reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzisiejsza noc była lepsza niż poprzednia, ale coś za często musiałam jej robic mleko (o 23.30, 2.30, 5.30 :sick: ) tulenie, dawanie wody nic nie pomagało :dry:

Dziękuję Wam za życzenia zdrówka dla Karolci, myśle że jest już lepiej, często psikam jej do noska tą wodą morską, a na nocy wysmarowałam ją maścią majerankową, jeszcze jej leci ale śpi się jej chyba lepiej.

reklama
Ewcik ta fotka duzo ładniejsza :tak: :-) Wiadomo dlaczego;-)

Anian z linkami nie pomogę :no: bo też mam z tym problem, spróbuj kliknąć na tą kulę ziemską u góry i tam wkleić link może się uda :cool2: Gratulacje dla Patrycji samodzielnych kroczków!!! To co że w wannie, każde miejsce jest dobre by to trenować ;-) :-)

I jeszcze zapomniałam o najważniejszym: Mogę już spokojnie napisać że Karolinka w wieku 10,5 miesiąca CHODZI skoro łaziła wczoraj cały wieczór i potrafi już przejść cały pokój (4m) i nie tylko :-) :-) :-) :-) :-)

druga!!!!:-D
Noooooooooooooo, nooooo, no....Iza.... Jutro ja nastawię budzik na piątą i będę pierwsza..:-p ;-) :-D
GRATULUJĘ KAROLINCE "PODEPTANIA ROCZKU"
Teraz dieta nie będzie Ci potrzebna bo jak zaczniesz za córcią "ganiać" to w mig stracisz kalorie....:tak: :-D :tak: :-D

Ewcik- no proszę jaka piękna i wesoła mamusia!!!!!:tak:
Anian- moja mała też uwielbia wycieczki w wannie, a ja cierpnę..... :-(
Mówisz, że ząbków nie widziałaś...ale jakby co to dasz znać? ;-)

Kubusiowa- mówisz, że te piłeczki takie fajne...To może i my się skusimy?

Hej!

dziewczyny, przepraszam, że nie komentuję zdjęć, ale ich nie widzę :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
iza nie zazroszczę Ci takiej nocki, ale jeszcze trochę i wróci wszystko do normy:tak: :tak: :tak:
ja już po śniadaniu i z kawą :-) zajrzę za chwilę może któraś będzie:-)

Mmm- Martynka ogląda teletubisie, więc ja też z kawą. :-)

A tak ostatnio lubi siadać moja mała. Zobacz załącznik 29325 Jak żaba....

A to pamiątka z Popielca:-D
attachment.php

Przed chwilą musiałam iść uspokoić Martynkę, bo zaczęła płakać. Okazało się, że wystraszył ją....lew w teletubisiach...:szok: Ale jej serduszko szybko biło....

mokkate nieobry lew!!! mój Grześ boi się świnki morskiej, wpada normalnie w panikę. Ale pieski lubi chociaż są większe nie czuje strachu

reklama
Mmm- no niedobry lew, niedobry....świnka morska też.... Martynka też uwielbia psy...
A co do progarmów dla dzieci to ostatnio przeżyłam szok, bo dowiedziałam się z Domowego przedszkola od pani doktor (o zgrozo!:szok: ) że kciuk składa się z 3 paliczków. Albo jestem niedouczona, albo ewolucja tak szybko postepuje.....:no: :no: :no: I to nie były jedyne takie sensacje.

Zmykam na spacerek... tam podobno delikatny mrozik ...

Do góry