reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Trochę wypoczęłam, trochę posprzątałam ale dziś to ja się fatalnie czuje :zawstydzona/y: nie dość że opuchlizna sięga ud to jeszcze bolą mnie kolana, biodra i plecy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: do tego od wczoraj mam taki choćby ucisk na srom który idzie wewnątrz troszke wyżej, nieprzyjemne uczucie, troche boli, troche jakby drętwiało, dziwnie

A ja dzisiaj spać nie mogę, witam na porannej kawusi.

O polowanie na buty to trudna sprawa.

Monysia a ty już spakowana do szpitala ???

Justyna zapracowana -potem Mikołaj, Święta, Sylwester, Święta, Komunie itd.

Ja w tym roku trochę luzuję i odpuściłam jedne zajęcia. Okropne były i nie muszę dojeżdżać :baffled::baffled::baffled::baffled:

Miłego dnia

Oglądałam moją nową łazienkę :eek::eek::eek:mało widać

Małż chory :baffled::baffled::baffled:

Pa pa:cool2::cool2:

Witam !!!

Markitoza ja też od 6 nie spałam bo mażł wrócił z pracki, długo nie umiałam zasnąć a potem o 9 wpadli moi rodzice :tak:
A spakowana jestem :-) tzn część rzeczy spakowanych a część jeszcze czeka na włożenie do torby :tak:

Mój ojciec ma w piątek 50 urodziny i nie wiem czy to wypada ale kupiłam mu taki bardzo elegancki pasek do garnituru raczej :-)ładnie się prezentuje :tak: jeszcze dorobie jakieś ładne pudełeczko ( tu się przydadzą moje zdolności :-D ) i może coś dokupie, tylko co ??? Co W myślicie kobitki o takim prezencie ???

Witam!!!

Monysia - wszystko zrozumiałam ;-):-D

Kaśka - zakupki udane kupiliśmy małemu Arkę Noego z fisher Price na allegro nie ma takiej więc wam nie pokażę jak wygląda i Warsztat z narzędziami Fisher Price myśle ze wiesz jak to wygląda to jest nowość 2007 r. :-D Co do butów to my juz mamy upatrzone na zimę są to buty firmy Goex superowe są. Mamy odłozone jutro idziemy je kupić - mały dostanie kaskę na roczek więc to za to mu kupimy ;-) A ty jakie chcesz kupić:confused::confused::confused:

Mały własnie przewrócił mi stojak z płytami.................

Lecę sprzątać.........

Kochane ale się wystraszyłam :shocked2: myślałam że może się coś zacznie :eek: miałam 2 razy taki dość silny ból w podbrzuszu i w okolicach sromu aż zlał mnie pot i zrobiło mi się bardzo gorąco.
Załatwiałam się w tym czasie 2 razy.
Poprasowałam sobie troche, to może ze zmęczenia
Teraz sobie szykuje kąpiel z wrażenia muszę się powylegiwać w wannie. Jeszcze teraz czuje takie kłucie w brzuszku a mała fika jak szalona

Baśka - o takich zabawkach nie słyszałam - muszę luknąć - może sięcośnada dla Titka. a co do butów - kupiliśy mu dziśwysokie goexy respiry.

Basia - fajny ten warszatat - tylko nie wiem czy ten mój słon nie jest za stary na to.
a za zabawkami na razie się nie rozglądam. u nas teraz w modzie jest garnek fishera i klocki z fishera. no i wszystkie kuchenne naczynia, które da się dorwać.

reklama
witam !!!!!!

ojojoj joj źle się dzieje na tym forum :angry: produkcja piorunująca :baffled:

Monysia no teraz to juz kazde ukłucie będzie Cię na nogi stawiać :tak:
a i widziałąm brzusio :szok: to Ci Milenka ma apartament :laugh2:

Kaśka Baśka co to za butki ?? bo ja pierwsze słyszę ??

Markitoza jakby s zgadła dokładnie tak :-D

papatki

Do góry