reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witaj Izuś! Cieplutko ubieraj Karolcię no i jak będzie ją męczył katar możesz dać jej nasivin lub otrivin dla niemowląt, ale stosować nie dłużej niż 4 dni, no i nasmaruj ją baby pulmex'em, a i daj witaminkę C jakieś 10 kropli. Póki co tyle.

mokkate zdjęcia mi się ściągają jakoś normalnie nie chcą się otworzyć :no:

reklama
Justynko ,tak na Biery idziemy na basen.Mam nadzieję właśnie ze sie jej spodoba.
Izuniu,ja smarowałam plecki i klatke piersiową rano i wieczorem maścią majerankową.POmogło w 3 dni.Oprócz tego też otrivin na zmiane w wodą morską.Zycze zdrówka:tak: :-)

Witajcie kochane

Moja Emilka jest chora :-( a w dodatku jejsie pogorszyło :-( dostała ostrego suchego kaszlu.Wezwałam lekarza raz jeszcze i dostała antybiotyk :-(

Na szczęście Wiki nie jest chora i ma nadzieje że sie nie zarazi

A ja robię porządeczki w ciuszkach dziewczynek,bo baaardzo szybciutko rosną :-)

Spadam na kawke ;-)

hej !!!

:-D :-D Liwia wdrapała sie przed ekran i jak zobaczyła zdjęcie Karolci pod suwaczkiem to mówi: lala :laugh2: :laugh2: potem za chwilę znów Karolcia a ona znów laaalalaaa :laugh2:

Mokatka no to jednak nie bajerowałaś ze umiesz na nartach jezdzić a Martynke to usypialiście zjeżdzając z nią w tych sankach na ze stoku? ;-)
Ślicznie wyglądasz i bardzo fajna z Was rodzinka !!!

Kaja bardzo fajnie tam podobno prowadzą te zajęcia powodzenia !!! ja jezdziłąm do Rybnika

Izka ja na katar Euphorbium w sprayu daje i to jest lek homeopatyczny i działa super !! jest rewelacyjny !!

Czarnulka zdrówka dla małej !!! duzo nawilżaj pokój gdzie przebywa bo jak ma suchy kaszelek to tylko ją suche i ciepłe powietrze podrażni jeszcze bardziej !!

co do czata to nie wiem jak Liwcia dzis bedzie sie czuła i o której pojdzie spać !! ale postaram sie wpaść !!!

paaa

justyna a Wy nie chodzicie już na basen:confused: My musieliśmy niestety odpuścić ze względu na zdrówko. Ale mam nadzieję, że znów zawitamy na basenie :tak:

Żegnam się już z Wami, spróbuję zdążyć na 20 na czata, może któraś będzie :tak:

miłego dnia

dzieki mmm i Justynko :-) A w pokoiku mam wyłączony kaloryfer no i będe musiała wyciągnąć nawilżacz.

No i zapraszam na drugi link w moim podpisie bobasy.pl ;-)

reklama
MMM my przestaliśmy chodzić bo mogliśmy tylko na 16 w niedziele a to kolidowało czasem z naszymi planami i byliśmy troche uwiazani ! ale żałuje i zastanawiam sie czy teraz znów sie nie zapisze bo chodziliśmy indywidualnie ale rzadko a tak jak masz kurs to juz mus i chodzisz no i Liwicia była zdrowa i zahartowana !!

Czarnulka super strona ja na tej wcześniejszczej sie wpisałam nie wiem czy widziałaś :confused: a Wikusia to cały tatuś !! My własnie dzis zakupimy nawilżacz bo latam z garami wrzącej wody jak śpi zeby nawilżone powietrze było :eek:

a lekarka powiedziąła ze mamy odstawic antybiotyk jak tak ją te czopki stresują i bardzo teraz musimy uważac zeby nie przypałętało sie jakieś zapalenie oskrzeli czy płuc :baffled: i mamy bombe homeopatyczną i mam nadzieje ze popuści :happy:

a gdzie Sandroska ??

Do góry