reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Moja malutka padła, ciekawe jak długo pośpi.

Sandros fajnie że już jesteś!!!
Anian dzięki za pocieszenie, och kiedy te nasze pociechy dadzą się nam wysypiać:confused: :dry: ;-)

A oto kilka Karolinek:
Po kąpieli mały golasek-grubasek :-D

Śpię:

Rzadko zasypiam na pleckach więc mamusia to uwieczniła :-)

Na tym zdjęciu widać, że wbrew pozorom nie jestem całkiem łysa :-D

Chodzenie bardzo jest fajne:-) , ale mamusia musi się nieźle natrudzić żeby zrobić mi jakieś fajne zdjęcie :cool2:

A tak robię kosi-kosi łapci jak idę :-D :

Ząbki też myję chodząc ;-) :-D

8 ząbków mam więc o nie dbam ;-) :-D

:-D

:-D

Trochę gimnastyki nie zaszkodzi :-D

Palcowanie lustra to jedna z moich ulubionych zabaw:-D

Izka Twoja lala jak zwykle cudna :tak: A śpi czadowo widać ze lubi na brzuszku bo jak spi na pleckach to podusie na buzi kładzie :-D fajna agentka !!!

Iza- ale super modelka Ci rośnie.:tak: I jak poważnie wygląda w tej nowej spódniczce (jest podobna do tej spódniczki od Martynki:-) )

Dziękujemy za komplemetny :tak: ale Karolcia już śmiga po podłodze :szok: :-) Wczoraj nastąpił taki przełom, że szok! Spodobało się jej :-)

Mokkate w Carrefourze są te spódniczki, nie mogłam się oprzeć i musiałam małej ją kupić, wiedziałam że mała dziewczynka wygląda w takiej spódniczce super bo widziałam na żywej modelce :tak:

Witam dziewczyny !!!!!...po długiej przerwie. Padł mi notebook jak informowala was Iza ale okazało się, że wszystko jest w porządku więc już sama nierozumiem co stało się tego trzynastego...Ale najważniejsze, że notebook cały i sprawny. Wymieniłam tylko przedłużacz kupiłam przeciwnapięciowy bo w tamtym mi szczelało jak ładowałam akumulator teraz wszystko ok i myśle że to była wtedy wia tego przedłużacza.

Niewiem co mam pisac bo nie jestem w temacie..

Mokate - witaj po odpoczynku :-) :-D Fajne fotki ;-)

Iza - gratki dla Karolinki :laugh2:

Mamaboo - witaj po dlugiej przerwie :-)

mmm - ja tez trzymam Vigantol w lodówce w aptece też miała w lodówce i sie zapytalam a ona powiedziala, ze ma być w lodówce

W poniedzialek idę do pracy więc anian pociesz sie, ze mnie się też konczy to co dobre...Dziewczyny a więc nie będzie mnie znów bo niewiem jak będzie z czasem zwlaszcza mały żle mi sypia w nocy budzi się co 1-1,5h i normalnie padam na pysk...

aha dzięki justyna gdzies doczytałam, że brakuje ci informatorki bb śląsk jest mi bardzo miło :-) ;-) :tak: :-D

Wkleje kilka zdjęc mojego małego modela :-) ;-) :tak: :-D

aha... kubusiowa czytałam gdzieś, ze maly jest w gazecie :-D na okładce:confused: :confused: :confused: szkoda, ze nie mogę zobaczyć :-(

reklama
Do góry