reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
MONYSIA......wielkie gratulacje.....ale super że już po wszystkim.
MIlenka witaj wsród nas

Czekamy na fotki maleńkiej Milenki:-):-):-)

A my jutro jedziemy na roczek chrzesnicy Grzeska , też Milenka :-)

Monysia gratulacje dla Ciebie Tatusia i Milenki.

Nareszcie mała już jest z wami.

W dzień terminu no nieźle to mała zaplanowała.

Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny, Narysują słońce roześmiane, Zbudują domek z klocków, Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone, ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość.

Wpadłam na chwilę :-D Dawno nie zaglądałam a to z powodu braku czasu. Nie jestem w stanie nadrobić waszych postów więc tylko tak szybko przeleciałam i postaram sie tu napisać kilka słów co u mnie a tzn. u nas :-) Otóz od wtorku wzięłam się w garść i mocno postanowiłam mojego brzdąca odstawić od piersi a co za tym idzie również oduczyć zasypiania przy cycku i powiem wam JUŻ MAMY 4 DNI ZA SOBĄ!!!! Już 4 dni nie dostał cycusia i powiem wam jest super myślałam, ze będzie gorzej ale Kamilek dzielnie to znosi :-) Najgorszy był 2 dzień bez cycusia od godz. 1 do 2.40 w nocy sie darł ale przetrzymalismy to i sie udało. Odkąd nie jest już na cycku super przesypia noce obudzi się o 1 w nocy ląduje w naszym łóżku i tak śpimy do rana a wcześniej na cycku budził sie do 10 razy w nocy mimo że nawet z nami spał. Od tamtego tygodnia zaczęłam chodzić na aerobic byłam w poniedziałek teraz idę znów i w czwartek a wiec będę chodziła 2 razy w tygodniu i do tego zaczynam sie ograniczać i zobaczymy jak mi to pójdzie. Muszę schudnąć 5-7 kg :-:)no: Mam nadzieję, że mi to sie uda teraz nie mam żadnego wytłumaczenia, ze karmię.....teraz mogę nawet sie głodzić :-D:-) Niedługo zaczynamy remont dużego pokoju prawdopodobnie od 2 listopada a co za tym idzie wyprowadzka do moich rodziców i nie będe miala neta tam więc zanim dojdę do ładu z tym wszystkim to myślę ze koło 15 listopada się odezwę. Strasznie sie cieszę na ten remont już panele podłogowe kupiliśmy do sypialni i dużego pokoju. Tapetę do duzego pokoju też kupiliśmy wymyśliliśmy coś nowego jak go zrobimy to wkleje fotki bo nie umiem wam wytłumaczyć co to za tapeta. A i w poniedziałek pojedziemy za rogówką do duzego pokoju a mebli narazie nie kupimy :no::no: choć mamy upatrzone ale niestety brak kasy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Te ceny są teraz takie, ze szkoda gadać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na cały duży pokój trzeba byłoby zainwestować 10tyś.

Witam,

Monysiu wszystkiego dobrego dla Ciebie i Milenki.

Jak Czarnulke napisala, nie bedziemy na zjezdzie.Sonia wprawdzie tylko zakatarzona, ale nie chce zadnego maluszka zarazic. Mam nadzieje, ze uda mi sie spotkac z Wami innym razem.

Pozdrawiam,

reklama
Do góry