reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Jutro mam wolne moi rodzice jada na wesele do Radlina ..troche smiesznie bo wtorek ale ja sie ciesze bo mam wolne i cały dzien z moim kochanym dzieckiem...oj teskno mi za nim gdy jestem w pracy

Jutro jade z M załatwiac mieszkanie moze jak dobrze pojdzie to jutro spiszemy juz umowe..trzymac kciukasy

reklama
Pora juz chyba na łóżko...przed chiwlka zabiłam mega komara....no tak swiatełko sie pali a ja otwarte okno..........:-):-)
Czarnulka ty tez juz mykaj do wyrka.........widze cie na gg:-):-)

Evcik mykam hehe niepodglądaj mnie ;-) hihihi A Justys jest na fotkach tylko wszystkich nie wstawiałam ;-) A Imprezka była u moich teściów w mieszkaniu,bo mają wieksze i tam sie pomieściliśmy ;-) Bo u nas było by troszke ciężej hehe ;-) A wiec posciel masz taką jak moi tściowie ;-)

Witam "skoro świt" :-D

Czarnulka- bardzo się cieszę, że tęskniłaś....:-):tak:
Widze, że urodzinki super udane. Mała solenizantka taka elegancka....:tak: A jakie torty!!!!!:-)
A Ty się już kochana nie odchudzaj, bo zostaną same kości :happy2:Świetnie ciotka wyglądasz....
Fotki super!!!! Jeszcze, jeszcze.....:tak::tak::tak::tak:

Justyś- to wygląda na to, że Liwcia już sobie chłopaka zaklepała....:tak::-D
A co do wyjazdu to zabrałam małej kaszkę, Bobofruty i obiadki w słoiku. Na śniadania i kolacje jadła to co my...:-) I muszę powiedzieć, że popróbowała wielu nowości:happy2: No a rano i wieczorem piła mleczko, które zawsze mam przy sobie:-D.
Podróż samolotem zniosła dzielnie. Troszkę się nudziła, ale dała się zapiąć w pasy... :-) Dobrze jest zabrać na drogę jakąś nową zabawkę... Istnieje cień nadziei, że dziecię się nią na chwilkę zajmie...:-D:happy2:
Co do lekarstw, to na szczęście nic nie było potrzebne, ale zabrałam: Ibufen (przeciwgorączkowy), Smectę i Enterol (w razie biegunki)- po parę saszetek każdego, plastry i wodę utlenioną oraz wapno. I chyba tyle....Jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę.
W ogóle to bagaż Martynki był najwiekszy.....:-D:sorry2::-D:sorry2::-D:sorry2:

Ewcik- samych cudownych chwil z okazji 2 rocznicy ślubu!!!!!
I jeszcze parę takich świetnych smerfów jak Filipek...:-)

Dziękuję za wszystkie miłe słowa i życzę wszystkim takich udanych wakacyjnych wyjazdów. Liczę na fotki, oczywiście.:tak::tak::tak:

Czyżby dziś ZŁOTO? :-D

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ech, pisze i skasowało mi bo sie powiesił mi komp...a tyle napłodziłam....wrrrrrrrrrrrr.... tęskno mi za tymi pogaduchami z Wami, cieszę się bardzoooo że jesteście i forum sie rozrastaaa ... Dziecioczki macie cudowne!!!!! pozdro i buziolkiiii!!!!!!!!!

Witam Kobietki!

Oj widze ze za mna to juz nikt nie tesknil...buuu... :-(Jedynie Justys zauwazyla moja nieobecnosc ale czy z Jej strony to objaw troski :cool2: czy raczej rezimu jaki stosuje na BB :-p:-D Tak czy sika-jest mi milutko kolezanko ze zauwazylas moja dluuga nieobecnosc ;-)

Czarnulko przekaz Wikusi ode mnie i Oliwki najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe. Spoznione lecz bardzo szczere:tak:widac ze imprezki obie sie bardzo udaly i WIki byla zadowolona :-) a torty wygaldaja wspaniale :-) Ty masz takie zdolnosci cukiernicze?:oo: czy gdzies zamawialas? Pytam bo bardzo mis ie podobaja a przeciez mnie roczek czeka juz za pare miesiecy :tak:

Mokkate zdjecia rewelacyjne, od razu widac ze wakacje bardzo sie Wam udaly :tak:no i super ze Martynka tak fajnie zniosla podroz samolotem i caly pobyt. ALe jak dla mnie to tych zdjec wkleilas na BB za malo :angry: ZADAM WIECEJ :-D

Ewcik spoznione lecz szczere zyczonka z okazji rocznicy slubu :-) mnie to male swieto czeka dopiero na poczatku pazdziernika. A co do @ to wspolczucia, w takie upaly to przeklenstwo kobiet:wściekła/y:

A moja pannica wlasnie padla w lozeczku, po dlugiej walce z sama soba i przy ogromnym placzu i krzykach :-(Ale wazne ze chociaz zasnela. Moglaby posac chocby z godzinke:-(

Nawet nie wiecie Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tych wczasow nad morzem :-(My niestety w tym roku nigdzie nie wyjedziemy, jedynie na jakies weekendy w gory do roznych znajomych. A wszystko przez to pieprzone auto ktore wyczerpalo nas finansowo i oszczednosci nie ma zadnych, a dot ego nasze uczelnie:wściekła/y:tyle dobrze ze w przyszlym roku odpadnie nam juz uczelnia G. i zostanie juz tylko moja, wiec w przyszle wakacje sobie to odbijemy i wyrwiemy gdzies nad morze na 100% :tak:A poki co czekam na Wasze fotosy, moze poczuje jakas morska bryze z tych zdjec :-D

NO i SREBERKO dzis moje :tak::-) Dziwne tylko ze o tej porze:eek:

witaj Luczynko!!!! jestem tutaj od miesiąca pierwszy raz i po prostu nie potrafię się w tym wszystkim połapać, wprowadziłam pare zmian w profilu ale nie widzę tego zeby cos się zmieniło:wściekła/y:hmmm...chyba musze tutaj częściej bywać a tymczasem zmykam bo musze jechac do tychow i do mikołowa....na ra zmykam kochane i do zobaczonka!!! POzdrowionka dla Mokkate,ktora lubi mylic płec mojego synka i dla karolci i dla wszystkich, całej reszty ktorej nie wymieniłam!!:-):-):-)

Trysiu polapiesz sie w tym wszystkim szybciutko, kwestia wprawy ;-)a moge spytac skad jestes :confused: Bo Mikolow i Tychy to miasta dobrze mi znane a Mikolow ponadto jest bardzo bliski mojemu sercu :-)

Luczynko mieszkam w łaziskach górnych, a w mikołowie bywam bardzo często na spacerkach z moim dziabągiem bo podoba mi się tam, przypomina mi moj rodzinny skoczów z którego pochodzę...czyzby Twoja połowica była z miko?? pozdrowionka i buziolki!!!:-):-)

reklama
Luczynko te torciki robiła moja teściowa ;-) Bywaj częściej na forum! i moze sie wreszcie iedys spotkamy co? ;-)

Trysia moze i ty kiedys przyjedziesz na spotkanko wspolne heee.... ;-)

Makataka jeszcze mam z czego sie odchudzić ;-) Do kości jeszczeeeee daleko ;-) Ale Bardzo dziekuje za komplelemnciki ;-) Podbudowana jestem do dalszego działania ;-)

Do góry