reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Na 99% piszę się na spotkanko i proponuję godzinę 14:confused: (albo i wcześniej) bo Młoda mi będzie spała w aucie jak pojedziemy na wielką zabawę:-)

no i juz mi humor poprawiłaś !!! ja myślałam co prawda ciut później bo Lili mi śpi po 13 jakieś półtroej godz ale jakoś sie dopasujemy nie ma problemu moze być 14 !!

Luczynka, Trysia szkoda !!! niedziel macie dużo a poza tym cały dzień nie będziemy tam siedzieć, tym bardziej że Luczynka masz tak blisko ( co innnego wyjazd do Katowic) - nasze spotkania to raz na ruski czas więc zrobicie jak uważacie !!!

dziś Liwia pierwsza noc w nowym łózeczku !! Jak z nią pranie wieszałam na strychu to Paweł pownosił poskręcane do sypialni a potem poszedł z nią do kąpania a ja umeblowałam i ubrałam pościel !! Dziewczyny normalnie szok jak to dziecko sie cieszyło, aż łzy w oczach miałam, było wielkie ooooooo :szok: jak zobaczyła i potem skok na łóżko i " moje duze łózko " oczywiście po swojemu w skrótach :-D Myślałam ze moze sie zbuntuje że bierzemy stare a tu taka euforia, wieczorem jak juz sie połozyła to coś tam sobie gadała a jak pzyszłam do niej kuknąć to wyciągneła ręce i tak mnie przytuliła i zaczeła całować, że szok !!

No to spotkanie na godz 14,tylko Justyna musisz mi napisac na gg dokładnie gdzie to jest bo my nie wiemy!:tak::-D

Mój Radzio też pracuje od pon do sob i widze go tyle ze wraca puźno wieczorem a z samego rana jedzie spowrotem :-( Ale kazde z nas tez chce odpocząć raz na jakis czas od codzienności i czasami taki jeden dzień mozna przeznaczyc na cos innego ;-) moze jednak zmienicie zdanie??? Posiedzimy ze 2 h i co najwazniejsze wreszcie sie poznamy ;-) Nie dajcie sie prosić ;-)

Na spotkaniu będą::-)

Justyna :tak:
Czarnulka :tak:
Sandros :tak:
anian :tak:
...???:dry:

Dobra ja spadam spac ;-) papatki ;-)

Justys a masz jakies foto Liwci w noym łóżeczku????? Jejka jak przeczytałam jak niunia zareagowała to az samej mi ze szczęścia łezki do oczy napłyneły :-)

A u nas w rodzince przybędzie jeszcze jedna dzidzia :-)

czyt, (siostra mojego R jest w ciąży) :-p:-D:-D:-D Juz pewnie myślałyście ze ja hahahaha :-p:-p:-p

hej !!!!

Czarnulka to jest bardzo blisko Plazy w Rybniku !! na gg najwyżej napisze wiecej, jest fajny parking zaraz pod Figlorajem !
No i zgadzam sie z Tobą w sprawie niedzieli !!

Tak myśle że o tej 14 spoko bo nawet tyle ludzi o tej godz nie bedzie !!!

No to poki co w 4 widzimy sie w niedziele :-D super !!

A zdjecia mam wkleje moze wieczorkiem bo teraz jestem w pracy !!!

Oliwka ale ślicznosci !! wiecej wiecej wiecej !!!

Dziewczyny!

O godz 8:30 dostalam SMSa od Monysi:

"Hej. Jestem na porodowce. Pare mim po 5 przyjechalismy. Skurcze co 7 min. Boli jak cholera. Wlasnie dostalam lewatywe i wiecie co przezywam. Meza jeszcze niestety nie wpuscili. Czekamy na dalszy bieg wydarzen. Mam nadzieje ze nie cofna mnie juz do domu i jeszcze dzis urodze. Jestem przerazona. Monysia"

Napisalam Jej ze skoro ma juz lewatywke to napewno nei wroca Jej juz do domku ;-) No i ze wszystkie 3mamy kciuki! :tak::-) Monia obiecala ze da znac co dalej sie dzieje znow za jakis czas :tak::-)

Monysiu bedzie dobrze Kochana!

Ulalalaaa Monysia no to czekamyyyyy!!!i trzymamy mocno kciukasy za szczęsliwy poród, a może już jest po....?????
Justynko i Czarnulko, to nie był atak na nasze spotkanie i na koncepcję samego spotkania,ponieważ ja bardzo chcialabym się z Wami spotkać i poznać Was wszystkie ale ja naprawdę ostatnio widuję się z moim Tomim rano jak robimy śniadanie a czasami nawet mnie nie budzi bo bardzo wcześnie wychodzi, a wraca kiedy juz jestem w łożku...więc nie chciałabym go zostawiać właśnie w ten dzień kiedy wiem że będzie w domku i chce z nami spędzić ten tak deficytowy czas...poczułam się chocbym popełniła jakieś wielkie przestępstwo przyznając się Wam do tego, że mój mężul jest dla mnie NR 1.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie wiem co zrobię, ale jakby co to przyjedziemy może razem...:sorry2::sorry2::sorry2:
Oliwka ale śliczne te Twoje pannice, przekochane!!!!

Pozdro i buziale dla wszystkich

reklama
Justyś to czekamy puźniej na foteczki ;-)

Trysia to przyjedź z mężem :-) Moj mężuś też będzie z nami :tak: jest zawsze bo nas wozi :-D ale to zabawny gość hihihi :-D:-D:-D

Monysiu kochana myślami jestesmy z tobą! Dasz rade! Silna babka z ciebie!

Do góry