reklama
trysia77
Fanka BB :)
hej hej, jejku jak Wy tak sobie tu gadacie o problemach ze spaniem Waszych maluszkow to mi Was żal..ja tego nie znałam nigdy, dziabąg zasypiał mi jak aniołek najpierw sam w łożeczku jak go połozyłam o określonej porze, na spacerku w wózeczku, wieczorem w łożeczku...no ale muszę się przyznać ze niestety obecnie zasypia w naszym łożu małżenskim i jakoś trudno mi małego przekonac do zasypiania z powrotem w swoim wyrku...a co do spania w dzień to od roku juz nie spimy w dzień...od wyjazdu na wczasy...no chyba że przypadkiem zaśnie w samochodzie albo nie dośpi w nocy z powodu jakiejś imprezy:-):-):-) to kładzie się na sofie i pyta czy mogę sobie pospać...Kochanego Mamy Dziabąga...

A wczoraj wybylismy również na cały dzionek w nasze cudne beskidy...postaram się wkleić pare fotosków z wypadu...bylismy na Czantorii...oczywwiscie nie omieszkalismy pominąć szaleństwa na saneczkach...

ale się ubawilsmy co nie miara!!!! fajnie poczuć się jak bejbi....
pozdrowionka i życzę wszystkim mamuśkom stabilizacji snu Waszych Kruszynek
no to właśnie moje Dziabągi i widoczek z wieży widokowej ..powiem Wam ze przeginają z tą komerchą, zeby na nią wejśc trzeba zapłacic albo 20 koron czeskich albo 4 złote!!!

no i to byłoby na tyle...

ale rozciągenełam te stronke naszego wątku...

A wczoraj wybylismy również na cały dzionek w nasze cudne beskidy...postaram się wkleić pare fotosków z wypadu...bylismy na Czantorii...oczywwiscie nie omieszkalismy pominąć szaleństwa na saneczkach...

pozdrowionka i życzę wszystkim mamuśkom stabilizacji snu Waszych Kruszynek

no to właśnie moje Dziabągi i widoczek z wieży widokowej ..powiem Wam ze przeginają z tą komerchą, zeby na nią wejśc trzeba zapłacic albo 20 koron czeskich albo 4 złote!!!

no i to byłoby na tyle...

trysia77
witaj joasiu niestety nie jestem z Dąbrowy ale to chyba nie szkodzi zeby sobie pokorespondować ;-);-);-) pozdrowionka również dla nowej Babyzakreconej Moni , napiszcie coś więcej o sobie..co porabiacie, co lubicie..no tak zeby troszkę rozwinąć ten nasz cudownie aktywny wątek ślązaczek!!!!:-):-):-) wiem że do niedawna to nie była moja zasługa..ale ostatnio się staram prawda Dziewczynki!!!???

trysia77
acha mam pytanko do Was czy wywala Was z forum, bo mam ostatnio non stop problem...kilka razy podczas jednego wejscia wyskakuje mi jakis dziwny komunikat i wywala mnie ale zrobie odswież i znowu jestem z powrotem..cholewcia nie wiem czy to przypadkiem nie jest jakiś wir......wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ale skanuje codziennie kompa AVG zaktualizwanym i jakos nie mam chyba raczej nic na kompie..nie wiem co się dzieje....

Witam nowe mamusie. Mam nadzieję, że będziecie się tu dobrze czuły i pisały jak najwięcej...:-)
Karolinna- ładnie to tak? Wybyć na wakacje i nic nie powiedzieć?
:-)
Oj, bedziesz się tłumaczyla po powrocie.....
;-)
Trysia- ale numer. O mały włos- a spotkałybyśmy się...

Właśnie wczoraj miałam nieprzepartą ochotę wjechać kolejką na Czantorię. Już nawet staliśmy przed szlabanem na parking, ale z uwagi na Martynkę zrezygnowaliśmy.
Skończyliśmy w Szczyrku.
Bardzo fajne zdjęcia, a jaka ładna mamusia...fiu..fiu..fiu... Chyba po raz pierwszy widze Cię z takiego bliska....
Karlam- Martynka też ostatnio wstaje o 5 lub 6.

Mam nadzieję, że to przez pogodę....
Karolinna- ładnie to tak? Wybyć na wakacje i nic nie powiedzieć?

Oj, bedziesz się tłumaczyla po powrocie.....

Trysia- ale numer. O mały włos- a spotkałybyśmy się...

Właśnie wczoraj miałam nieprzepartą ochotę wjechać kolejką na Czantorię. Już nawet staliśmy przed szlabanem na parking, ale z uwagi na Martynkę zrezygnowaliśmy.
Skończyliśmy w Szczyrku.

Bardzo fajne zdjęcia, a jaka ładna mamusia...fiu..fiu..fiu... Chyba po raz pierwszy widze Cię z takiego bliska....

Karlam- Martynka też ostatnio wstaje o 5 lub 6.

trysia77
No widzisz Mokkatkooo...ale numer ...ale nie poznałabym Cię chyba...pokaz jakies swoje zdjecie w wiekszym formacie bo ja również Cię nie widziałam tak z bliska..;-);-)pewno pominełam jakies wczesniejsz posty ale teraz mozesz mi wybaczyc i podeslij jeszcze raz jakies zbliżenie:-):-):-)...a co do urody mamuski to wybierałam zdjecia na ktorych wygladam w miare w miare, że nie straszę

Karlam obejrzałam Wasze fotki z czerwca, śliczna mamusia z Ciebie i śłodziach z Waszego Michasiaaa!!!! :-):-):-)

Karlam obejrzałam Wasze fotki z czerwca, śliczna mamusia z Ciebie i śłodziach z Waszego Michasiaaa!!!! :-):-):-)
trysia77
jedno Ci mogę powiedzieć na pewno, że po zdjęciach Twoich SMyków można powiedziec z zdecydowanym przekonaniem, że ich Mamusia jest śliczna!!!!!

:-):-)
ale dzis mamy dzień na komplementowanie... ale muszę Ci powiedzieć Mokkatko, że dowartościowałaś mnnie dzis na maksa..normalnie dodałaś mi skrzydeł...

ale dzis mamy dzień na komplementowanie... ale muszę Ci powiedzieć Mokkatko, że dowartościowałaś mnnie dzis na maksa..normalnie dodałaś mi skrzydeł...

reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Trysia77 alez mi sie milo zrobilo :-) Slodziach z Michasia jest ale akurat nie dzisiaj hehe :-) ze tez mnie cos podkucilo na ta kapuste :-(
Podziel się: