reklama
Dziewczyny! A moglybysmy przesunac to spotkanko o godzinke, tzn. na 15
Jesli nie to w porzadku, jakos sie zorganizuje ale bardzo ulatwiloby mi to zycie
Co Wy na to 
Justynko a gdzie tam dokladnie jest ten FIGLORAJ
Bo jezdze do Plazy dosc czesto i jakos tam tego nie zauwazylam
Gdzies blizej wejscia czy wjazdu na parking
A moze od strony tego duzego parkingu miejskiego
Juz sama nie wiem
Jedyne co mi jeszcze przychodzi do glowy to z boku gdzie chyba jest jakas BIEDRONKA 

BASIU73 witaj na forum!
:-) Koniecznie napisz cos wiecej o sobie i swojej Kruszynce ;-)

Justynko a gdzie tam dokladnie jest ten FIGLORAJ

BASIU73 witaj na forum!

justyna
Fanka BB :)
no pięknie !! jak przeczytałam opis gg Luczynki to biegiem tu .... Monysia trzymaj sie i szybko wracaj do nas !!
Trysia no to jest właśnie urok pisania bo nigdy nie widomo jak to ktoś odbierze !!! Ja nie mam pretensji absolutnie że wolisz spędzić niedziele z męzem !! Chodzi mi tylko o to że najpierw wszystkie pieklą sie na spotkanie i piszą a potem jak juz konkrety to 1101 problemów itd !!
A jak napisałas z Luczynką o tej niedzieli to napisałam tylko swoje zdanie na ten temat !
Luczynka to jest jakby za plecami plazy, tam jest własnie biedronka i tez duzy parking i idzie podjechać pod sam figloraj ! Tam jest taki wysoki komin i na nim napisane jest Figloraj !!
Nam tez bardziej by pasowała 15 !!
Trysia no to jest właśnie urok pisania bo nigdy nie widomo jak to ktoś odbierze !!! Ja nie mam pretensji absolutnie że wolisz spędzić niedziele z męzem !! Chodzi mi tylko o to że najpierw wszystkie pieklą sie na spotkanie i piszą a potem jak juz konkrety to 1101 problemów itd !!
A jak napisałas z Luczynką o tej niedzieli to napisałam tylko swoje zdanie na ten temat !
Luczynka to jest jakby za plecami plazy, tam jest własnie biedronka i tez duzy parking i idzie podjechać pod sam figloraj ! Tam jest taki wysoki komin i na nim napisane jest Figloraj !!
Nam tez bardziej by pasowała 15 !!
Justys juz przestan sie pieklic i pyskowac 

Bo naprawde zasadze Ci kopniaka w niedziele 

Teraz to ja juz wiem, luksusowo, ja mam bliziutko
Tam byla kiedys dyskoteka, ale nie wiem czy jeszcze jest
Niewazne.
Ja tez albo bede z mezusiem jesli on sie uprze (wtedy wyposaze go w aparat i kamere:-))
albo sama jesli stwierdzi ze musi sie znowu uczyc na ten pieronski examin
:-(
W kazdym badz razie prosze o wpisanie mnie na liste obecnosci!
(tylko nie wystraszcie sie jak zobaczycie mnie, czyt. potwora
)
A z Trysia juz tak pogadam ze przyjedzie ;-) Zreszta ona jest bardzo na tak (ale to Wam mowie w tajemnicy

).

Teraz to ja juz wiem, luksusowo, ja mam bliziutko

Ja tez albo bede z mezusiem jesli on sie uprze (wtedy wyposaze go w aparat i kamere:-))

W kazdym badz razie prosze o wpisanie mnie na liste obecnosci!

A z Trysia juz tak pogadam ze przyjedzie ;-) Zreszta ona jest bardzo na tak (ale to Wam mowie w tajemnicy

justyna
Justys juz przestan sie pieklic i pyskowac![]()
skoro to moje " pieklenie i pyskowanie" przyniosło skutek w postaci Twojej obecności w niedziele to - OK !!

trysia77
kurcze normalnie szyją coś za moimi plecami na tym forum, nonono, tego sie po Was nie spodziewałam!!!!

:-):-) A tak poza tym to ja bardzo chcę być i dziękuję za wsparcie mojego adwokata w postaci Luczynki!!!!
Monysia Monysia co tam u Ciebie, co ja mówię, co tam u Was słychać????
Czarnulka no to fajnie że mój męzul nie będzie sam w tak wielkiem babińcu!!! A mój to spokojny człowiek o bardzo specyficznym poczuciu humoru, który kocham...;-)

:-):-) A tak poza tym to ja bardzo chcę być i dziękuję za wsparcie mojego adwokata w postaci Luczynki!!!!
Monysia Monysia co tam u Ciebie, co ja mówię, co tam u Was słychać????
Czarnulka no to fajnie że mój męzul nie będzie sam w tak wielkiem babińcu!!! A mój to spokojny człowiek o bardzo specyficznym poczuciu humoru, który kocham...;-)
Witam szanowne Panie!!!! Jestem mężem Moniki i na jej prośbę przekazuje wam informacje o niej, dzisiaj o 5 rano zwaliła mnie z łóżka gdyż miała skurcze co 7 minut i były bardzo bolesne, zawiozłem ją do szpitala gdzie spędziłem na korytarzu 6 godzin!!!! Jak narazie dalej leży w szpitalu sama bezemnie gdyż kazali mi jechać do domu!!!! Monika dostała jakiś zastrzyk co miał jej niby uśmieżyć ból i dalej nakręcać proces porodu, ale właśnie przez telefon powiedziała mi, że dalej ma skurcze i strasznie ją bolą!!!! Siedze jak na szpilkach i czekam na sygnał, że rodzi!!!! Jak już będzie po wszystkim to dam wam znać co z malutką i Moniką!!! Pozdrawiam!!!!
MatysXP

No no no 
MatysXP
dziekujemy za wiesci o zonce
3mamy bardzo mocno kciuki za Monike.
A jesli ona rodzi w szpitalu w Orzepowicach i chcesz byc przy niej teraz a nie przy samym porodzie (bo to przeciez nie idea porodu rodzinnego
) to sie postawcie. WIem cos o tym bo sama tam rodzilam i powiedziano mi ze meza wpuszcza jak bede juz rodzila, czyt. parla. A ja mam pytanie po co mi potem maz
My sie postawilismy, poklocilismy troche i G byl ze mna, to wielkie wsparcie dla kobiety, zwlaszcza ze w Orzepowicach jest jedna niemila polozna na ktora mialam "przyjemnosc" trafic 

Ale to juz inna bajka ;-)
Justyna juz Ty mi sie teraz nie usmiechaj, Ty mi tutaj nie tutaj

Trysia jaki adwokat, och, nie przeceniaj mnie
:-)

A jesli ona rodzi w szpitalu w Orzepowicach i chcesz byc przy niej teraz a nie przy samym porodzie (bo to przeciez nie idea porodu rodzinnego

Justyna juz Ty mi sie teraz nie usmiechaj, Ty mi tutaj nie tutaj

Trysia jaki adwokat, och, nie przeceniaj mnie

reklama
trzymamy kciuki a ona rodzi w Orzepowicach? na innym forum laska pisała właśnie że męża na sam poród wpóscili. A co to za poród rodzinny skoro męza dopiero wpuszczają na sam finał
A w tym momencie to on nie jest tak bardzo potrzebny kobiecie.

Podziel się: