reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej a co tu pusto tak ????

my wróciliśmy z imprezki u Wiki i jeszcze raz Czarnulka - super było !!!!!!!!
Liwia też zachwycona no i w aucie padła i do teraz spi nawet sukienki jej nie zdjełam :eek: ale dobrze że taka bez jakiś tam cudeniek więc wygodnie jej !!!
A dla dziewczyn których nie było - niech żałują :-p

Ja jak tylko wróciliśmy popędziła do zakładu robić dalej :sick: mam stracha że do czwartku nie wyrobię z wszystki a jeszcze czeka mnie egzamin we wtorek z angielskiego a ja ani nie pamiętam gdzie waląlm tą tęczką nie mówiąc juz że zawartości jej wogóle nie pamiętam :baffled:

Monysia no to fajnie z taki relax sie udał :-) moja koleżanka jest w 6 m-cu i regularnie chodzi na basen i bardzo sobie chwali !!

ja tez sie oddeleguję do spania bo jakaś takaś niemrawa jestem, tylko spać nie pójdzie bo dni Pszowa i Myslowitz dudnią :wściekła/y:

papapapa

Ja chyba zaraz poprostu się popłacze :hmm:
wyobraźcie sobie że jeszcze nie zmrużyłam oka !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak to jest mieć sąsiadów za ścianą :no::no::no: mam dość
najpierw balanga a teraz się wydzierają po sobie pijani wszyscy
prosiłam grzecznie żeby byli już ciszej jakąś godzine temu ale nie widze poprawy. Włączyłam więc sobie komputer żeby troche Was podczytać bo i tak nie zasne. Jak nie poprawi się sytuacja do pół godziny to dzwonie na komisariat, bo nie mam już wyjścia

Hej kobitki
Dawno nie zaglądałam :szok: nawet nie jestem w temacie . Pogoda mnie wykańcza a pozatym miałam małe malowanko przed przyjściem na świat nowego członka rodziny;-)

WIKUNIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOńCZENIA 2 ROKU żYCIA .STO LAT
birthday32aa8.gif

monysia ale fajnie my sie wybieraliśmy na basen ale nie dałam rady wczoraj :wściekła/y:
czarnulka imprezka udana myśle że zdięcia jakieś zobacze:-D:-D:-D:-D

Kochane cioteczki,bardzo dziękujemy za przybycie tak liczne z pociechami na urodzinki Wikusi :-) Było naprawde rewelacyjnie! Wiki jest bardzo szczęśliwa i wybawiona :-D Z prezencików wszystkich w 100% zadowolona(wieczorem jeszcze sie chwile nimi bawiła:-D) ;-) :tak: Szkoda że nie wypalił grill ale i tak bardzo dobrze się bawiłam z wami i moje gwiazdy również ;-) Nawet tatusiowie sobie pogadali (Justyś ;-))

RAZ JESZCZE BARDZO DZIĘKUJEMY!!!

oliwka Bardzo dziekujemy za śliczne życzonka :-) Pokazałam Wikusi ;-) Fotki wkleje jak będe miała wiecej chwilki napewno ;-)

Karolinka a ty mam nadzieje że się już na nas nie obrażasz hehehe ;-)

Justynko,cieszę się bardzo że się wam podobało :-) No i fakt że Liwcior padła tak w autku , znaczy o dobrej zabawie hehe :tak:;-):-D Szkoda tylko że niewypalił grill :-( A z pracą i egzaminem sie wyrobisz ;-) wierze w ciebie ciotka ;-)

Monysia niepamiętam czy ci graulowałam:zawstydzona/y: A wiec przyjmij moje wielkie gratulacje dziewczynki ;-) Mam dwie i wiem jaka to wielka radość ;-) choćchłopca też bym bardzo chciała ;-) Ale na to jeszcze czas hehe ;-) No i super że tak zrelaksowałaś sie na basenie ;-) tez byłam w twoim miesiącu ;-) Mój mąż też był ratownikiem(medycznym) ;-)

Kali mera, mamuśki :-)
Melduję, że wróciłam cała i zdrowa :-)
Było super, super, super....:tak::happy2::tak::happy2::tak::happy2:
Martynka spisała się dzielnie, choć miała kłopoty ze spaniem w dzień, co odbijało się oczywiście na wieczornym humorku :baffled:.
Pogoda fajna, ale dzięki kremom z wysokimi filtrami przywieźliśmy raczej delikatną opaleniznę :-D
Za to mnóstwo wrażeń i cudnych widoków.
Zdjęcia wkleję jak troszkę sie ogarnę....:tak:

Nie nadrobiłam jeszcze wszystkich postów, ale miło mi, że chociaż Justynka za mna tęskniła...:-);-):happy2:

Czarnulka- proszę ucałować mocno, mocno, mocno solenizantkę od naszej czwórki.
100 lat z okazji urodzin!!!!!!:-)
Bardzo się cieszę, że impreza udana (szkoda, że nie byłam:-().
Czekam na fotki!!!:tak::tak::tak:

Witam też nowe mamusie. Super, że grono się powiększa!!!!!!:-):-):-)

"Do poczytania"...jak to mawia pewna BB-owiczka:-D, która ostatnio sie mało odzywała....;-):-p

P.S. Zapomniałam napisać, że Martynka wchodzi już samodzielnie na łóżko lub krzesełko (co powoduje, że teraz dopiero musze mieć oczy dookoła głowy), uwielbia schody i nauczyła się pić przez słomkę..... :-)

reklama
:-)HeJka!

czarnulka dziękujemy za imprezkę, cieszę się, że się na nią załapaliśmy :-)
JESZCZE RAZ STO LAT DLA WIKI OD CIOTKI MMM I NAJWIĘKSZEEGO IMPREZOWEGO ŚLINIAKA -GRZESIA :-D

Grześ zaraz jak Tytusa odwieźliśmy zasnął w samochodzie, potem szybka kąpiel i po raz pierwszy sam wychodził z wanny, bo tak mu się spać chciało :-D a i również poproszę o fotki na maila :tak:

mokkatka witaj w kraju :-)

jeszcze nie miałam okazji powitać nowych mamuś co teraz czynię z wielką radością :-)

monysia Tobie gratuluję córci :tak:

uff, ale się rozpisałam (oczywiście jak na moje możliwości) :szok::-p

Do góry