reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

Jak po spotkaniu, dzieciaczki wybawione, rodzice zadowoleni :confused:

Ja dzis jak wracalam z Kosciola, ujzalam kotka z obrozka, poszlam dalej... on za mna... tak do ulicy i chcial dalej... Przygarnelam go. Na obrozy ma numer telefonu, ale jak dzwonie, nikt nie odbiera, wyslalam sms i od 14:00 nikt sie nie odzywa :confused:
Tak wiec obecnie mamy kolejnego zwierzaczka... :blink::baffled::happy2::szok:
Sonia zachwycona, w koncu ma sie z kim bawic, bo pisaki raczej jej unikaly, a kociak sam ja zaczepia :-)

Załączniki

• DSC00107.JPG
    DSC00107.JPG
    112,1 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00101.JPG
    DSC00101.JPG
    237,6 KB · Wyświetleń: 39
A ja byłam wczoraj z moim m na strzelnicy
icon_smile.gif
Bylismy na spotkaniu bractwa-suzuki
icon_biggrin.gif
Puźniej jeszcze knajpka... i było suuuuper!
icon_wink.gif

A to ja
icon_razz.gif

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480, 64KB).
eacdcb17.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480, 57KB).
a5e59686.jpg

No i po spotkanku... Ciesze sie ze WAS poznalam Kobitki :-)
Czekam na fotki z Waszych aparatow-moj mail luczynka@poczta.onet.pl

Czarnulko do twarzy Ci z tym gnatem ;-):-D

Sandros to poki co macie kotka :happy: Ale skoro mial na obrozce numer tel i wyslalas im SMSa to zapewne odezwa sie do Was:tak:

A ja w czasie naszego spotkanka dzisiaj dostalam SMSa od MONYSI:

"Hej! My wyjdziemy we wtorek. Ja dostaje tabletki krwiotworcze bo slabe wyniki. Zaslablam w 1 dobie po porodzie ale juz wszystko gra. Malutka ma krwiaka na glowce ktory powstal przy porodzie ale mowia ze to nic groznego-wchlonie sie. Jestem wiecznie zmeczona ale szczesliwa. Pozdrawiam :)"

Monysiu moja Oliwka tez miala krwiaka na glowce poniewaz byly duze problemy z Jej wydostaniem sie ze mnie ;-) ale wszystko sie ladnie wchlonelo:tak::-) Bedzie dobrze :happy:

Ja juz spadam-slodkich snow :-)

hej !!!!!

mnie dalej głowa napinkala i gdyby nie to że od rana to bm pomyślała że od tych wrzasków w figloraju :-D

Na spotkanku było super, za bardzo nie pogadałyśmy bo bylo głośno i ciężko było okiełznać wszystkie dzieciaki w jednm miejscu :laugh2:

Cieszę sie że poznałam Tryśkę i Luczynke i Luczynkowego męża no i oczywiście Anian !

łoł Czarnulka jak kadr z filmu Aniołki Charliego :-D:-D:-D Aż Paweł podszdł zobaczyć :-D !!
A swoją droga pamięć straciłaś po drodze że ani słowem nie napisałas o spotkaniu !!!??? :-p

Sandros byle szybko sie znajdzie własciciel bo potem Sonia nie bedzie chciała go oddać jeszcze :happy2:

reklama
Witajcie babole wredne! hahahaha

oczywiście Justyna musiała sie przyczepic :-D Norma!:-D

Nie napisałam o spotkaniu bo juz nie miałam siły :baffled: byłam tak padnieta ze szkoda gadać :confused2:

Na spotkaniu bawiłam sie suuuuper! To ze chłopaki wyszli owszem troszke mnie :wściekła/y: no ale moze to i lepiej jak by mieli siedziec i marudzic za uchem ze ich nie pusciłysmy :wściekła/y::-DCiesze sie baaardzo ze was poznałam (Trysiu,luczynki i anian) Wyglądacie rewelacyjnie! (ja sie powinnam schowac przy was! :baffled:) I Jestescie naprawde zajebiste babeczki :-D:-D:-D Miło i na luzie sie rozmawiało! Bez żadnych ściemniań :tak::-D i tak trzymać :-p

Kaska nie przesadzaj :-D do laski to mi jeszcze z 15 kg brakuje :-p:-D:tak:;-)a co tam u ciebie kochana? jak przystojniaczek malutki?

Justyna masz kopniaka! Teraz ci nie podaruje :-D Ty czepliwy babolu hahaha :-D a ja to jestem aniołek Charliego :tak: nie wiedziałas?!:-D:-D:-D;-)

luczynka baaaardzo tobie i twojemu m dziekujemy za wyprowadzenie na naszą trase :tak::-) wczesniej moj Radziop sie zapatrzył i prawie byśmy zbłądzili hahaha ale na szczęście zaczekaliscie na poboczu :-D;-)

Trysiu ty to fajna babka ,jestes :tak:a twój synuś to taki fajny chłopak ze głowa boli :-D wydadany,usmiechniety...poprostu super!

anian a ty kobieto tak uciekłas ze nawet nie wiedziałam kiedy :szok: i sie nie pozegnałysmy :tak:nununu :-D;-)

sandros a tak jak Justyna napisała niunia sie przyzwyczai do kotka i oddac go nie będzie chciała ;-) śliczna jest kicia! :-)

Monysia juz sie was tu doczekac nie mozemy!!! Czekamy z nierpliwoscią!!!

a teraz spadam bo cos mnie głowa peka buuu......

Do góry