reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulko to pozazdroscic tylko tesciowej z takim talentem :-p:tak:a co do bywania na forum to uwierz mi ze staram sie jak tylko potrafie ale jestem nadala trakcie sesji egzaminacyjnej na studiach :-(jeszcze do 30 czerwca, buuu...:-(Kolejny examin mam 18 i to koszmarny:wściekła/y:a co do spotkanka to tez mam nadzieje ze w koncu sie spotkamy :tak:bardzo chcialabym CIe poznac ;-):-) mialam nadzieje ze wbije do CIebie na ta imprezke od WIkusi ale jak sama juz iwesz mialam w ten weekned zjazd na uczelni i w niedziele bylam do 16stej w Katowicach :-( zanim przyjechalam do domu, zjadlam obiad ogarnelam sie to byl wieczor... no i padalam na pyszczek wiec zsama rozumiesz. ALe jeszcze wszystko przed nami;-)

Trysiu ja przez 20lat mieszkalam w Łaziskach :-D no i tam mieszka moja pierwsza wieeelka mlodziencza milosc:tak:a w Mikolowie chodzilam do liceum (do Miarki) wiec spedzilam tam 4 cudowne kata mojego zycia. W ŁAziskach jestem w kazdy poniedzialek obowiazkowo i bardzo czesto w weekedy, jezdze do mojej mamy :tak:wiec mozliwe ze juz nie raz sie widzialysmy :-Dnapisz mi cos wiecej o sobie, gdzie dokladnie mieszkasz, ile masz lat i jaks ie nazywasz bo moze sie nawet znamy:-D

reklama
.Witanko.

.My dziś z Lenką zabrałyśmy się z kumpelą i jej córeczką do sklepu rano(biedronka):tak:,zahaczyłyśmy o park Kościuszki potem na kawusię,dziewczynki się bawiły a my plotkowałyśmy;-),poranek fajny:tak:.

.mokkate
ja to chyba nie muszę ci pisać że też tęskniłam:-p.Gratki złota:-D.

.czarnulka twoja teściowa ma talent:szok:,koniecznie pochwal ją ode mnie:happy2:.Wklej Wiki z tą nową kuchnią którą dostała od chrzestnego.

.luczynka u znajomych w górach też może być fajnie,nawet tylko na weekendy:happy2:.

.ewcik spóźnione ale szczere życzenia by wasza miłość przetrwała wiecznie,z okazji rocznicy
rocznica347lubuct5.gif
.

.trysia witaj znów:rofl2:,ja też mam nadzieję (tak jak czarnulka) że kiedyś się spotkamy na zjazdach ślązaczek:happy2:.Wklej fotkę Maćka.

.Miłego popołudnia wtorkowego.

.Czyżbyśmy mieli nową forumowiczkę?:rofl2::-p:rofl2::-p.Witaj makataka :biggrin2::rofl::happy2:.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D...ale fajne....przypomina mi alamakota

Trysia- no... sto lat Cię nie czytałam :-) !!!!!
Jeśli tak czesto jesteś w Mikołowie, to może następne spotkanko tam zrobimy? (Luczynka też się może na nie skusi, a co reszta mamuś:confused:??????)
Ja też mam sentyment do tego miasta, bo jego atmosfera przypomina mi Cieszyn...:happy2:
Buziaczki dla Twojego SYNA Trysiu...:-):-D:tak:

Luczynko- cieszę się, że zdjęcia się podobają :-). Wkleiłabym więcej ale moje lenistwo mi na to nie pozwala (chodzi o zmniejszanie :rofl2::crazy::zawstydzona/y:)

Karolinna- no to teraz rozumiem ciszę w eterze...:rofl2::tak::-):happy2::sorry2:

Mokkatko jesli spotkanko odbyloby sie w Mikolowie a ja nie bede wtedy miala przeszkody typu uczelnia to pojawie sie na nim na 100000...% :tak:no i jest tam jeden fajny prk, malutki ale przyjemny, a narynku mozna zawsze wypic kawke np w "Rajskim Ptaku" tym barfdziej ze latem maja ogrodek

Karolinko no mam nadzieje ze bedzie fajnie, prawdopodbnie pojedziemy juz w przyszly weekend ale tylko na cala niedziele bo w sobote bawimy sie w Łaziskach na koncercie DŻEMU z okazji Świetojanskich Dni Lazisk :tak::-)

Witam,

Trysia milo, ze znow zajzalas

Luczynka a co laczy Ciez Tychami jesli mozna wiedziec, ja jestem z Tychow. A w mikolowie faktycznie maja fajny park.

U nas Sonia szaleje pomimo goraca. Ja latalam od rana do polodnia na uczelni i niewiele zalatwilam - cholerna kolejka przed dziekanatem :wściekła/y:
W te sobote czeka mnie powazny egzamin - licze na Wasze kciuki.

Pozdrawiam,

Sandros ja w Tychach poprostu kilka razy bylam, mam tez umpele na studiach z Tychow ale czuje sentyment bo to wszystko okolice Łazisk i Mikołowa :-)

A co tu dzisiaj tak pusto... :confused::eek: Wracac mi tu zaraz na BB i pisac posciki :angry::angry::angry:

:-D:tak:ZŁOTO!!!!!:-);-)

Czarnulka - fajnie, ze urodzinki Wiki się udały :-) Duża z niej już dziewczynka ;-) Napisz co dostała za prezenty od cioteczkek BB :-D:tak:

Sandros - ja w Tychach mam ciocię na ul. Dmowskiego niedaleko reala i Barona :-);-)A do fryzjera jeżdżę do Aldony niedaleko Reala :-D:-)

Luczynko - tu ostatnio takie pustki jak na wrześniówkach :-D:tak:

Trysia - witaj po dlugiej przerwie i pisz,pisz co u was się działo. Wklej fotki Maciusia i siebie :tak:

Mokatte - fotki superowe :happy2::tak::rofl2:

Justyna - miłego wypoczynku w Chorwacji, ale ci zazdroszczę :-D

Ewcik - wszystkiego naj..naj... z okazji rocznicy ślubu

Lecę do pracy.... Miłego dnia. Wy macie sobie dobrze, co nie pracujecie ;-)

reklama
czesc Mamuski :-) jak u Was pogoda? bo u nas pieknie, slonecznie ale niestety upalnie :-( dzidzia przez to goraco budzi mi sie w nocy co 2 godziny i chce pic :-( rany kiedy ja sie wyspie?? ;-)

Do góry