Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
POZDROWIONKA DLA KAROLINKI I LENKI!!!:-)
ja tez dzisiaj miłam nie ciekawa noc:-( własnie ją niedawno odsypiałam
jak w sumie 1 godz. w całosci przespałam to było dobrze. dzisiaj bylismy na szczepieniu i doktorka powiedziała, że najprawd. ida kolejne zabki
Ciekawe jaka noc przed nami dzisiaj??????
ale swoja droga kazda przyszła mamusia ma takie mysli wiec jak najbardziej rozumiem, ja tez to przechodziłam
mąż mnie do "pionu";-) przywoływał
, trzymama kcukasy za pozytywny koniec zdrowotnych Oskarka BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!
bo ferie dobiegaja juz końca
ale teraz do lata i dwa miechy wakacji co
:-) " panie widziały Kubusia w gazecie bo pracuje tam moja znajoma doktorka i pokazała swoim koleżankom
i fala poszła że juz mamusia zajęła sie kariera małego Kubusia

moze ja jutro dołącze z kawusią, oczywiści jak mój mały szeryf pozwoli
no super samodzielny synus ci rośnie
, a rozmowa z Dyrekcja przebiegła w sympatycznym tonie, mój urlop przedłuzyła do 4 czerwca
pospaceruje jeszcze sobie spokojnie wiosna oby była cieplutka
a wiec Kuba bardzo lubie sie nimi bawic i rozrzucamy je po całym pokoju i jest rajd szybkosciowy na kolanach za piłkami
POLECAM !!!!(trohcę luzu dla mamy w tym czasi;-) :-) )
Oczywiscie zartuje.
poniewaz przy ostatnim formacie jakies sterowniki nie zostały ponownie wgrane i tutaj z java jest problem