reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!!

Liwia zdała w swoim języku relację babci i na pytanie kto był u Wiki na urodzinach w pierwszej kolejności padło Eś ! ( Grześ ) :-D
Z Sonią chyba bardzo sie polubiły bo pół imprezy razem okupowały karton :-)

Mokatke witaj w domu !!! super zdjęcia !! i jak tam ogólnie z jedzonkiem Martynki i napisz czy sama jej coś robiłaś bo nie wiem czy mieliście pokój z anexem czy w hotelu ?? I jak lot ??? I napisz mi prosze co brałaś z lekarstw dla małej i wogóle bo ja zakręcona jestem i pewnie zapomne 1101 rzeczy !!!

O ile coś nie poknociłam to chyba Ewcik tez dziś świętuje - rocznice ślubu !! tak więc duzoooo miłości !!!

Karolcia no właśnie mam przechlapane i musze z ukrycia pisac i chyba mi neta odłączy przez Ciebie :wściekła/y: na dodatek wczoraj musiałam w kącie stac 3 godziny :eek: no a jak Ize odstawiliśmy do domu to resztę drogi musiałam biec za autem !! Tak więc WIELKIE dzięki - na Ciebie to zawsze można liczyć :crazy:

czarnulka nawet nie pytam co dziś na obiad mieliście :-D:-D:-D:-D

reklama
Oliwcia super że sie zameldowałaś bo juz martwiłam sie co z Tobą !!! oj upały ja pamiętam że leżałam jak wileoryb w lipcu na kanapie i polewałam sie spryskiwaczem do prania i okna na przestrzal pootwierane bo myślałam że skonam !! Trzymaj sie kochana !!!

no a Anian, Luczynka to co to za nieobecności niusprawiedliwone ??????

.Musiałam jeszcze na chwilę zajrzeć:-p.

Karolcia no właśnie mam przechlapane i musze z ukrycia pisac i chyba mi neta odłączy przez Ciebie :wściekła/y: na dodatek wczoraj musiałam w kącie stac 3 godziny :eek: no a jak Ize odstawiliśmy do domu to resztę drogi musiałam biec za autem !! Tak więc WIELKIE dzięki - na Ciebie to zawsze można liczyć :crazy:
:cool2:starałam się jak mogłam:-p.Liczę ze wśród fotek na których znajduje sie Lenka znajdzie się takie które znów będę mogła wkleić w moim i Lenki podpisie:-).

.czarnulka dzięki za fotki:tak:.

.Ja wysłałam już do czarnulki i sandros ,reszta kobitek musi mi podać swoje maile;-).

.Dobranoc.

HEj cioteczki :-)

Raz jeszcze bardzo dziekujemy za życzenia :-) Jestescie kochaniutkie!!!!!!!!

Justyś powaliłaś mnie na kolana z karą za wygadanie sie Karoli hahahaha :-D:-D:-D I dawaj mi tu szybko fotki na mojego meilika ciotka,a ja wyślę tobie ;-)

Karolcia dziekuje za foteczki bardzo ślicznie ;-)

Mokatka cudowne fotki z wakacji!! Aż sie rozmarzyłam ;-) My jedziemy nad Morze ostatniego czerwca na 10 dni ;-) No i wielka szkoda ze cie nie było,ale siła wyższa.Nadrobimy to w inny sposób ;-) A buziolki przekazane od całej czwóreczki :-) No i prosze nie pisać że tylko Justys tęskniła,bo czarnulka również ;-)

Sandros to ja dziekuje że przyjechaliście :-) Przynajmniej dziewczyny sie wyszalały i wypiszczały :-D;-)

Basia kiedy babo my sie poznamy heeee.... ;-)

Kaśka a co tam u ciebie? dawaj meilika to ci fotki przesle ;-)

Oliwka ochlapana juz wodą? ;-)

Zaraz wrzuce fotki ;-) Dla nieobecnych ;-)

No to jeszcze zdążyłam....
2r2bwixre0.jpg

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Z okazji drugich urodzinek Wikusi sto latek przesyłaja
Ewcikowie81 czyli Filipek i rodzice

Justyna tak tak dobrez pamietasz ja dzis 2 latka po ślubie.....z nocnego swietowania nici @wczoraj dostałam:angry::angry::angry::angry:
Dzieki dzieki za zyczonka

Evcik bardzo dziekujemy zażyczonka :-) Buziolek dla wszystkich od Wikusi ;-) Wam również życzymy jeszcze wiele pięknych lat spędzonym razem! Ja też dostałam wczoraj rano @ :-( wrrr....

Mokkate .....fotki superowe...ach....pozazdrosic....Darunia fajna laseczka juz rosnie.........

Justyna Ciebie nie ma chyba na tych fotkach u Czarnulki...zaprezentuj sie bo szczerze.......dawno sie nam tu nie pokazywałas....Pani fotograf ......;-);-);-)

reklama
Czarnulka......a jesczze wiesz co mamy wspólnego...teraz mam ta samą pościel w ubraną w sypilani.......:-):-):-):-)

Jak masz jeszcze jakies fotki to wklej.....

Do góry