reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dziewczyny! A moglybysmy przesunac to spotkanko o godzinke, tzn. na 15 :confused: Jesli nie to w porzadku, jakos sie zorganizuje ale bardzo ulatwiloby mi to zycie :-p Co Wy na to :confused:

Justynko a gdzie tam dokladnie jest ten FIGLORAJ :confused: Bo jezdze do Plazy dosc czesto i jakos tam tego nie zauwazylam :zawstydzona/y: Gdzies blizej wejscia czy wjazdu na parking :confused: A moze od strony tego duzego parkingu miejskiego :confused: Juz sama nie wiem :no: Jedyne co mi jeszcze przychodzi do glowy to z boku gdzie chyba jest jakas BIEDRONKA :baffled::confused:

BASIU73 witaj na forum! :tak::-) Koniecznie napisz cos wiecej o sobie i swojej Kruszynce ;-)

no pięknie !! jak przeczytałam opis gg Luczynki to biegiem tu .... Monysia trzymaj sie i szybko wracaj do nas !!

Trysia no to jest właśnie urok pisania bo nigdy nie widomo jak to ktoś odbierze !!! Ja nie mam pretensji absolutnie że wolisz spędzić niedziele z męzem !! Chodzi mi tylko o to że najpierw wszystkie pieklą sie na spotkanie i piszą a potem jak juz konkrety to 1101 problemów itd !!
A jak napisałas z Luczynką o tej niedzieli to napisałam tylko swoje zdanie na ten temat !

Luczynka to jest jakby za plecami plazy, tam jest własnie biedronka i tez duzy parking i idzie podjechać pod sam figloraj ! Tam jest taki wysoki komin i na nim napisane jest Figloraj !!

Nam tez bardziej by pasowała 15 !!

Justys juz przestan sie pieklic i pyskowac :-p:-D:wściekła/y::-D Bo naprawde zasadze Ci kopniaka w niedziele :cool2::tak::-D
Teraz to ja juz wiem, luksusowo, ja mam bliziutko :happy2: Tam byla kiedys dyskoteka, ale nie wiem czy jeszcze jest :dry: Niewazne.

Ja tez albo bede z mezusiem jesli on sie uprze (wtedy wyposaze go w aparat i kamere:-)) :-p albo sama jesli stwierdzi ze musi sie znowu uczyc na ten pieronski examin :wściekła/y::-(

W kazdym badz razie prosze o wpisanie mnie na liste obecnosci! :tak::-p (tylko nie wystraszcie sie jak zobaczycie mnie, czyt. potwora:zawstydzona/y:)

A z Trysia juz tak pogadam ze przyjedzie ;-) Zreszta ona jest bardzo na tak (ale to Wam mowie w tajemnicy:-D:-D:-D).

hehe tak czułam że monysia w nocy pójdzie ,u mnie było tak z Oliwką;-)czekamy na wieści:-)
basia witaj napisz coś więcej o swoim brzdącu:tak:
czarnulka myślałam że dziewczynki będą miały rodzeństwo:-):tak:

kurcze normalnie szyją coś za moimi plecami na tym forum, nonono, tego sie po Was nie spodziewałam!!!!:szok::szok:
:-):-) A tak poza tym to ja bardzo chcę być i dziękuję za wsparcie mojego adwokata w postaci Luczynki!!!!
Monysia Monysia co tam u Ciebie, co ja mówię, co tam u Was słychać????
Czarnulka no to fajnie że mój męzul nie będzie sam w tak wielkiem babińcu!!! A mój to spokojny człowiek o bardzo specyficznym poczuciu humoru, który kocham...;-)

Witam szanowne Panie!!!! Jestem mężem Moniki i na jej prośbę przekazuje wam informacje o niej, dzisiaj o 5 rano zwaliła mnie z łóżka gdyż miała skurcze co 7 minut i były bardzo bolesne, zawiozłem ją do szpitala gdzie spędziłem na korytarzu 6 godzin!!!! Jak narazie dalej leży w szpitalu sama bezemnie gdyż kazali mi jechać do domu!!!! Monika dostała jakiś zastrzyk co miał jej niby uśmieżyć ból i dalej nakręcać proces porodu, ale właśnie przez telefon powiedziała mi, że dalej ma skurcze i strasznie ją bolą!!!! Siedze jak na szpilkach i czekam na sygnał, że rodzi!!!! Jak już będzie po wszystkim to dam wam znać co z malutką i Moniką!!! Pozdrawiam!!!!

MatysXP:cool2:

No no no :szok::-D MatysXP:cool2: dziekujemy za wiesci o zonce:tak: 3mamy bardzo mocno kciuki za Monike.

A jesli ona rodzi w szpitalu w Orzepowicach i chcesz byc przy niej teraz a nie przy samym porodzie (bo to przeciez nie idea porodu rodzinnego:baffled:) to sie postawcie. WIem cos o tym bo sama tam rodzilam i powiedziano mi ze meza wpuszcza jak bede juz rodzila, czyt. parla. A ja mam pytanie po co mi potem maz :confused: My sie postawilismy, poklocilismy troche i G byl ze mna, to wielkie wsparcie dla kobiety, zwlaszcza ze w Orzepowicach jest jedna niemila polozna na ktora mialam "przyjemnosc" trafic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale to juz inna bajka ;-)

Justyna juz Ty mi sie teraz nie usmiechaj, Ty mi tutaj nie tutaj :-D:-D:-D:-D:wściekła/y::-D:-D:-D

Trysia jaki adwokat, och, nie przeceniaj mnie :zawstydzona/y::-):-D

reklama
trzymamy kciuki a ona rodzi w Orzepowicach? na innym forum laska pisała właśnie że męża na sam poród wpóscili. A co to za poród rodzinny skoro męza dopiero wpuszczają na sam finał:szok::szok:A w tym momencie to on nie jest tak bardzo potrzebny kobiecie.

Do góry