• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oliwka o ile sie nie pomylilam to Monysia rodzi chyba w Orzepowicach :confused: Ja tam tez rodzilam i wiem co tam wyczyniaja z porodem rodzinnym, maz ma zakaz wejscia na blok porodowy dopoki nie lezysz i nie przesz :wściekła/y: Chore!!!! I jeszcze uslyszalam "a po co pani teraz maz?!" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: G. stal pod drzwiami, a ja meczylam sie chodzac po korytarzu i wydalam fortune na tel do niego, glupie nie? A jak otwarlam drzwi zeby z nim pogadac to dostalam taki opier*ol ze szok :szok: ze on niby jakies zarazki tam wniesie :baffled: a potem to ich nie wniesie :confused::no::wściekła/y: Szkoda slow...

reklama
Dziewczyny! Kolejne wiesci od MONYSI :

"Porzygalam im korytarz ale gadaja ze to dobrze bo to znak ze szyjka sie rozwiera. I wlasnie czop mi odszedl. Za pol godziny mnie wezme na ktg i potem zdecyduja co dalej ze mna robic. Czy kroplowka wspomagajaca czy zas zastrzyk rozluzniajacy."

To bylo o 16:45. Wiec moze juz sie cos dzieje konkretnego. Oby tylko udalo ominac Jej sie oxytocyne :-( To straszne paskudztwo :no::-(

Monysiu wierze ze juz niedlugo bedzie po wszystkim! :tak::-)

Jejka ale sie rozkręciłyście hahaha

Na spotkaniu niestety nie będzie sandros bo Soniusia sie rozchorowałą :-( i nie chcą zarazic inne dzieci. Zdrówka Soniu!!!

Mnie cos głowa boli buuu.... zaszkodziły mi racuchy od teściowej hahahaha ale juz sobie pomogłam i mi lepiej :-)

Justyna a ty bys moze smsy odbierała babo ;-)

Mężu Monysi czekamy na nowe wieści co z dziewczynami ;-)

Na spotkaniu będą::biggrin2:

Justyna :tak:

Czarnulka :tak:
anian :tak:
luczynka :tak:
Trysia:tak:

Cieszę się ogromnie że tak nam lista się powiększyła :-) Chyba będe częściej podpuszczała na was Justyśke :-D:-D:-D

No to spotkanie niech będzie na 15 i koniec kropka! :-D:-)

No to niech Wam będzie, godzina 15 Figloraj:cool2:Rybnik.
A tam gdzieś koło niego jest parking, czy mam parknąć koło Biedronki:confused:

Nie wiem, czy mam się już bać:confused::-p

Ale się cieszę, że się spotkamy:tak:To moje pierwsze spotkanie "na żywo" z wirtualnymi koleżankami....:cool::cool::cool:Jeszcze tylko mężulka muszę powiadomić, że obiadku nie ma w niedzielę:sorry2:

ciekawe co tam u monysi...może już Milenka jest na świecie:cool2:

reklama
:-):tak:MONYSIA URODZIŁA!!!:tak::-)

"O godz 21:10 po wielu trudach przyszła na swiat nasza Milenka. Wazy 3kg a ile cm to dzis nie powiem bo mezul z wrazenia zapomnial. Jest sliczna" :-)

Monysiu GRATULACJE MAMUSIU! :-) Jestes super dzielna kobitka! :-) Teraz juz bedzie wszystko dobrze :happy2: Gratulacje takze dla dumnego TATUSIA! :cool2:

Ciesze sie ze godz.15sta jednak przeszla ;-):tak: Ja rowniez bede z moim Grzeskiem bo jak dowiedzial sie ze beda tez inni Tatusiowie to nie szlo mu wmowic ze zostaje w domu :baffled::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry