reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hej babeczki.

.Ja tylko na chwilę bo dziś jedziemy na wakacje:-).Wpadłam was o tym poinformować żebyście sie o nas nie martwiły:tak:.

.Całuski i pozdrowionka :happy:.

reklama
Witam mam dwoch chlopcow Piotrusia i Oliwierka jestem z Dabrowy Gorniczej.Mam nadzieje ze bede mogla sie do was doloczyc.Mam pytanie jest tu ktos z mojej miejscowosci ?

hej hej, jejku jak Wy tak sobie tu gadacie o problemach ze spaniem Waszych maluszkow to mi Was żal..ja tego nie znałam nigdy, dziabąg zasypiał mi jak aniołek najpierw sam w łożeczku jak go połozyłam o określonej porze, na spacerku w wózeczku, wieczorem w łożeczku...no ale muszę się przyznać ze niestety obecnie zasypia w naszym łożu małżenskim i jakoś trudno mi małego przekonac do zasypiania z powrotem w swoim wyrku...a co do spania w dzień to od roku juz nie spimy w dzień...od wyjazdu na wczasy...no chyba że przypadkiem zaśnie w samochodzie albo nie dośpi w nocy z powodu jakiejś imprezy:-):-):-) to kładzie się na sofie i pyta czy mogę sobie pospać...Kochanego Mamy Dziabąga...:-D:-D

A wczoraj wybylismy również na cały dzionek w nasze cudne beskidy...postaram się wkleić pare fotosków z wypadu...bylismy na Czantorii...oczywwiscie nie omieszkalismy pominąć szaleństwa na saneczkach...:laugh2::laugh2::laugh2: ale się ubawilsmy co nie miara!!!! fajnie poczuć się jak bejbi....
pozdrowionka i życzę wszystkim mamuśkom stabilizacji snu Waszych Kruszynek
cimg3107gy4.jpg

cimg3111bl1.jpg

no to właśnie moje Dziabągi i widoczek z wieży widokowej ..powiem Wam ze przeginają z tą komerchą, zeby na nią wejśc trzeba zapłacic albo 20 koron czeskich albo 4 złote!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cimg3114vv1.jpg
cimg3119do2.jpg

cimg3106mi1.jpg

no i to byłoby na tyle... :sorry2::sorry2::sorry2: ale rozciągenełam te stronke naszego wątku...

witaj joasiu niestety nie jestem z Dąbrowy ale to chyba nie szkodzi zeby sobie pokorespondować ;-);-);-) pozdrowionka również dla nowej Babyzakreconej Moni , napiszcie coś więcej o sobie..co porabiacie, co lubicie..no tak zeby troszkę rozwinąć ten nasz cudownie aktywny wątek ślązaczek!!!!:-):-):-) wiem że do niedawna to nie była moja zasługa..ale ostatnio się staram prawda Dziewczynki!!!???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

acha mam pytanko do Was czy wywala Was z forum, bo mam ostatnio non stop problem...kilka razy podczas jednego wejscia wyskakuje mi jakis dziwny komunikat i wywala mnie ale zrobie odswież i znowu jestem z powrotem..cholewcia nie wiem czy to przypadkiem nie jest jakiś wir......wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:szok::szok::szok: ale skanuje codziennie kompa AVG zaktualizwanym i jakos nie mam chyba raczej nic na kompie..nie wiem co się dzieje....:confused::confused::confused:

Witam nowe mamusie. Mam nadzieję, że będziecie się tu dobrze czuły i pisały jak najwięcej...:-)

Karolinna- ładnie to tak? Wybyć na wakacje i nic nie powiedzieć? :tak::-):-D
Oj, bedziesz się tłumaczyla po powrocie.....:tak:;-)

Trysia- ale numer. O mały włos- a spotkałybyśmy się...:-D:laugh2::-D:laugh2:
Właśnie wczoraj miałam nieprzepartą ochotę wjechać kolejką na Czantorię. Już nawet staliśmy przed szlabanem na parking, ale z uwagi na Martynkę zrezygnowaliśmy.
Skończyliśmy w Szczyrku. :-D

Bardzo fajne zdjęcia, a jaka ładna mamusia...fiu..fiu..fiu... Chyba po raz pierwszy widze Cię z takiego bliska....:blink:

Karlam- Martynka też ostatnio wstaje o 5 lub 6.:dry::dry::dry:Mam nadzieję, że to przez pogodę....:dry:

No widzisz Mokkatkooo...ale numer ...ale nie poznałabym Cię chyba...pokaz jakies swoje zdjecie w wiekszym formacie bo ja również Cię nie widziałam tak z bliska..;-);-)pewno pominełam jakies wczesniejsz posty ale teraz mozesz mi wybaczyc i podeslij jeszcze raz jakies zbliżenie:-):-):-)...a co do urody mamuski to wybierałam zdjecia na ktorych wygladam w miare w miare, że nie straszę:tak::tak::tak:
Karlam obejrzałam Wasze fotki z czerwca, śliczna mamusia z Ciebie i śłodziach z Waszego Michasiaaa!!!! :-):-):-)

jedno Ci mogę powiedzieć na pewno, że po zdjęciach Twoich SMyków można powiedziec z zdecydowanym przekonaniem, że ich Mamusia jest śliczna!!!!!
:tak::tak::tak::-):-)

ale dzis mamy dzień na komplementowanie... ale muszę Ci powiedzieć Mokkatko, że dowartościowałaś mnnie dzis na maksa..normalnie dodałaś mi skrzydeł...:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry