Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a co do rozpuszczania przez dziadków.... to przedewszystkim z nimi porozmawiaj... muszą się liczyć z Twoim zdaniem wkońcu jesteś matką....a jak nie to zagroź im "ograniczeniem"... kontaktów z maluchem ze względu na jego i twoje zdrowie.....
, wytłumacz że tak nie wolno by tylko tobie kłopoty stwarzają....
.No to cię dziadki załatwiły
.Za niedługo Jeremi pojmie że dziadki biorą na ręce na spacerach a mama nie;-),tylko trzeba przeczekać
.
.Ale Piotruś ciekawski
do wszystkiego się dotyka a Kubuś taki grzeczniutki
.
Zapomniałam się na ostaniej wizycie zapytać, a muszę sobie zamówić

ale te rzeczy z Nestle jakoś mi nie podchodzą
jedynie ta torba sama nie wiem czemu
A jak się Lence podobało w tramwaju
Karolcia często jeździ i lubi
A Pati już nawet mówi że Ty mama- jestem pod wrażeniem
(też uwielbiam jak Karolcia się do mnie tuli a ostatnio robi to często - zwłaszcza jak przychodzę z pracy
)
A co do płaczu to Karolcia też miała takie zagrywki, przez jakiś tydzień robiła koncerty, nie dało się jej uspokoić - pamiętam te sporzjrzenia ludzi
, potem jej przeszło, ale jakiś czas później znowu jak zaczęłam ją wyjmować z wózka to zaczęła koncertować bo chyba nie chciała leżeć w wózku, trudno powiedzieć. Jeremiaszkowi to przejdzie zobaczysz
, chyba musisz to przeczekać. A te koncerty Karolci to chyba nawet Karolinna pamięta
Przez jakiś czas to nawet spacerów mi się odechciało.
których nie umiem przesłać). Poza tym zapisałam się na prawko, poza tym troche se dorabiam na wychowawczym (tylko nikomu nie mówcie
)