reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dziekuję wszystkim mamusiom za miłe słowa pod adresem mojej rodzinki.....:zawstydzona/y:

Ewcik- ale masz samodzielnego syna!!! I jak urósł! :szok:
Ale czemu mamusia na pierwszym zdjęciu taka smutna???:confused: ;-)
Co do lampy, to doskonale Cię rozumiem. U nas zmieniły miejsca kwiaty doniczkowe odkąd musiałm z małej paszczy wyciagać dwa listki i składać jak puzzle, by sprawdzić czy nic nie dostało się do wnętrza małej istotki...:tak:

Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę zdrówka. O ile świat byłby piekniejszy bez tych wszystkich wirusów i bakterii :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: !!!!

Spotkałam się wczoraj z Karolinną. Prosiła aby Was wszystkie pozdrowić. Dostępu do neta jeszcze nie ma! Lenka jest śliczną panienką!!!:tak:

Kaśka- 100 tysięcy buziaków dla Twojego małego roczniaka. :tak: :-) :tak: :-) :tak: :-) Aby był dla Was samą radością i rósł zdrowo! :tak: :-)
"100 lat, 100lat...."
Muszę Ci powiedziec, że dziś ma również urodziny moja siostra. Lecę zadzwonic do niej z zyczeniami.....:tak:

Dziewczyny !!!

Mam do odsprzedania mleko Bebilon Peptii 2
4 puszki

Odbiór osobisty. Możemy dostarczyć do Sosnowca, Czeladzi, Będzina, DG

Moje gadu 1445798

Samych radosnych chwil dla ślicznookiego solenizanta dzisiejszego !!!!!!!!
Rośnij Piotrusiu zdrowo ku uciesze mamy i taty !!!!!!!

i jak tam długo czacik wczoraj ???

Ewcik super zdjęcia !!! i w końcu Cie widze :-)

Czarnulka bardzo fajne !!!

Kaja a te zajęcia to są tam na przeciwko kościoła w Biert ??? ale i tak nam ta godz by nie pasowała chyba sami indywidualnie bedziemy jezdzić !

Witam!!!

DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA, SAMYCH RADOSNYCH DNI I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NASZEGO ROCZNIACZKA PIOTRKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewcik ale masz samodzielnego synka! Brawo!!! A jawy czemu sobie nie ściągniesz z netu:confused: Mogłabyś z nami czatować, ja ściągnęłam i mam:tak:

Mokkate jak znów spotkasz Lenkę z mamusią to po pozdrów je od Karolinki i jej mamusi :-) ;-)

Dziewczyny długo jeszcze wczoraj siedziałyscie:confused: Ja miałam straszna noc, mała nie umiała przez ten katar spać, często się budziła i głośno płakała ciężko było ją uspokoić. Prawie całą noc nie spałam :sick: :sick: :sick:

reklama
Witam serdecznie kobietki :-) .
Na początku razem z Oskarkiem składamy najlepsze, najsłodsze i najzdrowsze życzenia rocznemu Piotrusiowi !!!!!
We wtorek byliśmy w szpitalu na Turchana w Chorzowie i mamy zabieg 12 marca..... Tak bardzo się boję....... Mam uraz do szpitali i operacji po moim siostrzeńcu........
Boo mi próbuje wmówić, że tak musi być, ze będzie ok itp. ale do mnei chyba nic nie dociera.....
Dzisiaj byliśmy na kontroli u lekarza i rotawirusa już nie ma, ale jest przeziębienbie (podobno, bo ja tam nic po Młodym nie widzę...). Poczekam z lekarstwami do jutra, zobaczymy czy faktycznie jest chory....
Boshhhhhhhhe zapomniałam wam kompletnie napisać, że .... się przeprowadziliśmy.....
Do ... Świętochłowic. Na mieszkanie babci Boo, bo ona jest już bardzo chora i mieszka u teściów. Znowu mieszkamy na kawalerce, ale za to czynsz mniejszy o 400 zł, a to jest róznica....
Ewcik fajne zdjęcia, ja chyba też nigdy Cię nie widziałam :-)
Mokatte pewnie wypoczeliście na maxa, super zdjęcia naprawdę.
Iza no co ty ?! Nie mam się za co gniewać, strasznie mi Was brakowało:-)
Mam nadzieję, ze dzisiaj troszkę z Wami popiszę, bo jestem u teściów na dłużej .
Zaraz wrzucę klika fotek

Do góry