawiłaś mnie tą reakcję Liwii

Mam nadzieję, że dużo z Was będzie dziś na czacie, ja będę na pewno, zaraz mężuś mi zaistaluje jawę i zrobimy próbę żeby nic nie wyskoczyło, mam nadzieję że mała będzie ładnie spała.
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Kurcze musze wiki obudzic bo mi puźno zasneła a potem by puźno poszła spać.
A u mnie c.d sprzątania
Justynko widziała wpisik i pisałam ci o tym wczesniej ;-)
A u mnie c.d sprzątania
Justynko widziała wpisik i pisałam ci o tym wczesniej ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Justynko i Izuniu o jakie kropelki chodzi? Jakie to są te dobre kropelki i na co?
Witam
No tak wy czatujecie a ja bez javy ....
Mokkate zdjecia super.....fajna z Was rodzinka. A Daria to cała mamusia.
KASKA76 czy ten pech dalej Ciebie prześladuje????Ja tez chciałam przyszły cały tydzień wolnego ale lipa, bo mamy inwenturke i juz sie do niej przygotowujemy.
Iza dużo zdróweczka dla ksiezniczki, wiesz mojego tez Teletubisie sie nudza ale opanował nową bajkę "MIŚ USZATEK" nie ktory sceny po swoejmu opowiada juz z wyprzedzeniem.Ale fajnie sie patzry jak mały z każdym dniem mądrzejszy. Wczoraj do perfekcji opanował schodzenie z łożka. Jak zejdzie to poakzuje ze mam mu bić brawo brawo......co tu wiecej pisać zjeść te nasze dzieci to chyba za mało.
Czarnulka - Emilce także duzo zdrówka.
MMM wklej zdjecia Grzesia- rowiesnika Filipka. Juz nie moge sie doczekac wiosennego spotkanka z całym gronem "mamusiek"
Kubusiowa jak po rozmowie z dyrektorem....????
ja za kilka dni mam rok jak wróciłam do pracy i nadal ciezko mi wszytsko połapac...głownie chdozi mi o obowiazki domowe a praca. Najlepiej sytsem dwu zmianowy by mi odpowiadał a nie10-18 caly dzien w d....
A to zdjecie po kapieli
A tak pije herbatke. Jeszcze troche i kufel dzwignę
No tak wy czatujecie a ja bez javy ....
Mokkate zdjecia super.....fajna z Was rodzinka. A Daria to cała mamusia.

KASKA76 czy ten pech dalej Ciebie prześladuje????Ja tez chciałam przyszły cały tydzień wolnego ale lipa, bo mamy inwenturke i juz sie do niej przygotowujemy.
Iza dużo zdróweczka dla ksiezniczki, wiesz mojego tez Teletubisie sie nudza ale opanował nową bajkę "MIŚ USZATEK" nie ktory sceny po swoejmu opowiada juz z wyprzedzeniem.Ale fajnie sie patzry jak mały z każdym dniem mądrzejszy. Wczoraj do perfekcji opanował schodzenie z łożka. Jak zejdzie to poakzuje ze mam mu bić brawo brawo......co tu wiecej pisać zjeść te nasze dzieci to chyba za mało.
Czarnulka - Emilce także duzo zdrówka.
MMM wklej zdjecia Grzesia- rowiesnika Filipka. Juz nie moge sie doczekac wiosennego spotkanka z całym gronem "mamusiek"
Kubusiowa jak po rozmowie z dyrektorem....????

A to zdjecie po kapieli

A tak pije herbatke. Jeszcze troche i kufel dzwignę

reklama
Podziel się: