reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Witam!!!
Nie było mniw tylko 2 dni i już miałam co czytać!!! Super :-)
Szkoda tylko że z moim samopoczuciem nie jest tak super
Nie wiem co sie dzieje. Czy to jakies złe przeczucie czy to normalne że się tak martwie o swoje maleństwo
Piersi nie boą mnie już tak jak wcześniej a z brzuszkiem jest różnie, raz dokucza a raz nie. Nie wiem, może niepotrzebnie sie tak zamartwiam. Nie mogę się już doczekać wizyty u lekarza. Chcę się upewnić że wszystko jest ok
Nie było mniw tylko 2 dni i już miałam co czytać!!! Super :-)
Szkoda tylko że z moim samopoczuciem nie jest tak super

Nie wiem co sie dzieje. Czy to jakies złe przeczucie czy to normalne że się tak martwie o swoje maleństwo

Piersi nie boą mnie już tak jak wcześniej a z brzuszkiem jest różnie, raz dokucza a raz nie. Nie wiem, może niepotrzebnie sie tak zamartwiam. Nie mogę się już doczekać wizyty u lekarza. Chcę się upewnić że wszystko jest ok
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Monysia chyba jesteśmy tu same ;-) .
Tak przy okazji to witam serdecznie, bo nie miałyśmy okazji się "poznac". A z tymi obawami to normalne, ja też tak miałam a jak wychodziłam z gabinetu to kamień zawsze spadał mi z serca jak wiedziałam, że wszystko ok !
Tak przy okazji to witam serdecznie, bo nie miałyśmy okazji się "poznac". A z tymi obawami to normalne, ja też tak miałam a jak wychodziłam z gabinetu to kamień zawsze spadał mi z serca jak wiedziałam, że wszystko ok !
justyna
Fanka BB :)
Mamaboo super zdj !! szczegolnie podoba mi sie to jak calujesz go w nosek :-) i nie martw sie bo to małemu ten stres sie udzieli na pewno bedzie dobrze !! musisz myślec pozytywnie !! my tu wszystkie kciuki bedziemy trzymać !!!!
Monysia takie obawy to normalne tym bardziej ze zyjesz w niepewności bo jeszcze przed wizytą lekarza !!!! ale nie wymyślaj jakis okropieństw w głowie tylko pomyśl jakie bedzie miało włoski, jak bedziecie na spacerki śmigać itd. Zpisz sobie wszystkie pytania na kartke i jak pojdziesz do lekarza to na pewno wszystkie wątpliwości Ci rozwieje ja jak z gabinetu wyszłam to zawsze mi sie przypomianiało ze jeszcze to i to miałam sie spytać !!!!
a gdzie Shiune i Mariola ?????
Monysia takie obawy to normalne tym bardziej ze zyjesz w niepewności bo jeszcze przed wizytą lekarza !!!! ale nie wymyślaj jakis okropieństw w głowie tylko pomyśl jakie bedzie miało włoski, jak bedziecie na spacerki śmigać itd. Zpisz sobie wszystkie pytania na kartke i jak pojdziesz do lekarza to na pewno wszystkie wątpliwości Ci rozwieje ja jak z gabinetu wyszłam to zawsze mi sie przypomianiało ze jeszcze to i to miałam sie spytać !!!!
a gdzie Shiune i Mariola ?????
anian
Fanka BB :)
Witam
mamoboo zdjęcia super
mokkate, to się doczekałam Waszych zdjęć - super:-)
A u mnie nie widziałam nigdzie zaginionych ząbków Martynki;-)
katowiczanki, jak spotkacie Karolinę na spacerku to ją pozdrówcie
Jakoś tak humorku nie mam (koniec ferii się zbliża
) więc nie będę smucić. A na smutek - najlepsze gotowanie. I zrobię Wam smaka
idę kończyć bigosik i rosołek i pomidorówkę dla Małej (zupy dla niej gotuję na 4 dni ;-) - porcję na 2 dni zamrażam)
Pa
:-) :-) :-) :-) :-) :-)
STO LAT DLA MAŁEGO JUBILATA - PIOTRUSIA
STO LAT DLA MAŁEGO JUBILATA - PIOTRUSIA
mamoboo zdjęcia super
mokkate, to się doczekałam Waszych zdjęć - super:-)
A u mnie nie widziałam nigdzie zaginionych ząbków Martynki;-)
katowiczanki, jak spotkacie Karolinę na spacerku to ją pozdrówcie

Jakoś tak humorku nie mam (koniec ferii się zbliża

Pa
Hejka!
Czuję się dziś koszmarnie :sick: totalne niewyspanie!
Mamaboo super fotusie!!! Nie martw się na pewno będzie wszystko ok.!!! Niedługo Oskarek kończy roczek, ale ten czas leci...
Masz już duzego i przystojnego synka!!!
Szkoda że się tak daleko przeprowadziliście bo miałam nadzieję że kiedyś na spacerek do parku chorzowskiego się umówimy.
A co z tą pracą za granicą Twojego Boo
Monysia odgoń wszystkie złe myśli!!!! To nie jest dobre ani dla CIebie ani dla Twojej kruszynki w brzuszku! Musisz myśleć pozytywnie, już niedługo u lekarza przekonasz się że na pewno jest wszystko dobrze
Przyłączam się do pytania Justyny gdzie Shinue i MariaOla????
Czuję się dziś koszmarnie :sick: totalne niewyspanie!
Mamaboo super fotusie!!! Nie martw się na pewno będzie wszystko ok.!!! Niedługo Oskarek kończy roczek, ale ten czas leci...
Masz już duzego i przystojnego synka!!!

A co z tą pracą za granicą Twojego Boo

Monysia odgoń wszystkie złe myśli!!!! To nie jest dobre ani dla CIebie ani dla Twojej kruszynki w brzuszku! Musisz myśleć pozytywnie, już niedługo u lekarza przekonasz się że na pewno jest wszystko dobrze

Przyłączam się do pytania Justyny gdzie Shinue i MariaOla????

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Wszystkiego naj,naj dla solnizanta Piotrusia!!!
reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Dobra dziewczynki, zmykam już do domku :-) .
Obiecuję, że jak następnym razem będę u teściów to od razu do Was zajrzę !
I zapraszam na naszego bloga:
http://swiatmalegoboo.blog.onet.pl
Całuski !!!
Obiecuję, że jak następnym razem będę u teściów to od razu do Was zajrzę !
I zapraszam na naszego bloga:
http://swiatmalegoboo.blog.onet.pl
Całuski !!!
Podziel się: