reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej:tak:
Ale mi dzis zeszło ,pełno pranka porzadki w szafkach i dopiero se usiadłam:confused:
diablica widze ze tez odwiedziliscie centrum w RYbniku:-D a ten ponyland to gdzie?

reklama
kubusiowa też fajnie spędziliscie wczorajszy dzionek w ustroniu ,pogoda wam dopisała:tak:
iza Karolcia zadowolona ze zjeżdżalni:happy:

Witam!

Nareszcie w domku, ciężko było wysiedzieć te 9 godzin w pracy ale za to weekend wolny :tak:

Oliwka Karolcia super zadowolona ze zjeżdżalni :-D Na większości zdjęć które porobiłam miała rozdziabioną buzię z radości ale tego nie wkleiłam :-D

Jutro w parku Kościuszki ma być koncert Uniewers i Masztalscy, żadna rewelacja ale moze wybierzemy się z malutką i z moim tatą bo R pracuje.

Dziewczynki jestem dumna z mojej panienki pampers w dzień przeszedł do lamusa:happy: sama sieda ,woła wystarczył tylko pare dni ,nie ma co na siłe sama wiedziała kiedy bedzie odpowiedni moment:-D:happy:
iza chyba wiekszości dzieciom podobaja sie zjazdy na pupie:-D:-D;-)

Wyczytałam że u nas na dni Wodzisławia ma być Kate Rayan:szok:jestem w szoku na naszym zadupiu:szok:

.Witam was lasencje:happy:.

.Dzisiejszy dzień w sumie upłynął nam na wizycie u chrzestnej Lenki:tak:,wracałyśmy tramwajem bo postanowiłam zrobić Lence przyjemność,zawsze jak widzi pociąg lub tramwaj to siedzi wpatrzona:-) wiec podjechałyśmy do parku i przeszłyśmy się troszkę przez park i wróciłyśmy do domku:tak:.

.justynka ja jeszcze nigdy nie pędziłam ani alkoholu ani bydła ale skoro tobie przyszło to do głowy to może miałaś w życiu takie przygody;-). Jak tam fotografowanie:confused:,teraz tyle się dzieje ze pewnie wasza firma rozchwytywana.

.oliwka też jestem w szoku że będzie u was ta piosenkarka;-).Pamiętam jak w grudniu narzekałaś na burmistrza( czy jak go tam zwał)o tą choinkę,której nie postawił chyba na rynku a tu teraz wam ściągnął taką gwiazdę:szok:;-).

.iza :-D przecież ta torba z nestle też jest granatowa :rofl:,no i spodnie Karolki na zdjęciach też niebieskie... :eek:;-).Chyba jednak trochę lubisz ten kolor w ciuchach małej;-).Masztalscy będą:confused:,to oni jeszcze istnieją:confused::eek:;-).

.diablica to była ta ostatnia skojarzona
(Hib) :confused: za nią się płaci:confused: bo słyszałam że ta ostatnia jest refundowana :confused:.

.mmm nie bałaś się korzystać z netu w pracy:confused:;-):laugh2:.

.luczynka jak poszło siostrze z polskiego:confused:,jakie były tematy:confused:.

.czarnulka no to gdzie te fotki Emi:confused::-p;-).

.Hej,to spotkanie będzie koło żyrafy,czy pasuje wam godzina 16:confused:.Bo chcę zrobić oficjalne ogłoszenie :-D.

.Idę poprasować ciuszki Lenki:-),na szczęście lubię to robić:-).

karolina narzekałam ale teraz sie postawił ,nowy prezydent jest w naszym wieku to chyba zna sie na rzeczy:tak:;-):happy:

to wstawiamy zdjęcia z wczorajszego dzionka - resztę dołoży Kubusiowa

z serii wyrywam laski :happy:
1007803ap0.jpg

w poszukiwaniu wolnych panienek:cool2:
1007825lm9.jpg

siedzę sobie
1007844eh1.jpg

chłopaki dwa

1007816nz4.jpg

1007813nb2.jpg

1007817ao8.jpg

Karolinna ... mi pasuje każda godzinka, którą ustalicie, 16-sta tyż :tak:

Oliwka .... to pięknie z tym pampem ... gratulki dla Oliwki :-)

Iza ... mi do nestle daleko, chyba, że z neski chcesz kody to ten sam producent

Kubusiowa, Baśka ... te wasze krzesełko daje się rozstawić osobno stolik i osobno krzesełko :confused: Zadałam pytanie ale nie odpisują świntuchy, chyba się majówkują :-)

Jeremi zaczyna mi beczeć na spacerkach w wózeczku, pewnie dlatego, że jak go moi rodzice biora na spacer to go wydłubuja z wózka i noszą :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: Macie jakieś pomysły na naprawienie synka :confused: Bo póki co już jestem w stanie się wyłączyć na jego płacz i przeczekać, ale ludzie na mnie patrzą jak na wyrodną matkę :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

No i kilka foteczek synalka, jakby kto zapomniał jak wygląda :-p ;-) :laugh2:

1. lepimy się
2. nagus ;-)
3. bujana
4. na brzusiu
5. Zyzio

Załączniki

• P1000884.jpg
    P1000884.jpg
    369,1 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry