reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wracam do starych zwyczajów

ZŁOTO moje.

Dziewczyny wklejcie zdjęcia bucików.

My szukamy kozaczków dziewczęcych.

Witam rankiem u nas choróbska panują i ne możemy się ich pozbyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

W sobotę do pracy i muszę zabrać myszę.:baffled::confused::confused:

reklama
Witam !!!

Ja wróciłam właśnie od fryzjera :-) pochwale się później moją nową fryzurą, teraz lece robić obiadek mężusiowi :tak:
swoją drogą ciekawe co powie :confused: nie wiedział o tej wizycie
nie dość że zmieniłam kolor włosów to jeszcze zafundowałam sobie grzywkę :-D:eek:

Witam!!!

Monysia - ślicznie wyglądasz :-D Ładna fryzurka i kolorek ;-) Co powiedział meżuś:confused:

Kaśka - my też zakupiliśmy Goexy ale niewiem jaki typ bo już moja mama je wzięła gdyż to ona kupiła wnuczkowi na roczek :-) Kupiliśmy kolor oliwkowy :-DNapis goex jest pomaranczowy z przodu jest ta guma czarna więc jak kopnie gdzieś to nie będzie widać brudu :-DIle dałaś za butki:confused::confused: Bo my 219 zł. Co do tego warsztatu to jest on do 36mcy.I może nauczyc sie liczyc i alfabet i róznych piosenek ;-)

Justyś - powiem tylko tyle to drogie buciki ale mięciutkie, stópka oddycha i nie przemakają :tak:

Baska dziękuję :tak: jak mu otworzyłam drzwi to najpierw się uśmiechnął, potem powiedział że się do mnie nie odzywa bo go okłamałam (dzwonił w trakcie malowanka a ja skłamałam że jestem u koleżanki:-p ) a zaraz mnie wyściskał, powiedział że mu się bardzo podobam :-D Potem drażnił mnie mówiąc że ma nową żonę :-D i zrobił mi dużo zdjęć :-):-):-) mój głupolek :-D

hej
zapomniałam o was:-(
monysia ślicznie wygladasz ładny kolorek a ten brzusio:tak::-)
Mała rosnie jak na drożdżach ,jest grzeczniutka tylko zawsze na wieczór musi arie odstawić:-Dbo nie umi zasnac ale mysle że jej to przejdzie:-DOliwka troszczy sie o siostre :tak: zapłacze to pierwsza jest przy niej pampersiki wynosi .Sara strasznie sie denerwuje jak Oliwia zacznie ją ściskać ,całuje musze pilnowac bo troche czucia Oli nie ma:-D:-D:-D

Hello !!!

To jest jakaś zmowa :tak: co się z Wami dzieję ???
Zpracowane dziewczyny odezwijcie się czasem bo ja tu ostatni medale zwijam :-D

Oliwka dziękuję za komplementa :tak::-)
Wstaw "świeże" zdjęcia swoich córeczek, ciekawa jestem jak już wygląda zwłaszcza ta młodsza :-D

Ja jeszcze 2 in 1 :-D:tak: noc miałam w miare spokojną, tylko biłam rekordy w siusianiu :tak::baffled: mężusia zaraz wywieje do pracki a mnie :-):-):-):-) spowrotem pod kołderkę :-D:-D:-D

Miłego przedpołudnia Kobity :cool2:

A i już po I śniadaniu ... :baffled:

WITAM;-)
Ciekawe co tam Karolina sie nie odzywa ma ktoś z nią kontakt:szok::szok:

My wybieramy sie do sklepu,jak mała sie obydzi bo niedawno zasneła.Na dworzu niby słońce świeci ale zimnica może później będzie ciepło.
Wkleje pare zdięć ale mam duży rozmiar musze porobić i wkleje.
uu2ou6.jpg
1006bn8.jpg
3009ts9.jpg
1003vy6.jpg
1018jt6.jpg
3002qr7.jpg
r003tc2.jpg
:-):-)koniec sesji:-D

reklama
hej dziewczyny

Baśka musze oblukać na internecie te buty jak masz ich stronke to zapodaj tu bo ja wole Liwii jedne porządne kupić niz 4 pary jakiś gumowych szajsów !!!! :-)

Monysia pięknie wyglądasz w nowej fryzurce!!!
no i ciąza Ci służy !!!

Oliwka ale śliczne gwiazdki !!! super !!! widać ze Oli pęka z dumy !! :-D

no nic biore sie dalej do roboty !! dzis zimno jak diabli u nas a my w plener ruszamy mama nadzieje ze troche sie ociepli !!! bo dygocząca panna młoda to niezbyt wdzięczny model :baffled:

Do góry