reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Melduję się po powrocie :-D i przywożę Wam trochę deszczu.....:-)

Justa- ja też niestety musze odmówić, bo dokładnie 5 sierpnia urodziny ma moja babcia a wypada to akurat w niedzielę, więc... :happy: No ok...szykuję mój tyłek na kopa...;-)

Napiszę więcej jak czasu trochę będę miała i Was doczytam.....:-)
Buziaczki dla małych i dużych!!!!!

Kaśka- właśnie miałam pytać jak po szczepieniu...Titek był dzielny?
Ja za chwile ide do lekarki, bo mała też ma takie dziwne kropeczki...myslałam, że to komar....:no:

Ewcik- a nad jeziorko mnie wywiało koło Gorzowa Wilekopolskiego:-)

Martaglo- polecam Agilę...sama nią jeżdżę i mój ogromny fotelik mieści się bez kłopotu:-):-D

Mokatka -Piotrek też ma takie kropki,też myślałm, z e po ugryzieniu. lekarka pwoeidziała że to uczulenie.

a szczepienieie o 14.15

Domiska swietne fotki :tak: widac ze Babcia zyje teraz tylko wnusia :-) no i niezle stroisz ta swoja ksiezniczke ;-):-)
A jezeli chodzi o kosmetyczke to ja moge Ci polecic jedna w Łazisakch Gornych-Studio Urody Femme. Bardzo mila babka, robi swietne tipsy, rozne maseczki, masaze, oczyszczanie itd. JEst tam tez fryzjerka na miejscu. Sama tam jezdze :tak:

Justyna to juz mnie dupa boli :-:)zawstydzona/y::-D

Mokkate wielke dzieki za ten deszcz :-DJestes kochana;-)

Oliwka no to jutro czekam na wiesci ze Sara juz jest z nami ;-):cool2:

Kaska i ja tam Titek po szczepieniu :confused: No i jak Ty to przezylas :confused:

Czarnulka to bierz sie szybciutko za sprzatanie a potem wklejaj fotoski ;-)

A moje dziecko spi, uffff... jak narazie ;-)

Witajcie KOchane,
Luczynko, no to ja jestem otwarta na propozycje co do spotkania!!!! kiedy będziesz znowu w Łaziskach????ja do końca tego tygodnia jestem dostępna później po 25 sierpnia...życze Ci powodzenia w dietkowaniu bo ja również walczę z kilosami ktore mi przybyły ostatnio...a ten park taki z placem zabaw jest super, dzieciaczki by poszalały, my mogłybysmy klapnąć na ławeczkach, poźniej na ryneczek do pierogarni :-):-):-)
DOmiśka, superaśna ta Twoja dama, ale laska z niej bedzie nieługo, mietła do odganiania amantów przygotowana??? ;-);-) a co do kosmetyczki, to na ul.Orzeskiej w Łąziskach bardzo fajna Kaśka przyjmuje, ale dla Ciebie to chyba trochę za daleko...

Kaśka, my też byslismy na szczepieniu i Macko dzielnie nawet nie miauknął, dzielnego mam synka!!!! :-):-):-) naprawdę urosłam dumą, oczywiście dostałem nagrodę za męskość!!! Mam nadzieję że Twoj Titek też w porządeczku!!!!bo szczepienie to zawsze dla mnie chyba większy stres niż dla mojego smykula!!

A dzisiaj wybieram się do Mikołowa do sklepu z dżinami, Wrangler i Lee drugiego gatunku, ale jak dobrze poszukasz to za prawie pół ceny można kupić 1-szy gatunek!!!!muszę jeszcze kupić takie specjalne maty do leżenia na kamolach i buty plastikowe do chodzenia po nich...takie gumioki-sandałki.
Poza tym mój synek ma jakąś dziwną chrypke chocby mutacje przechodził, daje mu witaminki i przeciwzapalny ibum, jak nie przejdzie mu do jutra idziemy do lekarza bo nie chciałabym, żeby coś z tego się rozwinęło...i jeszcze akurat przed wyjazdem..:-:)-(
oliwka trzymaj się dzielnie, życze szęśliwego rozwiązania i czekamy na info czy Sara to Sara czy może Sarek ;-);-);-)

Mokkatko jak miło Cię znowu widzieć!!! :-)
Czarnulka ale z Ciebie lasensja...:-):-)

Hejka kobitki....

życie na wolnym jest cudowne.... Olo przekochany jak może z mamą popsocić... przebierałam dziś łóżeczka ale urwisek miał radochę latając między pościelą :tak:

Justyna... już nie mogę doczekać się na Liwutkową imprezkę... przedewszystkim że poznam parę dziewczyn z forum....

Oliwka... ty się wkońcu rozdwój bo wykończysz się dziewczyno....

Kubusiowa... witaj z wojaży....

Trysia... udanych połowów....

Teraz Oluś spanka po rannych psotach... Przemo pojechał do roboty... a ja mam chwilę przerwy na skrobnięcie coś do Was (mam nadzieję że będę taraz tu częściej bywać) i szybką kawusię i biegnę do prasowania....

Trysiu no to chyba spotkamy sie dopiero pod koniec sierpnia bo ja w tym tygodniu juz do mamy nie pojade bo ma remont. A co do kosmetyczki to piszesz o tej samej co ja :-p Fakt ze mozna wejsc od Orzeskiej ale wejscie jest od ulicy Moniuszki :-) Widac ze mamy nawet ta sama kosmetyczke :-D A do fryzjerki Agaty tez tam chodzisz??:-D

reklama
luczynko dzieki hihi n ofaktycznie babcia zyje tylko wnusia teraz :D a z pracy jaka steskniona codziennie wraca o paiee jezu :D
a to dzieciaczek Twoj spioszka to mamuska na necie buszuje co :D

trysiuuuu no widzisz jakiego masz dzielnego synka!? nic tylko byc dumna! :) prosze go wysciskac tam od ciotki DOminiki ! :)
no i pochwal sie jak cos ciekawego zakupisz! :))

laziska faktycznie troszke daleko :/ no ale wypatrzylam tu w okolicy a dokladnie w piekarach sl. salon q10 znalazlam - zapowiada sie fajnie :D

a u nas niebo zachmurzone cale brr.. nie lubie takiej pogody.. a na spacerek bym wyszla z mila checia.. jak sie ciutenke rozjasni to biore mala i wioo nadwor :D
poza tym butki slubne w koncu kupilam :D hihi tylko szukam teraz kogos kto by mi pozyczyl podwiazki niebieskiej czy cus.. w koncu zgodnie z powiedzeniem ze cos pozyczonego i niebieskiego musi byc ;)

Do góry